No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Nii kuidas te hoiate käes oma telefoni, selline on teil iseloom

by - kolmapäev, veebruar 07, 2018



Sellejärgi, kuidas te hoiate käesoma telefoni, võib välja lugeda teie iseloomu. Niiet järgmine kord kui ühistranspordis olete, jälgige kaas-sõitjaid ning teategi juba kellega koos sõidate :)

Teadlased on uurinud seda, et kuidas inimesed hoiavad oma telefoni. Sellest selgus, et see peegeldab otseselt teie isiksust. On neli peamist võimalust telefoni hoidmiseks ja igaüks neist vastab inimese iseloomule. Selgitage välja milline on teie iseloomu tüüp!


1 - Hoiate telefoni ühe käega ja sisestate teksti pöidlaga.


Kui te hoiate telefoni ühe käega, siis see on tunnistus sellest, et olete mitmekülgne. Te olete organiseeritud ja distsiplineeritud, teate alati, mis on teile hea ja mis halb. Armastate rohkem rääkida kui kuulata, kuid tahtlikult ei tee te kärbselegi liiga. Oskate eristada puhast armastust võltsist. Oma teise poole pärast olete te valmis kõigeks.

2 – Hoiate telefoni mõlema käega ja sisestate teksti pöidlaga.

See näitab, et loodate kaitsele ja ihkate tähelepanu ning hoolitsust. Te ei taha väljendada oma tundeid, seepärast võib teie partner tunda armastuse puudumist. Olge pehmem ja ärge häbenege oma emotsioone inimestele näidata!

3 – Hoiate telefoni kahe käega ja valimiseks kasutate mõlema käe pöidlaid.

Teil on üsna nõrk süda, te kardate tihti ja muretsete. Teile on vaja partnerit, kes suudab teid mõista 100%. Kui teid toetab usaldusväärne inimene, siis olete täis enesekindlust. Te armastate oma väljavalitut kogu südamest ja unustate kergesti mineviku ebameeldivused!

4 – Hoiate telefoni ühe käega, teksti sisestate teise käe nimetissõrmega.

Teile on omane vaikne ja tasakaalukas käitumine. Te olete valmis ohverdama kõik teiste huvides. Teile ei meeldi rahvahulgad, eelistate rahulikke ja tuttavaid kohti. Nii on teil ka armastuses – see on vaikne sadam. Mida te ei talu on pisarad eriti lähedaste inimeste omi. Oma lähedastele annate nende eksimused andeks rekordiliselt kiiresti.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate