No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Selgeltnägija Vanga olulised õpetussõnad

by - kolmapäev, jaanuar 27, 2016


Selgeltnägija Vanga oli pime, kuid ta nägi palju ning kirjaoskamatu, kuid tema ennustused olid uskumatult täpsed. 
 Vanga tõdes, et inimesed, kes ei oska oma keha kuulata, lahkuvad sageli veel enne 65. eluaastat.Tema ennustused on ajendanud paljusid inimesi oma elu põhjalikult muutma. Veel räägitakse, et iga Vangat näinu, isegi kui vestles temaga vaid viis minutit, muutus lahkemaks, targemaks ja paremaks.Ta oskas vaid mõne napi sõnaga panna inimesi vaatama elule, endale, maailmale hoopis teise pilguga.
 Kui me oleme pidevalt ärritunud, hingeliselt turris, kui meie ümber loksuvad solvangute ja kurjuse lained, muutub maailm me ümber vaenulikuks ja külmaks. Ja meiega suhtlevad inimesed upuvad selle maailma energiasse, mis meid ümbritseb, mille me ise oma mõtete ja tunnetega loonud oleme. Ja tulebki välja, et igasugune võitlus – see on teise inimese juhtimine oma energiavälja. Kui meie energiaväli on lahke, muudab see ümbritsevad paremaks, kui kuri, siis halvemaks. Ja igaüks on vastutav selle eest, kas need, kes elavad meie kõrval, on meie armust halvemad või paremad.
Leidke aega hakata uuesti joonistama, luuletusi kirjutama, oma kätega ilusaid asju tegema; ühesõnaga tegelema sellega, mis on teile kõige rohkem meele järele. Võite kindlad olla, et teie loodud väikesed meistriteosed kuluvad kunagi kindlasti kellelegi ära ja teevad talle rõõmu.
     Mõtisklegem suure Bulgaaria ennustaja Vanga sõnade üle ja võtkem kuulda tema nõuandeid.

    Armastage üksteist!

    Oma lähedastele ütles Vanga: "Olen siia pandud ja mõõdan karmilt endale maa peal olemiseks määratud aega. Ulatan käe lootuse kaotanutele ja näitan, kuhu nad minema peavad. Kas mitte niisugune pole ainus tee, mis meid helgesse tulevikku viib? Kas mitte selles pole meie maine ettemääratus, et ulatada käsi lootuse kaotanutele?"

    Ärge koguge solvanguid hinge

    Vanga tuletas teda külastanutele tihti meelde: "Solvumisest haiguseni on üks samm. Ärge kiirustage seda astuma! Ärge koguge solvanguid hinge..."

    Õppige puhkama

    Vanga soovitas: "Õppige õigesti puhkama. Päev on loodud töö, öö aga une jaoks."

    Lollidega ei ole mõtet vaielda

    "Ära vaidle lollidega – nad ei ole hirmuäratavad, ära püüa neid parandada või muuta... Parem jälgi ennast, oma mõtteid ja tegusid, siis tõuseb sellest tulu ka su enda elus."



    Õpetused raamatust „Suure Vanga 365 nõuannet"

    You May Also Like

    0 comments

    Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

    Translate