No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vot mida võib rääkida teie aluspesu teist!

by - laupäev, jaanuar 26, 2019


Iseloomu intiimne pool.
Mood on juba ammu inimeste elu tähtis osa. See sai kinnituse 1926 aastal kui ökonomist George Taylor rääkis niinimetatud „riietuse indeksist“, kirjutab Providir. Ta selgitas välja, et kui riigil lähevad asjad allamäge, siis naised suure tõenäosusega hakkavad kandma pikki kleite, aga õitsengu ajal on kleidid lühemad. Kuid meie pesu kirjeldab imeliselt ka meie isiksust, nagu ka üleriietus. Olgu selleks paar poisilikke trussikuid, stringe või vanaema aluspükse – sellel kõigel on tähendus.

Siin on 10 kõige levinumat aluspesu tüüpi. Valige see, mida kannate kõige tihedamini ja vaadake kas selle kirjeldus vastab teie iseloomule.


T – stringid – see on sõna otseses mõttes väga väike aluspesu tüüp, mida enamasti kannavad need kellel on väga mugav oma enese nahas. Inimesed, kes regulaarselt kannavad t – stringe on enesekindlad, sõltumatud ja ei häbene kiitlemast oma saavutustega. On olemas uuringud, mis kinnitavad seda järeldust. Näiteks 2005 aastal Joseph Benzi Nebraska ülikooli poolt läbiviidud uuring näitas, et riietuse abil näitavad mehed oma rahalist sõltumatust ja staatust, sel ajal kui naised püüavad rõhutada oma keha ilu.









G – stringid on sarnased T – stringidele, 
kuid nad on oma olemuselt rohkem ümaramad ja kinnisemad. See, kes regulaarselt kannab G – stringe, oskab segada tööd ja lõbu. Sellised inimesed armastavad tähelepanu ja neile meeldib end arendada nii füüsiliselt kui ka vaimselt.








Klassikalised stringid ehk thonga.
Tegelikult kannavad stringe inimesed kes on ambitsioonikad. Ebamugavustunne ja mugavustsoonist välja tulemine neid enamasti ei häiri aga nende motivatsioon oma eesmärkide saavutamiseks võib mitte ainult määratleda neid nagu inimest vaid ka inspireerib teisi. Huvitav fakt: 2010 aastal viidi läbi uurimus, et teha kindlaks milline värv on ihaldusväärsem ja ligitõmbavam vastassugupoole jaoks. Võimalik, et juba arvasite ära? Jah see on punane.







Tanga trussikud
Tanga see on aluspesu tüüp, mida tavaliselt eelistavad inimesed, kes on traditsioonilised, kuid edumeelsed oma mõtetes. Nad võivad nautida lihtsaid asju, kuid samuti nõuavad, et nende lähedaste sõprade ring oleks avatud ja kaasaegne.









Bikiinid 

Bikiine kannavad sportlikud ja aktiivsed naised. Enamasti on nad mängulised ja seksuaalsed, kuid võivad ka olla tõsised ja pragmaatilised.





Brasiilia trussikud
Seda aluspesu kannavad tavaliselt julged inimesed. Nad on targad, teravmeelsed ja naljakad. Nad reageerivad kiiresti toimuvale ja armastavad olla mängulised ning võluvad. Timothy Browni ja teiste Old Domioni ülikooli psühholoogia osakonna spetsialistide poolt läbiviidud uurimuse kohaselt leiti, et kehahoid ja kõnnak võivad tugevalt mõjutada tugevalt inimese atraktiivsust. Näiteks mehed, kes kandsid liibuvat riietust, loeti palju mehelikumateks, kui neid kes kandsid laia riietust.



Hipsterid

Hipsteri aluspesu on miski šhortside ja aluspesu vahepealset. Seda kannavad tavaliselt inimesed kes armastavad üksindust ja vaikust. Kuid ärge arvake, et te teate neid. Vaatamata kõigele on nad võimelised igaühte üllatama. Jah sellised inimesed ei armasta lärmakaid seltskondi, kuid see ei tähenda, et nad väldivad sotsiaalset suhtlemist. Kuid tegelikult on neil üsna mitmekülgne isiksus.








Boyshorts
Neid shorte kannavad enamasti sõbralikud inimesed. Need inimesed reeglina on head suhtlejad, võluvad ja armastavad tegeleda värskes õhus spordiga.









Klassikalised trussikud (Slip)
Kui te armastate slip trussikuid, siis tõenäoliselt olete te see, kes hoolitseb praktilisuse ja mugavuse eest. Samuti olete te inimene, kes oskab säilitada rahu raskes olukorras ja suudab kiiresti otsuseid vastu võtta.










 


Pika pihaga trussikud (retro)
Selliseid trussikuid armastavad enamasti kanda lõbusad ja heasüdamlikud inimesed. Nad ei muretse eriti teiste inimeste arvamuste pärast, kuid neil on kaasasündinud võime luua enda ümber mugavat ja kerget õhkkonda.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate