No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Küünalde maagilised värvid ja nende tähendused

by - neljapäev, jaanuar 28, 2016



Küünlaleek aitab rahustada meeli ning annab pikal ja pimedal ajal jõudu. Küünlal ja tema värvusel on palju sügavam tähendus, kui me seda arvame. Kui me läheme poodi küünalt ostma, siis me tavaliselt ei mõtle, mida üks või teine värv meie jaoks tähendada võiks. Kuid lisaks sellele, et küünlavalgus toob meile rahutunde, lisab iga värv ka teatud energiat.

Küünalt ostes on meil üldjuhul mingi mõte. Niisama me ju küünalt ei osta. Kui oled enda jaoks eesmärgi paika pannud, siis ostetud küünla juures pole hea seda eesmärki muuta. See tähendab, kui ostad küünla näiteks romantilise õhtu veetmiseks, siis ära kasuta seda küünalt millekski muuks (näiteks Jõulude ajal). Sama kehtib ka juba kasutatud küünalde puhul.

*Küünalt puudutades ole heas meeleolus, sest pole hea küünalt negatiivse energiaga laadida.

Küünalde värvid ja tähendused:

* Punane: tule element, energeetika, ramm kirg, vaprus; karjääriväravad, kiire tegutsemine, lõbu, aktiivsus; liikumapanev jõud, armastus.Punane küünal mõjub positiivselt tervisele, suurendab armastust, viljakust, annab tugevust, julgust ja tahtejõudu. Seetõttu on punast küünalt hea kasutada armuenergia suurendamisel ning keeruliste ettevõtmiste eel, kuna aitab takistusi kergemini ületada. Punast värvi küünla põletamine on hea ka tervisehädade puhul, kuna aitab tugevdada organismi vastupanuvõimet.

*Tume punane: Tumepunane küünal sümboliseerib ja rõhutab võimu, edukust ja idealismi. Seda küünalt on hea kasutada juhtudel, kui on vaja leida hingelist kinnitust oma ambitsioonidele ja ettevõtmistele. Suurendab olulisel määral sihikindlust ning aitab tagada materiaalse edukuse.

* Oranž: Aitab parandada loovust, võimaldab oma mõtteid paremini väljendada. Suurendab ambitsioonikust ja edukust tööalastes ettevõtmistes. Enesekindlus saab väga olulise tõuke suurenemise suunas. eesmärkide saavutamiseks, muutused, kinnisvara pakkumised, ambitsioonid, Karjääriväravad, üldine edu, õiglus, õiguslikud küsimused, müük; tegevus, ristluu tšakra (kõhu alläär)

* Vaskne: kirg, rahalised eesmärgid, professionaalne kasv, ärisündmused, karjäärimanöövrid

* Kuldne: jumalik jõukus, võidu edendamine, ohutus ja meesenergia, õnn.Suurendab vastuvõtlikkust varjatud energiatele. Küünla põletamine toob kiiresti õnne rahalistes asjades, kuid samas peitub selle juures ka oht, kõik kiiresti kaotada.

* Kollane: päike, intelligentsus kiirendatud õppimisvõime, mälu, loogiline kujutlusvõime; vaimsete blokkide murdmine, päikesepõimiku tšakra. Aktiivsus, loovus ja ühtsus. Parandab keskendumis- ja kujutlusvõimet. Küünla põletamine parandab enese- ja sihikindlust ka kõige keerukamate asjaajamist juures. Kollane küünla värv sümboliseerib Päikese energiat.

* Roosa: romantiline armastus, planeetide hea tahe; emotsionaalne tervenemine, rahu, kiindumus, romantika, sõprus, koostöö ja emotsionaalne küpsus, hoolitsemine, maagiline soosing.Rõhutab romantikat ja sõprussuhteid. Küünalt põleta selleks, et armastusele enam rõhku panna, või  kui otsid oma ellu armastust või lähedust. Toidulauas kasutamisel toob küünal laua ääres istujates esile austuse, sõbralikkuse ja aktiivsema vestluse.

* Hall: Halli küünla põetamine tuleb kasuks siis, kui on vaja leida lahendus komplekssetele probleemidele. Aitab tähelepanu pöörata detailidele, et siis saaks kasulikke otsuseid langetada. Aitab neutraliseerida negatiivseid energiaid.

* Roheline: maaema, tule element, maa, füüsiline tervenemine, rahaline edu / heaolu, puu ja taime maagia, kasv, isiklikud eesmärgid, südame chakra, maised küsimused

Tumeroheline: Küünla kasutamine aitab eemale peletada negatiivsust ning suurendab kindlustunnet tuleviku suhtes.

* Sinine: vee tule element, õnn, blokeeritud teadmiste avamine, tarkus, kaitse, vaimne inspiratsioon, rahu, kindlustunne, kerge liikumine, naismaagia, loovus, kõri chakra.

* Helesinine: Hingeline värv. Aitab pühenduda eesmärgile. Toob rahulikuma ja vaiksema õhkkonna kodusesse keskkonda. Aitab suurendada sihikindlust nende ettevõtmiste juures, mis on kujunenud keerukaks.

* Indigo: Värv sümboliseerib loidust ja tegevusetust. Võimaldab paremini puhata ja lõõgastuda. Väga keerulistes olukordades võimaldab säilitada selge mõtlemise.  Seda värvi küünla kasutamine tuleb kasuks juhtudel, kui on vaja argipäevastest muredest eemalduda.

* Hõbedane: jumalanna, täiskuu maagia, telepaatia, selgeltnägemine, intuitsioon, unenäod, astraalenergia, naisenergia. Aitab vabaneda negatiivsetest energiatest ning suurendab stabiilsust. Aitab arendada hingelisi võimeid. Küünla kasutajal paraneb võime teisi inimesi mõista. Küünalt tasub kasutada perekondlike arusaamatuste või probleemide korral, kuna selle energia aitab kiiremini arusaamatused lahendada.

* Lilla: mõjutada inimesi kõrgetel kohtadel, kolmanda silma chakra, selgeltnägija võime, vaimne vägi, enesekindlus, varjatud teadmised

* Pruun: mõjuvõimas sõprus, maa maagia, palved ema maa peal, eriteened, maandus ja keskendumine.Tasakaalustav värv. Küünalt võib kasutada juhul, kui on soov parandada oma materiaalset seisu. Aitab vähendada otsustusvõimetust ning suurendab keskendumisvõimet. Seepärast tasub küünalt kasutada tööalaste probleemide ja õpingute puhul. Küünla põletamine aitab suurendada edukust rahalistes asjades. Kui mõned asjad on jäänud selgusetuteks, aitab küünla kasutamine enda jaoks asju paremini teadvustada.

* Must:  Küünla kasutamine aitab eemale peletada negatiivsust ning suurendab kindlustunnet tuleviku suhtes. Jumal, noorkuu maagia, meesenergia, maagia manamine, kaitse, tõrjuv negatiivsus, köitmine, muundamine. Kasutage musta küünalt peegliga.

* Valge: Tasakaalu sümbol. Kuujumalanna, kuu maagia, puhastumine, vaimsus, teadus. Mõjub puhastavalt, omab parandavat toimet.Valget küünalt tasub põletada kui soovid leida tõde oma sisemise maailma kaudu.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate