No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kolm tähemärki, keda kaitseb kogu elu ingel

by - reede, jaanuar 18, 2019


 Neid kolme tähemärki on terve elu ingli kaitse all. Ingel võttis koheselt need kaitse alla juba sündides. Mitte keegi ei eita, et kõigil meil on kaitseingel. Enamasti tahaks seda uskuda. Palju meist on tema lähedust tundnud. Kuigi on 3 tähemärki, kes on ingli kaitse all igal hetkel. Nendel kolmel tähemärgil õnnestub õnneliku juhuse tõttu vältida nii suuri kui väikeseid ebameeldivusi. Neil veab tihti nii pisiasjades kui ka suurtes. Samuti on need kolm tähemärki oma kõige raskematel eluhetkedel tundnud, et kõik saab korda ja kõik läheb hästi. Just nii on ka läinud. Kõik need vedamised on ka täiesti õigustatud. Kuna just need 3 tähemärki on ingli pideva valve all. Kuna just nendel tähemärkidel on maailmas suured erilised eesmärgid. Ja kuigi neil tänu inglile veab rohkem aga just need tähemärgid omavad tihti keerulist, kuid huvitavat elusaatust.

Loe ka - Inglid saadavad sulle läbi numbrite sõnumeid

Nende tähemärkide all sünnivad alati erilised inimesed. Erilised ja väga karismaatilised isiksused. Nad tulevad meie maailma erilisel eesmärgil. Ja nad on alati ingli kaitse all. Loomulikult võib ka sellesse mitte uskuda. Ent, kui teil õnnestub tihti vältida probleeme. Kui teie elu sündmused lahenevad tihti ise, või kui olete just seal kus on vaja. Siis kontrollige kindlasti, kas teie tähemärk kuulub sellesse nimekirja.

Niisiis soovite teada millised on need kolm tähemärki, mis on kaitseingli tiiva all? Võibolla kuulub ka teie tähemärk sellesse nimekirja?

Millised tähemärgid on kogu elu kõrgemate jõudude kaitse all! Taevas kaitseb neid, justkui nähtamatu leek näitab neile õiget teed. Sünnist saati tunnetavad nad erilist kaitset, mis peletab eemale kurjuse. Nende kohta öeldakse tihti, et on sündinud õnnesärgis, siiralt üllatudes kuidas neil õnnestub leida väljapääs keerulisest olukorrast ilma igasuguste kaotusteta. Kõrgemad jõud saadavad igat inimest kogu tema elu jooksul, ent kui ebaõnn laskub meie peale ja lööme käega siis tundub, et kõrgemad jõud on meid unustanud, meie meeleolu langeb, oleme vihased saatuse peale, kaotame usu. Reaalsuses meie kaitseinglid annavad meile õppetunni, viitavad vigadele, võitluse käigus saabub teadmine, et mitte miski selles maailmas ei toimu lihtsalt nii ning zigal tegevusel on põhjus ja tagajärg ainult enamasti on seda raske mõista ja lahti mõtestada ja teadmatusest me eksime uuesti ja uuesti. Ning kui raske meil ka poleks meie inglid armastavad meid selles ei tasu kahelda, kui on sekkumine vajalik. Kõige tähtsamal hetkel tulevad nad kindlasti appi. On teatud kategooria inimesi, kes tunnetavad koheselt kõrgemate jõudude kohalolu. Õnn on alati nende poolel, nad võidavad seal kus kaotus oleks vältimatu. Isegi kõige suuremad skeptikud imestavad kuidas neil see õnnestub, mis nähtamatud abimehed neid soosivad. Nendel inimestel on erilised suhted taevaste jõududega, nad on sündinud millekski enamaks. Nende hinged on valve all, kaitseinglid ei eemaldu neist sammukestki, kinkides neile rahu ja valgustavad nende elu. Nende inimeste tegelik tähtsus, nende karma teekond on teada ainult kõrgematele jõududele. Mõnikord aja jooksul avastab enesele saladused mõistes miks ta siia maailma on tulnud. Enamasti need inimesed sünnivad teatud tähemärkide all. Just need kolm tähemärki on kogu elu kaitseinglite hoole all.

KAKSIKUD

Kõik tähtsad sündmused on kaksikutel õnnelik juhus. Võib kui palju tahes planeerida tulevikku kuid üks hetk on võimeline muutma saatust igaveseks. Neile satuvad teele vajalikud inimesed, neile satub juhuslikult nende unistuste töökuulutus, nende kätte satub neile sel ajal vajalik informatsioon, absoluutselt kõik, see on uskumatute sündmuste jada ja see pole miski muu kui kaitseinglite hoolitsus. Kaksikud tunnevad suurepäraselt inimesi, pannes selle kõik intuitsiooni arvele. Nad määravad suurepäraselt inimese vajadusi, teavad kuidas situatsiooni ära kasutada. Nad lähevad läbi elu kergelt vahetades maske ja kohandudes vastavalt olukorrale. Selle kõik võib kirjutada juhiomaduste hulka või uskumatu õnne arvele aga võib kiigata sügavamale vaadata nähtamatuid tundeid ja seksapiilsust.

NEITSI

See et teda juhib niinimetatud ettenägelikkus usub neitsi raskustega. Ta arvab, et tema edu on raske töö ja põhjaliku analüüsi tulemus. Kuid kõik otsused ja lahendused mida ta vastu võtab ütleb ette tema sisemine hääl ehk ettenägelikkus. Neitsi teab kuna on parem vaikida, kuna asuta aktiivselt tegutsema. Kõige viimasel hetkel võib ta muuta häält, sellega väldib hädasid. Töös saadab peaaegu alati neitseid edu kiire tõus karjääriredelil. Loomulikult omab see tähemärk selget mõistust, heaolu ja hämmastavat töövõimet, kuid kõik need omadused võimendatakse taevaste jõudude poolt justkui kaitseingel kallistaks teda tiibadega laskmata neil kukkuda ja teha saatuslikke vigu. Neitsite elus on liiga palju juhuslikke kokkusattumusi. Kõik näib lihtsa ja arusaadavana ja võib loogiliselt seletada kuid kas asjad on ikka nii nagu esmapilgul tunduvad. Kui vaadata siis kaitseingli tiibade jooned on tema elu kõikides aspektides.

AMBUR

Ta on justkui laetud positiivsusega, helendab seestpoolt. Kohates amburit hakkavad inimesed vastu tahtmist naeratama. Ta suhtub elusse lihtsalt, harva saadab teda ebaõnn ja tänab saatust, et ta on kõrgemate jõudude kaitse all, mis sihikindlalt jälitab amburit elus. Ta saavutab kõigist kergemini soovitut. Pruugib vaid mõelda kui unistus hakkabki täide minema ja tema edu laieneb ka teistele inimestele. Ambur on talisman ta praktiliselt mitte kunagi ei too muret pigem suunab oma tegevustega inimesi õigele teele. Igavene töörügaja energia tootja väsimuse mittetundja. Jõudu annavad talle inglid ja laadivad oma lemmikut energiaga ning viivad läbi elu teda kaitstes kaotuste eest.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate