Lihtsad krõbedad õunarullid.
Küpsetatud Õunakoogi rullid
Koostis:
10 viilu saia
õunu, marju, moosi
võid
suhkrut
kaneeli
Juhised:
Kuumuta ahi 350 kraadini. Lõika koorikud ära saialt ja rulli iga tükk laiaks kasutades taignarulli. Sega kokku kaneel ja suhkur väikesse kaussi. Vala õunakoogi täidis taldrikule ja tükelda see. Pane umbes 2 supilusikatäit õunakoogi täidist igale viilule ja rulli. Määri sulavõiga iga sai (Ma valasin killukese võid "või tassi" ja lihtsalt kastsin sinna) ja siis kaneelisuhkrusse. Pane kihiga kaetud sai allapoole, pärgamendiga vooderdatud pannile ja küpseta 15 minutit või kuni pruunistunud ja on krõbe. Serveeri soojalt.
Allikas
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.