No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Aleksandr Šepsi 4 nõuannet elu paremaks muutmiseks

by - teisipäev, september 06, 2016


Aleksandr Šeps, kes on „Selgeltnägijate tuleproovi“ 14. hooaja võitja jagab oma nõuandeid neile, kellel on soov oma elu paremaks muuta. Neid soovitusi ja nõuanded saab järgida, ning lühikese ajaga võid oma elu pöördeliselt muuta.
Aleksandr annab teada, et kõik mida me mõtleme on meie endi segaduste ja murede põhjustajad ehk nagu öeldakse „kõik on mõtlemises kinni“. Oma mõtetega tõmbame me negatiivsust ligi ning muudame oma elu raskeks ja talumatuks.

Millised siis on need Šepsi reeglid, need mis aitavad elu paremaks ja õnnelikumaks muuta?


1. Ühiskond mõjutab meid kõiki ja peaksime võimalikult palju püüdma vältida eelarvamusi ja stereotüüpe, mis piiravad meie mõtlemist. Ärge usaldage kinnisilmi ehk pimesi kõike, mis teile räägitakse.

2. Ei maksa alati taga ajada ideaali ja täiuslikkust. Sest muidu te ei tunne „siin ja praegu“ elu maitset. Parem kui te hindate kõike, mis teil on, nii saate elult veelgi rohkem.

3. Mitte kunagi ei tasu probleeme liialt üle dramatiseerida ja paisutada. Pigem tuleb mõista, et iga probleem on lahendatav.

4. Pea väike paus, sest väga tähtis on hinnata aega ja armastada elu. Püüdke selgusele jõuda, milline on teie koht siin elus, ning kas olete rahul oma praeguse eluga ja mille peale te kulutate oma aega. Peaksime pidevalt püüdma midagi omandada, areneda, suhelda ja teha seda, mis meile südamest meeldib.

Pilt: https://vk.com/album-42806518_162504021

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate