Mee-küüslaugu marinaad seakarbonaadile
Seda maitsvat marinaadi võid kasutada nii ahjuliha maitsestamiseks või grill-liha üle pintseldamiseks.
Retsept.
1 tass ketšupit
1/3 tassi mett
1/4 tassi sojakastet
2 küüslaugu küünt
pipar
sool
Valmistamiseks segate keskmise suurusega kaussi ketšupit, mett, sojakastet ja purustatud küüslauk. Segada ilusti omavahel läbi.
Pange ahi sooja, et oleks üle keskmise kuum.
Siis maitsesta pipra ja soolaga sealihaviilud mõlemalt poolt. Prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks, seejärel määri pintsliga saadud marinaadiga lihalõigud mõlemalt poolt.
Nüüd keera temperatuur maha.
Panna sealiha ahju umbes temperatuuril 145-150 C
Iga 15-20 minuti tagant keerata liha ümber kuniks liha on valmis.
Serveeri kuumalt kartulite ja salatiga.
Head isu!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.