No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

VII OMA ORGANISMIST SOOLAD VÄLJA

by - esmaspäev, oktoober 17, 2022




Inimese terve organism on võimeline sooli omastama, mida saab söögist ja veest ja liigse viib välja. Kuid kui organismis on rikutud soolade vahetus hakkavad rasked soolad ladestuma neile sobivates kohtades ja tekitavad erinevaid haigusi nagu – ostekondroos ja teised liigeste haigused. Fütoteraapia abil on võimalik üsna edukalt võidelda organismis ladestunud sooladega.
VAATA KUIDAS ORGANISMIST SOOLI VÄLJA VIIA.

Puhastus riisiga.

Riisiga puhastamise protsess on üsna lihtne. Valage ööseks 3spl riisi üle 1l veega. Hommikul valage vesi ära, valage peale uus ning keetke 5min. Siis peske riis, valage uus vesi ja keetke uuesti 5min. Ja nii tehke veel 2 korda. Peale 4 riisi keetmist tuleb riisi süüa soojalt ja peale seda 3 tundi ärge midagi sööge. Seejärel toitute tavalise menüü alusel vaid menusse tuleb kindlasti lisada kuivatatud puuviljad. Läbipaistev lihtsalt riis antud juhul ei ole söök vaid ravim – kuna see on nagu sorbent mis kogub ja viib organismist välja sinna ladestunud soolad. Sellise puhastamise kuur on 10 päeva pikkune. Kuivatatud puuviljadest võib teha „tordi“. Laske läbi hakklihamasina 300gr kuivatatud aprikoose, rosinaid, musta ploomi, lisage sinna pool sidrunit ja maitsestage see kõik meega. Säilitage seda „torti“ külmikus ja võtke päeva teisel poolel 1spl.

Päästev loorberi leheke.  

 Loorberi lehe abil puhastades peab jälgima, et teie kehatemperatuur ei alaneks ja tegelete mõõduka füüsilise koormusega. Valage 0,5l vett 5 loorberilehele ja keetke 20min. saadud leotist võib juua ühe lonksuga 2 – 3 korda päevas. Kuna see meetod on üsna tugev soolestiku puhastus, tohib seda leotist tarvitada 3 – 5 päeva.


Pohla leotis


Sooli aitab kehast välja viia marjadieet ja regulaarne vee tarvitamine, mis on seisnud pohlade peal (1/3 nõust). Viige oma menüüsse sisse hautatud köögiviljad – porgand, peet, seller, kapsas, harva kartul. Samuti vahetage oma jook pohla vee vastu.


Tatra – keefiri dieet

See soolade väljaviimise meetod on väga populaarne Soomes. Valage ööseks 2spl jahvatatud tatrale 1 klaas keefiri ja hommikul sööge see ära. Kõigest 5 päeva sellist dieeti aitab teil tõeliselt vähendada soola ladusid ja samuti aitab see ka saleneda.

Hiina savipäts

Hiina leivaküpsetajad Hiina rahvameditsiinis praktiseerivad sellist efektiivset füsioteraapia meetodit nagu savi pätside panemine jalataldadele. 
Segage 2spl savi 1spl jahvatatud kummeli, puju, raudrohu ( kõik võrdsetes kogustes) jahvatatud seguga ja asetage saadud päts jalatalla keskele kus asuvad 60 aktiivset punkti. Selliseid pätsikesi on vaja seal hoida mitte vähem kui 1 tund. See protseduur aitab jalgade turse ja madalate organite verevoolu häirete korral.

Puuvilja „luud“ 

Selline "luud" aitab puhastada organismi sinna kogunenud sooladest, sellega saab hakkama tsitruse kokteil.
 1 klaas apelsinimahla (parim on orgaanilist kasutada) poole klaasi sidrunimahlaga. 
Juues õhtul alandab see jook põletikku ja puhastab veresooni. Mõnikord võib apelsini asendada mustasõstraga.




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate