No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mida ütleb ninakuju sinu isiksuse kohta

by - esmaspäev, august 10, 2015



On fakt, et sinu aevastamise viis, võib olla geneetiline ning hämmastav info ninakollidest, mis võivad tugevdada immuunsussüsteemi. Armasta või vihka oma nina, aga tuleb uskuda neid üllatavaid fakte ninast.

Tavapärased ninafunktsioonid on:

· Hingamine
· Infektsioonide ennetamine
· Lõhnade tunnetamine
· Maitsete tunnetamine
· Hääle kõla mõjutamine
· Enam kui 10 000 lõhna määratlemine

Oleks kahetsusväärne kujutada ette elu ilma üleval pool mainitud omadusteta. Isegi kõige lihtsam aevastus hõlmab hoolikat koreograafilist vastust keha kõigilt lihastelt.

Aevastamise viis on geneetiline

Sinu aevastamise viis võib olla prääksatus, karje või hääletu. Aevastamise protsess algab kui ärritaja on sattunud kolmiknärvile.
Ärritus algab järjestikuste refleksidega, et kõrvaldada ärritaja, sügav sissehingamine, sulgedes häälepilud kurgus ja kogudes üles surve kopsudes, seejärel järsk häälepilude avanemine, sest diafragma surub õhu üles suhu ja ninna, visates välja ärritaja ( „aptsihh`“).
Nina on inimese näos kõige tähtsam ja kaitsvam osa samas ka teistest esiletulevam ehk märgatavam.

Erinevad kujud:

Ninakuju määravad ninaluude ning alumiste ja ülemiste kõhreluude asukoht. Erinevus nende kolme asukoha paiknemisel võib luua väga unikaalse nina kuju , mis isegi veel enam oleneb rahvuslikust päritolust.
Põhinedes värskele uurimusele ajakirjas „Journal of Craniofacial Surgery" määratles iisraeli keemiatehnoloogia insener Dr. Abraham Tamir 14 erinevat inimninakuju, uurides 1793 nina välimust. Ibrahimi kohaselt jaotuvad nad kõik allpool olevatesse põhitüüpidesse alustades kreeka ninast (sirge) kuni konksninani (terav ja allapoole kaardus). Kõige levinum oli "lihav nina".
Ninakuju on ka iseloomu indikaator….



Suur nina

Suurtel ninadel on kas lühike või pikk sild ninaotsani. Neil on laiemad ninaotsad suurte ninasõõrmetega. Mida suurem nina, seda rohkem võimu, juhtimist, juhiks olemist, egoistlikkust ja tahet iseseisvalt töötada. Suure ninaga inimesed vihkavad käskude saamist ja neile meeldib ise olla endi ülemused. Nad eelistavad teha suuremaid panuseid ja näitavad vähem huvi üles väikestes asjades.


Väike nina 

Väike pikkuselt ja laiuselt , ots kas lame või ümar. Nemad on parimad tiimi tegevustes , kus nad kasutavad oma loomingulisust ja spontaansust. Nad on kannatamatud ja vahel pettunud, mis võib viia tujude välja näitamiseni. Siiski nad mõtlevad teiste peale ja on alati valmis aitama heameelega ja tavaliselt muutes ülesande tegemise lõbusaks. Nad armastavad , mida nad teevad , tehes kõvasti tööd ja neil pole probleeme rutiinse ja süstemaatilise töö tegemisega.

Pikk nina

Mida pikem nina, seda parem tunnetus äritegemises, ühiste joonte leidmises, hea ambitsiooni tunnetus, suurepärased instinktid ja inimesed reageerivad positiivselt sinu juhiks olemisele. Sinu suurimad probleemid on sageli tulenevad sinu suurimatest tugevustest.


Lühike nina

Need inimesed on ustavad ja kohusetundlikud aga vähese liidriomaduse ja ambitsiooniga. Neil puudub emotsionaalne nälg konkurentsi tingimustes ja on sageli kartlikud ning vaimustuses neist, kellel on tugev ego ja , kes on juhid. Nad on nagu lapsed, kes on armsad, emotsionaalsed , lahked , tundlikud aga , keda ei ole lihtne tundma õppida.

Sirge nina

Tuntud ka kui kreeka nina. Üldiselt kitsaste ninasõõrmetega ja veetlev. Selliste ninadega inimesi peetakse väga kavalateks ja loomult abivalmiteks. Nad näitavad üles metoodilist distsipliini ja on elus edukad.

Ülespidine nina


Pikk, kaardus ja peaaegu nõgusa nõlvaga , otsas kergelt ülespidi tipuga nina on sageli väga optimistlikutel, lahketel ja täiusliku iseloomuga inimestel. Selle nina kujuga inimesed on armastavad, toetavad ja hoolitseva iseloomuga isiksused.
Konksnina

Sellise ninaga inimesel on samad isiksuseomadused kui suure ninaga inimesel aga mõningaste liialdustega. Selleks, et saada läbi taolise inimesega, hoolitse, et sa austad teda ja pane ta end tähtsana tundma. Inimesed, kellel on konkstüüpi nina jälgivad alati oma rada ja ei ole mõjutatud massidest


Roomlaste nina

Inimesi roomlase ninaga, peetakse loomult väga põikpäisteks ja ambitsioonikateks. Nad on suurepärased juhid ja neil on väga tugev iseloom. Nad ei kiirusta otsuste tegemisega ja organiseerivad asju efektiivselt.

Laineline nina

Tähelepanu äratav nina, sest tal on tüüpiline muhk nina otsas ja ots on laiem. Nad on nalja armastavad ja loomult meeldivad inimesed.





Nuubia nina *
Pikakujuline nina , mis on aluselt väga lai. See on seda laadi nina nagu Barrack Obamal. Inimesed nuubialaste ninaga otsivad alati uusi võimalusi lähenedes asjadele. Nad on väga uudishimulikud ja avatud meelega. Nad on võluvad, väljendusrikkad kuid emotsioonid võivad olla ka ülevoolavad.

*Nuubialased on Niiluse orus elav rahvas , vanaaja Nuubia elanike järeltulijad. Tänapäeva Egiptus ja Sudaan. Kujunenud vana-egiptuse, neegri ja araabia rahvaste segunemisel.


-

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate