1 apelsinist 2 liitrit mahla
Lihtne viis saada maitsev jook ühest apelsinist!
Apelsinid- 1 tk
Vett -2 liitrit
Suhkur 8 spl
Sidrunid 1 tk
2. SAMM:Apelsin on hea jooksva kuuma vee all pesta, et vaha ja kõik, mis koorel on tuleks maha. Kuivatage ja pange sügavkülmikusse 3-4 tunniks seisma. Peame apelsini külmutama, et kogu kibedus kaoks. Või lasta ka apelsinil kogu öö seista.
3. SAMM: Võtame külmutatud apelsini, laseme sellel veidi sulada. Nii palju et kannataks lõigata viiludeks.
4. SAMM: Siis pead apelsini viilud ajama läbi hakklihamasina, läbi kõige väikseima sõela.
5. SAMM: Lisage massile juurde külm keedetud vesi ja kuumutage seda tulel. Pistke sõrm sinna sisse! Meie mass peaks olema sellisel temperatuuri, nii et te ei saaks sõrme seal hoida. Seejärel tõstke tulelt maha
6. SAMM: Seejärel filtreeritakse kogu mass läbi sõela.
7. SAMM: Lisage maitse järgi suhkur. Ma panin 8 supilusikatäit. Aga järgmine kord panen vähem.:)
8. SAMM: Pigista juurde poole sidruni mahl. Tahad veidi hapumat - lisada veel sidrunimahla. Segage kuni suhkur on lahustunud. Seejärel jäta jahtuma.
9. SAMM: Vala pudelisse/ nõusse ja võid kohe tarvitama hakata.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.