No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Valige kivi ja saage teada oma elutee saladused

by - neljapäev, jaanuar 31, 2019




Vaadake neid kuute kivi. Milline neist äratas koheselt teie tähelepanu? Ärge tehke valikut oma lemmik värvi järgi, vaid valige see mis esimesel silmapilgul teile kõige rohkem meeldis. Ärge petke ennast, vaid kuulake oma esmast sisemist häält.
Niisiis milline meeldib teile kõige rohkem?


1. OPALIIT (kuukivi)

Teie valik räägib sellest, et te püüdlete kogu aeg vabaduse poole. Te tahate leid vaikset kohta, kus oleks võimalik lõõgastuda ja kuulata oma sisemist häält. Te olete võimeline ühe hetkega kõik jätma ja alustate uut elu. Selle juures pole te kindel, et liigute õiges suunas, seepärast tahate te vahetevahel olla üksi ja mõelda. See hägune kivi räägib sellest, et teie kogu tähelepanu on suunatud igapäevastele tegevustele ja teile jääb vaid pisut aega vaikuse ning rahu jaoks. See i tähenda sugugi, et teil on halb elu. Võimalik, et te lihtsalt tunnete, et kõik ei lähe nii nagu te tahaksite. Proovige mõned asjad ümber mõelda. Siis võite te avastada, et tegelikult olete te paljuski saavutanud edu või see polegi mägede taga. Kui me veedame aega vaikuses ja oma mõtetes hakkab energia meie kehas muutuma. See soosib inspireerivaid ja motiveerivaid mõtteid, uusis ideid ning plaane. See kivi – on inglite kivi. Seepärast tunnete te sügaval oma sisemuses seost teise maailmaga, ja kõrgemad jõud ootavad seda hetke, kuna saavad teiega rääkida ning anda teile oma tarku nõuandeid.

2. ROHELINE MALAHHIIT

Kui teile meeldis see kivi, tähendab, et olete valmis oma elus läbi elama suuri muutusi. Need muutused võivad puudutada teie elustiili, elukohta või tööd. Kuid ei ole välistatud, et kogete vaimset evolutsiooni ja suudate ületada kõik probleemid, mis tulenevad teie kaugest minevikust. Te muutute targemaks ja äratundmis protsess on teile lihtne. Varem oli teie pea täis muresid aga nüüd olete rohkem mõtlema hakanud sellest mida tahate saada elult. Ja see on suurepärane. Kuna peate õppima tunnistama, et muutused on hädavajalikud – alles siis hakkame me otsima midagi paremat. Malahhiit – see on õitsengu ning rohkuse kivi. Seega, kui suundute oma õnne otsingutele ootavad teid ainult edu ja heaolu. See kivi võib samuti rääkida ka õnnetute suhete lõpetamisest ning uute romantiliste suhete sünnist. Valides malahhiidi, räägite te alateadlikult universumiga: „ ma olen valmis eduks. Ma olen valmis negatiivsusest loobuma. Ma olen valmis oma õnnega kohtumiseks!“.

3. PÄIKESE KIVI

Kujutage ette, et esimene asi mida te tunnete hommikul ärkamisel – see on rõõm! Siiras rõõm, kuna ees ootab teid uus imeline päev ja tänu selle eest, et teie elus on teid armastavad ja armsad inimesed. Pidage meeles, kui rõõm täidab iga teie keharaku, hakkate te oma ellu meelitama aina rohkem ja rohkem head. See annab teile jõudu iga probleemi lahendamiseks. Te hakkate märkama, kuidas saatus hakkab teile ette söötma õnnelikke juhuseid ja kasulikke alternatiive. Kui te juba ammu palvetate, et teid tabaks ime, siis teadke – see on lähedal, kuna teie päikseline päev on käes.

4. MAHAGON OBSIDIAAN

Kui te valisite selle kivi, siis teie alateadvus räägib sellest, et :"ma olen valmis mind ümbritsevast negatiivsusest välja rabelema ja õnnelikuks inimeseks saamiseks". Te lõpetate pilvedes hõljumise ja muutute rohkem maapealseks. Te hakkate lõpuks aru saama, et paljudel on palju vähem vedanud kui teil ja kõigil on omad probleemid, kuigi mõned eelistavad neist mitte rääkida. Pidage meeles, et te olete see, mida tunnete. Armukadedus, kibestumus, pettumus – need emotsioonid hävitavad teid ning võivad teid viia vaesuse spiraali mööda allapoole. Negatiivne mõtlemine ainult mürgitab ja teeb teile haiget. Kuid õnneks kaovad teie energeetilised blokid üsna kiiresti. Lähiajal leiate lõpuks eneses jõudu negatiivsusest vabanemiseks ja avate oma südame maailmale. Te mõistate peagi, et ainus tee õnnele – on tänu selle eest mis teil on ja mitte kahetsus selle pärast millest te puudust tunnete.

5. HAULIIT

Kui teie tähelepanu äratas see kivi, siis saate te peagi sõnumi kõrgematelt jõududelt kas unenägude, valgustavate mõtete või korduvate numbrite ja sõnade näol. Te liigute praegu intuitiivselt kindlas suunas. Ja see on õige! Seega tunnistage intuitsiooni olemasolu ja kuulake seda. See aitab teil leida kiiret teed edu juurde. Kui te kannatate unetuse all, siis see tähendab, et te ignoreerite oma ettenägelikkust. Kõik saab korda vaid siis , kui te tunnistate oma kuuenda meele tähtsust ja ujute selle vooluga kaasa. Te pole üksik inimene ja oma teekonnal paremuse poole, pole ka üksi. Hauliit räägib sellest, et teid valvab vaimne juht. Teie inglist giid kavatseb juhtida teie kõige julgemate unistuste suunas. Ja kõik mida ta küsib vastu – on usk. Hauliit - see on ka õnne kivi ka nende jaoks, kes tahavad või juba ootavad last. Ta ennustab teile tervet ja tugevat last.

6. DALMAATSIA JASPER

Teie jaoks on saabunud aeg täita oma elu naudingute ja huumoriga. Kui te valisite selle kristalli, siis teie sisemine hääl karjub: "ma tahan mängida ja lõbutseda!". Võimalik, et olite pikka aega masenduses, pettunud, rahutu või pisut küüniline. Dalmaatsia jasper tuletab meelde, et igaüks meist – on vaimne olend, kes on kinni füüsilises kehas. Ja enne kui meist jälle saab ebamaine energia sähvatus, ootab meid veel selline pikk elu sellel planeedil! Nii, et naudime seda! Isegi kõige raskematest olukordadest võime jagu saada huumoriga – kui mitte enese pärast, siis oma lähedaste ja sõprade pärast. Huumorimeel liidab suurepäraselt perekonnaliikmeid ja sõpru. Naeru iga sekund aitab meil ületada raskusi. Rõõmus naer saadab kogu maailmale ja universumile sõnumi sellest, et te ei loobu ja saavutate kindlasti soovitu. Dalmaatsia jasper – see on suitsetamisvastase võitluse sümbol. Nii, et kui te olete selle üle mõelnud, et sellest halvast harjumusest loobuda, teadke, et on tulnud aeg tegutsemiseks.


Millise kivi valisite teie? Kas teie valik vastab ka tegelikkusele?

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate