©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Küüslauguvõi peterselliga.

by - laupäev, oktoober 25, 2014



Olen aegajalt teinud maitsvat maitsestatud võid. Seda saab kasutada nagu tavalist võid ja määrida saiale/leivale. Eriti hea on suitsu, või läbikasvanud lihalõiguga. Samuti võib erinevate toitudele kastmete maitseks lisada.

Koostis:
1pk soolata võid, (toatemperatuuril)
4 küüslauguküünt,
1 spl  hakitud või kuivatatud peterselli lehti.
ca 1/2 tl peensoola
Töökäik:

Hoia võid toatemperatuuril. Võta kauss  aseta sinna või ja sool, pressitud küüslauk ja peterselli (ise kasutan kuivatatud peterselli) sega hoolikalt. Võid kasutada ka saumiksrit, kuid selle puhastamine on hulga tüütum, kui lihtsalt lusikaga segades :)Võta toidukule ja tõsta või sinna peale ja keera rulli, et moodustuks toru.Keera mõlemad otsad tihedalt  kinni ja tõsta külmkappi.


PS kui oled veidi laisk, nagu ise vahel, võid kasutada pehmet võimargariini, siispole ka soola vaja lisada, sest seal on seda juba piisavalt. Võtan supilusika jagu võid vähemaks( nii on parem segada) lisan küüslaugu ja kuivatatud peterselli, segan hoolikalt. Peale segamist võib kohe kasutama hakata ja peale kasutamist saab kaane peale panna ;)
Head isu!

You May Also Like

0 kommentaari

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate