No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Seekordne täiskuu on muutlikus ja maagilises Neitsi tähtkujus

by - esmaspäev, veebruar 22, 2016


Seekordne täiskuu loomine saabub seekord muutlikus maamärgis – Neitsis, ning see on väga maagiline ja võimas aeg. Juba 22. veebruaril võtab võimust Neitsi täiskuu - selle mõjutused kestavad kuni 24. veebruarini.

Ajal mil Päike ja Kuu omavahel vastanduvad on inimesed üldiselt ärevad ja emotsionaalsed. Käitumine on meil sellel ajal ettearvamatu, vahel dramaatiline ja intensiivne.

Seekordne täiskuu toob esile ebakõlad meie igapäevaelus, sealhulgas meie toitumisharjumustes, treeningkavades ning liigselt detailides kinniolemises. Ehk on just nüüd õige aeg lasta oma tervist üle pika aja kontrollida, teha põhjalikud uuringud. Ellu viia mõnest pahest loobumise plaan. Täiskuuga on meil hea võimalus need negatiivsed omadused minna lasta, selleks peame aga olema teadlikud oma käitumisest. Selles osas on täiskuu suurepärane, avades meie ja meid ümbritsevate inimeste silmad, et näha asju millest peaksime vabanema, et liikuda edasi kergema lastiga. Järgneva kahe nädala jooksul, kuni kuu on kahanev, on meil enda vabastamiseks üleliigsest koormast suurepärane võimalus.Täiskuu leiab aset Neitsi märgis, mõjutades enim inimesi, kelle sünnikaardis asetsevad isiklikud planeedid on muutlikes märkides (Kaksikud, Neitsi, Ambur ja Kalad).

Kui su kodu vajab remonti, siis just nüüd on õige aeg sellega algust teha.

Neitsi märk on seotud tervise ja toitumisega ning sellepärast võiks üle vaadata oma menüü ja proovida tervislikumalt toituda. Tarbi rohkelt puhast vett, ning puhtaid tooraineid, väldi kiirtoitu ja liigset alkoholi.
Täiskuu leiab aset Neitsi märgis, mõjutades enim inimesi, kelle sünnikaardis asetsevad isiklikud planeedid on muutlikes märkides (Kaksikud, Neitsi, Ambur ja Kalad).



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate