No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Igal inimesel kaitseingel ehk juttu tuleb surmast ja inglitest.

by - pühapäev, august 09, 2015


 Igal inimesel oma kaitseingel.
Kuigi me ingleid tavamõistes ei näe, on paljudel nende olemasolu raske uskuda. 
On teada lugematu arv juhuseid, kus inimene on käitunud mingi kummalise sunni ajel ja teinud õigeid otsuseid. Ning ühel hetkel lihtsalt tunnetatakse, et kusagil varitseb oht ja seda arvestades on jäänud palju õnnetusi toimumata.
Kaitseinglite arv ei olene sellest, kas olete naine või mees. Naised on lihtsalt loodud tundlikumateks, nad märkavad ja tunnetavad rohkem, sellepärast võib tunduda, et inglid neid rohkem eelistavad.» Naine on elu edasikandja ja õnnistatud perioodil on naistel kindlasti tugevam kaitse ka kõrgemalt poolt.
Inglid suhtlevad  läbi meie hinge.
Kui igal inimesel on kaitseingel, siis kuidas tema olemasolus veenduda?  Nad askeldavad meie ümber ja  kuna oleme teistel sagedustele ja lainepikkustel, siis ei pane me neid tähele. Nende vibratsioon on nii peen ja õrn, treenimata inimene neid ei kuule ega näe.Tavaliselt näevad inimesed ingleid siis, kui nad häälestavad oma ajuvõnked teisele tasandile.
Aga kui inimene on tundlik ja elab armastuses, siis tunneb ja näeb ta ingleid enda ümber vägagi hästi ja neid on alati tema läheduses. 
Siis kui häda tõesti käes ja palud südamest inglitelt abi, siis ei jää nad iialgi tulemata. 
Kuidas aga annaks kaitseingli mõjuvõimu suurendada?
Vastus on inimlikus armastuses – Mida rohkem sa elad armastuses ja mida enam suudad seda välja kiirata, seda tugevam tugi on sulle inglite poolt ning sa oled kaitstud.
Sõnal «tänan» on kogu maailmas tohutult tugev ja positiivne vibratsioon. Loomulikult on inglid omakorda meile tänulikud, kui oskame neile tänulikud olla.  
 
 Veidike surmast ja kommetest
 -Ilma asjata ei maksa surnuaeda kolama minna!- surnud tahavad rahu saada. Kui aga kogu aeg haual nutmas ja kadunukesega kontakti otsimas käiakse, peab lahkunu hing taevastest avarustest oma kalmu lähedusse tulema.
-Veel on teada, et surnuaial tuli alati käia hommikupoolikuti, nii et keskpäevaks olid seal toimetused tehtud. «Ikka seepärast, et surnuaiast ühtegi hinge endaga kaasa ei tooks.»
-pärast päikeseloojangut ei tohi surnuaeda jalgagi tõsta, sest mõni hing võib arvata, et ta peab sugulase koju saatma ning tikub ühes.
-Veel on räägitud, et liiga kaua surnut/lahkunut taga ei nuta ei tohi, kuna pisarad võivad kirstu uputada.
-«Surnuaias tuleb käia siis, kui hingel on raske või sa tunned, et miski nähtamatu vägi sind sinna lausa kutsub.»
- Väike lapsuke, kellel sündides on käed üle randme valged, sureb noorelt...

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate