No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

MILLISEL KUUL SÜNNIB TÜDRUK, SELLINE ON KA TEMA ISELOOM

by - laupäev, märts 30, 2019



Ma ei tea kuidas see nii on, kuid ühes kuus sündinud inimestel on palju ühesuguseid iseloomujooni. Me otsustasime teada saada mis on ühist erinevatel tüdrukutel, keda ühendab ühine sünnikuu. Ja tegimegi selgeks!

Jaanuar

Jaanuaris sündinud tüdrukud on uskumatult ambitsioonikad, kuid sellejuures on nad väga tõsised ja isegi konservatiivsed. Nad võivad olla väga kriitilised, kuid siiski nad ei armasta rääkida oma tunnetest. Nad lasevad endale ligi inimesi, kes on võrdsed nende intelligentsusega ja sarnased oma vaadete suhtes.

Veebruar

Veebruaris sündinud – need on romantilised natuurid ning nendega suheldes tuleb ilmutada suurt kannatust. Neist ei saa igaüks aru, kuna nende meeleolu muutub pidevalt. Neile on looduse poolt kaasa antud abstraktne mõtteviis. Ja veel: kui te nad reedate siis rohkem te neid ei näe!

Märts

Märtsi kassid. Karisma ja sarm. Nad on ustavad ja pühendunud natuurid, kes armuvad raskustega. Nad võivad olla võluvad ja armsad seni kuni kui te neid millegagi ei ärrita. Kuid kõigele vaatamata – elada märtsis sündinud inimese kõrval on lausa lust ja lillepidu.

Aprill

Aprillis sünnivad reeglina tüdrukud, kes on võimelised looma suhteid ükskõik missuguse inimesega ja neid on õnnistatud diplomaatiliste omadustega. Tõsi on see, et selle juures on enamik piisavalt armukadedad ja kui te olete nende usaldust kuritarvitatud on parem kui ise kaote. Samal ajal võib aprillis sündinud tüdruk teid teha kõige õnnelikumaks inimeseks maa peal. Avanevad nad sellele kes võidab nende usalduse.

Mai

Mai – see on selliste naiste kuu, kelle iseloomu kuulub pidevus ja põhimõtetekindlus. Nad on väga veetlevad mida muidu loetakse raske iseloomu juurde kuuluvaks ning ohtu satub iga mees, kes armub neisse. Seepärast, kui te kohtute mai tüdrukuga ei unusta te teda iialgi. Ärge isegi üritage.

Juuni

Uudishimulik, seltskondlik ja loominguline – need on noore daami kolm põhilist iseloomujoont. Probleem on selles, et nad algul räägivad ja siis alles mõtlevad. Nad ütlevad pigem tõe näkku kui hakkavad seda selja taga tegema. Ja muide neid peaks kartma – mees võib lihtsalt sattuda mänguasjaks nende pisikestesse kätesse.

Juuli

Tüdrukud kes on olnud õnne sündida suve keskel – on ausad, salapärased ja väga targad. Nad ei armasta konflikte ja igaühele ääretult ausad. Kuid kui te kasvõi petate kasvõi ühel korral siis kaotate nad jäädavalt. Pidage seda meeles.

August

Need kes on augustis sündinud kannavad oma elus imelist egoismi ja hea südame kooslust. Nendega ei tasu tülitseda, kuna varem või hiljem võidab ta niikuinii. Augusti naised on õnnistatud erakordse huumorimeelega, kui nad ei kannata silma otsaski naeruvääristamist ja pilkamist enese üle. Kui te olete seda teinud siis te ei saa kunagi teada kust tuleb vastus. Neile meeldib alati olla tähelepanu keskpunktis ja nad ei kannata vastassugupoole puuduse tõttu kunagi. Nende juuresolekul kaotavad mehed koheselt pea.

September

See on distsiplineeritud, heade ja ilusate naiste kuu. Nad ei andesta reeturitele kunagi. Ja kui te teete neile haiget hakkavad nad kättemaksu otsima. Ja selle ka leiavad. Nad otsivad pikaajalisi suhteid ja mitte kunagi vaid üheks ööks. Sel ajal on eil ka suured nõudmised mis puudutab partnerit. Nagu öeldakse ellu jäävad vaid väärtuslikud.

Oktoober

Oktoobri tüdrukutel on tugev iseloom, nad on targad ja kinnised publiku ees. Oma hinge ei ava nad igaühele ja mitte alati, kartes, et sinna sülitatakse. Teised naised tihti ei armasta oktoobris sündinuid kuna on kadedad.

November

Need on naised, kes on alati teistest sammu võrra eespool ja tunnevad kergelt ära vale. Ärge nendega mängige – muidu on see mäng tulega. Kõik mida te peate teadma nendest tüdrukutest – on see, et ärge kunagi küsige nende arvamust, kui te pole valmis tõtt kuulma.

Detsember

Detsembris sünnivad kannatamatud kuid edukad neiud. Nagu öeldakse leiavad nad alati mooduse kuidas kuivalt veest välja tulla. Nad oskavad meeleolu tõsta ja on õnnistatud avatud südamega. Elu teeb neile sageli haiget, kuid ilmselt soosib jumal neid kuna lõpuks saavad nad ikka selle mida tahavad.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate