No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuidas sündimise nädalapäev mõjutab inimese iseloomu

by - laupäev, mai 20, 2017

Igal inimesel, kes on sündinud teatud nädalapäeval on omad iseärasused. Enda printsiipe teab igaüks ilma testidetagi. Aga ikkagi, ehk on teil huvitav teada saada mida selle kohta räägivad tähed.  Lugege ja kontrollige kas käivad ikka need põhimõtted teie kohta?

Oma sündimise nädalapäeva teada saamine ei valmista erilist raskust. Kuid inimese jaoks omab päev mil ta sündis üsna suurt tähtsust, nagu arvavad astroloogid, vastab igale nädalapäevale kindel planeet, mis annab inimesele emotsionaalse tausta kogu eluks.

Seega, kuidas teda saada see nädalapäev mil te sündisite? Paneme otsingumootorisse oma sünniaja ja saamegi otsitud vastuse. Näiteks: mina sündisin 29 oktoobril 1978 aastal, panen ma otsingusse oma sünniaja „29 oktoober 1978 nädalapäev“ ja saan vastuseks „pühapäev“.

Kui sa ei tea oma nädalpäeva siis vaata järgi siit

Mida te teate oma sündimise päevast?

ESMASPÄEV
Kui inimene on sündinud esmaspäeval, siis tema elu juhib KUU, ja sellist inimest võiks nimetada kuu inimeseks. Kõik mis temaga toimub, kõik millega ta tegeleb, läheb hinge, seepärast on sellistel inimestel palju üleelamisi ja nende hing teeb pidevalt tööd, teadvustades maailma läbi emotsionaalse tasandi. Ei ole kerge olla kuu inimene, kuna tema psüühika on alati pinges. Paljudest kuu inimestest saavad neuroloogide ja psühhoanalüütikute kliendid. Sõpradega suheldes räägivad kuu inimesed palju igapäevaelust ja sellest mis toimub nende hinges…
Inimesed, kes on sündinud esmaspäeval valivad reeglina humanitaarse elukutse, tegelevad heategevusega, töötavad puudega inimestega ja puudust kannatavate inimestega. Selline inimene võib saada suurepäraseks hingede ravijaks, imedes endasse teiste kannatusi ning neelates endasse nähtamatult teiste valu. Olles ise emotsionaalne, mõjutatav, haavatav, meelitab kuu inimene enda juurde teiste kuu inimeste samasuguseid  kuu energiaid. Kuu – on naiselik planeet, millele on negatiivne energia, seepärast kogu oma elu kogub kuu inimene negatiivset energiat. Ja mida rohkem kuu inimene näeb enda ümber kannatusi, seda raskem on tal elada. Sellisele inimesele on hädavajalik alandlikkus, usk jumalasse, sest ainult sel juhul lähevad inimeste kannatused temast läbi ja ei tee tema psüühikale olulist kahju. Kui kuu inimene arvestab ainult oma jõududega, usub ainult endasse, arvab, et iseseisvalt ilma kõrgema poolse abita vabastab inimesi kannatustest, siis vaevalt jõuab ta toime tulla oma hinges üleelamistega ja üsna ruttu haigestub, ammendab ennast, võib isegi hulluks minna.
Et laps, kes on sündinud esmaspäeval ei saaks oma võimete ohvriks, ei koormaks oma psüühikat võõraste kannatustega, tuleb teda õpetada et ta oma hinges ei hoiaks kinni negatiivset energiat, unustaks ebameeldivused, mis temaga toimusid, et ta õpiks elama tänases päevas, lahendaks tänaseid ülesandeid ja ei meenutaks oma mälus üleelamisi, kuna seda tagasi ei too ega paranda.
Alaline kuu inimeste emotsionaalne intensiivsus teeb neist sageli romantikud, melanhoolikud, mis mitte kuidagi ei soodusta füüsilise töö tegemist, eluliste küsimustega tegemist. Kuu inimene hõljub läbi elu ja harva vajab ta aeru. Talle on vajalik loomiseks võimsat stiimulit. Õpingute ajal kuu lapsed kergesti kaotavad huvi  õpitava aine vastu. Nad lähevad hea meelega kooli, kui õpetajad on kenad, lahked siirad ja õrnad naised.
Kuu – ema planeet, seepärast on ema lapse elus kõige tähtsam inimene. Sellest kui harmoonilised on kuu inimese suhted emaga sõltub tema edu paljudes elu valdkondades, tema enesehinnang, hingeline ja kehaline tervis. Kuu lapse arenguks on kasulikud koduloomad, väiksemad õed või vennad, nukud ja kõik mille eest saab ta hoolitseda aitab tal avastada oma potentsiaali.
Kuu on – kodu planeet, igapäevased mured, seepärast meeldib kuu inimestele kodus aega veeta. Nad kannatavad raskelt kodu puudumise osas, oma toa ja tihedate kolimiste tõttu. Neist võib saada ükskõik millise eriala spetsialistid, mis on seotud elamute ja kodumasinatega. Kuu – on perekonna planeet ja kuu inimestel on ilma pereta väga raske. Edu avaliku elus, sissetuleku suurus sõltub paljustki pere olemasolust või puudumisest ning kodu sisekliimast ja suhetest abikaasaga. Kuu laps vajab sama palju kui täiskasvanugi peret ja kodu. Terve elu  jooksul iga esmaspäev – on õnnelik päev kuu inimeste jaoks, siis võivad nad lahendada kõige raskemaid oma elu probleeme ja võtta vastu ainuõige otsuse. Iga paari aasta tagant on neil õnnelik aeg, mis algab esmaspäeval, - see on kõige parem aeg tõsise tegevusega alustamiseks, elu muutmiseks.
Esmaspäeva inimesed on õnnistatud elava mõistusega, auahnusega, pühendumusega, töökusega, kohusetundega. Nad vastutavad oma sõnade ja tegude eest. Nad on võluvad, neil on arenenud intuitsioon, nad erinevad iseseisvuse ja originaalsete vaadete poolest, nad on enesekindlad ja ettevõtlikud. Esmaspäevaseid inimesi saadab edu, nad mõistavad teadust, andekad keelte, muusika ja poeesia osas. Au ja hiilgus saadavad neid kogu elu. Tihti armuvad nad varakult kuid tunded on neil pikaajalised ja tugevad. Abielud on neil enamasti õnnelikud, eriti siis kui nad ei lase oma iseloomul väljendada negatiivseid omadusi. Noorena on nad vastuvõtlikud laste ja noorte seas levivatele haigustele: igasugused põletikud, paised, akne, bronhiit, keskkõrvapõletik. Kuid peale 28aastat nende tervis stabiliseerub ja sageli haigused lähevad ära.

TEISIPÄEV
Kui inimene on sündinud teisipäevasel päeval, siis tema tervet elu juhib Mars ja teda võib nimetada marslaseks. Marslane armastab kiirust, kiiret sõitu, kuna mars see on – kiiruse planeet. Suur kiirus ei pruugi talle tuua rõõmu, kuid paljud tema elus toimuvad sündmused arenevad kiiresti. Marslane võib paljutki saavutada lühikese aja jooksul, saada suureks meheks juba nooruses, ent pere loomiseks veel vara. Kiiruse teema läbib kogu tema elu punase niidina. Sageli kaotab selline inimene huvi asjade vastu, milledes ta ei saavuta eesmärki, kaotab huvi inimeste vastu, kelle jaoks on protsess tähtsam kui tulemus. Üheks marslase eeliseks on – tema initsiatiiv  ja oskus kiiresti lõpule viia ükskõik milline töö. Aastate jooksul omandatud kogemuste abil saab marslane teada, et initsiatiiv on karistatav ja püüab seega vähem initsiatiivi üles näidata. Harva räägitakse teisipäeval sündinud inimeste kohta, et nende käes töö põleb.
Sõltumata oskustest, inimesel, kes on sündinud teisipäeval on palju lihtsam kui inimestel kes on sündinud nädala teistel päevadel, võita võistlusi lühikestel jooksu distantsidel. Marslastele meeldib püstitada enda jaoks ja teistele inimestele eesmärke ja ülesandeid, tihti lähevad nad oma eesmärgi poole sõltumata takistustest, purustades omateel kõik igasugused takistused. Nende ette püstitatud eesmärk tõmbab neid ligi, annab stiimuli eluks ja võitluseks. Kiire mars annab neile impulsiivsuse, loob tingimused, mille ees on raske või isegi võimatu peatuda ja mõelda enne kui otsust vastu võtta või tegutsemise meetodite lõpetamisel.  Tihti marslased enne räägivad ja teevad midagi aga pärast hakkavad alles mõtlema, kas nad toimisid ikka õieti ja kas nad ei öelnud midagi liigset. Marslase elus on mõned probleemid, kuid impulsiivsus ja liigne kiirustamine on ühed neist. Liigne kiirustamine ei põhjusta marslasele probleeme, kui vanemad õpetavad talle väljaütlemisel iga sõna kaalumist ja et iga tegevus tuleb läbi mõelda.
Noor marslane võib olla laisk vaid ainult sel juhul, kui ta ei näe enda jaoks tegevust, mis toob tema jaoks huvitava tulemuse. Et noor marslane tahaks õppida, tuleb tema ette püstitada selge eesmärk ja selgitada talle selle põnevust. Noor marslane võib üldse kaotada huvi õppimise vastu, kui õppimise protsess on liiga pikk, seepärast ei tasu teda sundida tundide kaupa õpikute taga istuma ja ei tohiks kaua seletada talle õppeainet.
Parimaks meetodiks kuidas marslane saaks hariduse on – eraõpe. Sõltumata marslase soost on marslastel palju mehelikke omadusi, kuna Mars on – mehelik planeet. Mees, kes on sündinud teisipäeval, püüab saavutada tõelise mehe nimetuse. Naised võivad olla julged, vaprad, tugevad ja mehelikud, tihti ütlevad ära naiselikest riietus esemetest ja kannavad pükse. Nii need kui ka teised on reeglina huvitatud mehelikest tegevustest nagu: armastavad autosid, käivad jõusaalis või laskmis klubis.
Igal marslases on palju mehelikke omadusi ja nad on andekad mehelikes tegevustes. Te aitate marslast eriti kui tema nooruse ajal õpetate teda ringi käima metallist vahenditega, õpetate teda jalgrattaga sõitma, autot juhtima, metall konstruktsioonide ehitusest aru saama, püstolist laskma ja teravate ning lõikavate vahenditega ümberkäimist. Väga kasulik iga marslase jaoks on spordiga tegelemine, eriti harjutused metallist esemetega, kuna mars esindab metalli ja kontakt metalliga teeb marslase  palju enesekindlamaks. Iga marslane on võimeline üheaegselt alustama mitmete asjadega, saades esmaavastajaks. Tema keha ja psüühika on tihti ülekoormatud pidevast valmisolekust midagi uut avastada. Tihti kannatavad marslased üleväsimuse all.
Marslased – tule inimesed. Nad põivad olla püromaanid – armastavad istuda lõkke ääres või on tuletõrjujad. Mars on – agressiooni ja sõdade planeet, potentsiaalselt on iga marslane – vapper sõdur, keda pole vaja sõdima õpetada. Nad võivad olla nii teoreetikud kui ka praktikud sõjanduse alal. Kui te märkate marslases armastust kakluste, vaidluste vastu, on võimeline konfliktsituatsioone looma, siis hakake tõsiselt  tegelema tema kasvatusega – ärge õpetage teda hävitama, vaid looma, - kuna võitleja loomusega marslasest võib kasvada äärmuslane. Terve tema elu jooksul on iga teisipäev marslase jaoks õnnelik päev, siis võivad nad iga asjaga tegelemist alustada, lahendada oma elu kõige keerulisemaid küsimusi. Õnnelikuks võib selliste inimeste jaoks saada ka Marsi aasta – see on aasta kus nende sünnipäev langeb teisipäevasele päevale.
Teisipäeval sündinud inimesed, erinevad terava mõistuse poolest, nad haaravad kõike lennult, kuid tihti on nende teadmised pinnapealsed. Nad valdavad loogikat ja suhtuvad kriitiliselt kõigesse, mis pole neile meelt mööda. Nad on leidlikud, vaimukad ja energilised, ent nad peavad enesele õpetama järjepidevust ja püsivust eesmärkide saavutamiseks. Nende tervislik seisund sõltub nende äri edukusest, seda on näha isegi imikueas. Kui mänguasju ja raamatuid on piisavalt, siis on nad terved, aga kui neile midagi ei anta siis nad haigestuvad. Teisipäeva inimesed on altid närvisüsteemi häiretele. Tihti on nad kokutajad ja kannatavad keele ebapiisva liikumise all, neil on nõrgad kopsud ning selle tagajärjel sagedased kopsukelme põletikud  ja kopsupõletikud.

KOLMAPÄEV
Kui inimene on sündinud kolmapäeval, siis võib seda inimest nimetada merkuurlaseks. Merkuur on – nooruse ja kerguse planeet ja merkuurlased, sõltumata vanusest võivad tunda end noorena ja hästi välja näha, kuni sügava vanaduseni olla liikuvad inimesed. Neist võivad saada organismi noorendamise spetsialistid.  Merkuurlaste elu aktuaalseks teemaks võib olla sõprade – kaaslaste õdede ja vendade  teema, kuna Merkuur juhib sõprade – kaaslaste suhteid, määrab kindlaks õdede ja vendade vahelised suhted.  Merkuurlane võib armastada oma vendi, õdesid, sõpru, kaaslaseid, võib suhtuda neisse halvasti, võib omada suurel hulgal sõpru või siis mitte ühtegi, kuid see teema on tema jaoks tähtis, paneb teda muretsema. Vend, õde ja sõbrad võivad anda merkuurlasele palju rohkem, kui vanemad.
Noor merkuurlane on sageli rahutu ja väga liikuv, tähelepanu on kergesti häiritav. Selliseid lapsi tuleb õpetada mängude ajal, jalutamise ajal, sõidukis olemisel liikumise mõistlikkust. Õpetamise protsess ei tohiks olla pealetükkiv aga peaks olema nähtamatu. Merkuurlast võivad õpetada paljuski tema õed, vennad, sõbrad isegi rohkem kui vanemad ja õpetajad. Mahajäänud merkuurlasele on kasulik kui õpetab teda viiemehest sõber mitte juhendaja.
Merkuur – paigal seismise vastand, kuna see on liikumise planeet, pideva muutumise planeet. Nii noored kui ka täiskasvanud merkuurlased muudavad tihti oma suhtumist inimestesse ja situatsioonidesse. Ei tasu riielda noort merkuurlast selle eest, et ta liiga tihti vahetab sõpru või siis mööbli paigutust oma toas. Muutused on talle sama vajalikud kui õhk. Ta tunneb ennast halvasti, kui ümber tema ei toimu mingeid muutusi, seepärast on vahetevahel vaja ajakohastada oma toas sisustust ning tihemini tuleks osta talle uusi riideid ja mänguasju.
Mida liikuvam ja mitmekesisem on merkuurlase elu seda paremini ta ennast tunneb. Kõige rohkem vajavad noored merkuurlased suhtlemist võrdsetega. Nad tunnevad end palju enesekindlamalt, kindlustavad end võimalike komplekside eest, kui nad võivad täiskasvanute poole pöörduda nimeliselt ilma isanimeta, pöörduvad nende poole nagu sõprade poole „sina“ vormis. Merkuurlase kasvatamisel on lubamatu viga keelamine, kuna Merkuur on – vabaduse planeet.
Merkuurlasele midagi keelates, eriti suhtlemisel või liikumis mängudes, loome me imelise aluse komplekside tekkimisele. Püüdke noorele merkuurlasele luua sellised tingimused, et ei tekiks vajadust keeldudele. Merkuur juhib kõnet, informatsiooni, mõtte tegevust, algharidust ja harva on merkuurlasel probleemid kõnega, tekib huvi saada logopeediks, tegeleda tööga mis on seotud kogumisega ja informatsiooni edastamisega.
Merkuurlasest võib saada hea algklasside õpetaja, ajakirjanik, kirjanik, raamatukaupmees. Noor merkuurlane peaks üsna varakult lugema õppima, õppima lühidalt oma mõtteid väljendama, koguma informatsiooni ja seda kasutama. Talle on kasulik luuletuste pähe õppimine,  mängida intellektuaalseid mänge, vanemad peaksid temaga tihedamini rääkima. Mida rohkem erudeeritud on merkuurlane, seda vabamalt ta valdab sõnu, seda kindlamalt sammub läbi elu. Merkuurlased võivad olla kavalad ja osavad, võimekad äri tegevuses. Noored merkuurlased võivad olla hirmsad petturid, kuid ei tasu neid süüdistada, neid tuleb õpetada oma kavalust kasutama nii, et keegi selle all ei kannataks. Selles aitavad liikumismängud, eriti jalgpall ja loomulikult kaardimäng. Kogu merkuurlase elu jooksul  on iga kolmapäev õnnelik tema jaoks kui ta saab teha kõige keerulisemaid asju. Kuid kõige edukamateks perioodideks on tema elus – Merkuuri aastad, mis algavad kolmapäevaga.
Kolmapäevastel inimestel on piisavalt veider iseloomujoon. Nad on tihti rahuvalvajad, püüdlevad õiguse ja harmoonia, tasakaalu loomise poole. Nad vihkavad vaenu ja verevalamist. Kolmapäeva inimestel on palju plaane, kuid püüdes neid teostada puutuvad nad kokku raskustega ja tugeva vastasseisuga. Neil on palju vaenlasi, kuna nad kipuvad ümbritsevatele survet avaldama. Kolmapäevaste inimeste tervis on keskmisest kõrgem ja tugevuse varu pingelistes olukordades on kõrge. Nad taastavad kiiresti oma jõuvarud ja viskuvad uuesti kõrgusi vallutama. Kolmapäeva inimesi saadavad sageli traumad eriti peaga. Peale kolmekümnendat eluaastat tuleks hoida soolikaid, siseorganeid ja selga.

NELJAPÄEV
Kui inimene on sündinud neljapäeval, siis tema elu juhib Jupiter ja sellist inimest nimetatakse jupiterlaseks. Jupiter – on tegevus sfääri laiendamise planeet ja mõjusfääri ning ulatuslike tegevuste planeet seepärast on jupiterlased võimelised globaalselt mõtlema. Nad tahavad elult palju ning sageli püstitavad enesele ambitsioonikaid eesmärke neil on raske liikuda väikeste sammudega nad soovivad saavutada oma eesmärke ruttu. Üks kõik millise asjaga jupiterlased ei tegeleks on nad võimelised seda lõpmatuseni laiendama. Jupiterlastel on kalduvus liialdada, mis rikub nende elu. Jupiterlane tahab olla mõjukas inimene  ja harva alahindab oma võimalusi. Temast võib ühiskonnas saada mõjuvõimas, austatud, tähtis inimene, kuid selle jaoks on tal vaja, kas suhted vajalike inimestega või väga hea haridus, kuna jupiter on seotud kõrgharidusega. Jupiterlasest võib saada ülikooli õppejõud, suurepärane õpetaja, kes annab inimestele mitte ainult informatsiooni vaid sügavaid teadmisi. Temast võib saada hariduse valdkonnas ükskõik milline spetsialist.
Jupiter – see on mõjuvõimsate inimeste planeet ja jupiterilane kogu oma elu jooksul võib sõltuda sellistest heatahtlikest inimestest, ülemuste tujudest, rikaste ja mõjukate sugulaste heatahtlikkusest. Nad võivad ise ka välja näidata tõsist toetust inimestele kelle saatuse suhtes nad ei ole ükskõiksed. Jupiter – on ühiskondliku tegevuse planeet ja jupiterilasel on raske oma isiklikku elu korda saada, kuna ühiskondlik tegevus ja töö võtavad temalt liiga palju aega ja jõudu ning tihti huvitab see teda rohkem kui isiklik heaolu ja perekonna probleemid. Jupiterlane võib olla karjerist; ent noor jupiterilane unistab sageli ärimehe elust. Jupiterlasel on soodumus edukaks äritegevuseks. Talle on hädavajalik anda parim haridus, sest muidu ei ole tal elus kerge. Jupiterlased ei kurda õpingute üle. Nad tahavad saada tõsiseid teadmisi ja põhitõed teda ei huvita. Püüdke noorele jupiterilasele õpetada, et ta ei liialdaks raskustega. Ükskõik milliste probleemidega ta kokku ei puutuks ärge nõustuge temaga et need on tõsised, alati rääkige, et kõik probleemid on lahendatavad ja enamus neist on tühised. Jupiter on seotud välismaaga ja jupiterlastel võib olla head võimed võõrkeeltele, seepärast on väga kasulik õpetada noorele jupiterilasele mõningaid võõrkeeli.
Sellised inimesed suhtlevad kergusega võõramaalastega, teavad hästi geograafiat, neist võivad saada seiklejad, on külgetõmme meretaguste maade poole, soov muuta kodakondsust. Noore jupiterlase harmoonilise arengu saavutamiseks on neil kasulik õppida geograafiat, minna reisile või asuda välismaale õppima. Iga jupiterilane on võimeline elule filosoofiliselt vaatama, võib olla sügavalt usklik, kuna jupiter juhib filosoofilisi ja religioosseid õpinguid. Jupiterlasest võib saada jutlustaja, vaimne õpetaja. Teadmised filosoofiast ja religioonist aitavad teeda elus, annavad talle usu oma jõududesse, seepärast on kasulik noort jupiterlast tutvustada religioossete pühade tekstidega ja filosoofide kirjutistega. Ent ei tasu teda siduda mingi religiooniga. Jupiterlane on võimeline looma iseendale vaimset kooli, filosoofilist süsteemi, avastada uut suunda ükskõik millises teadusharus.  Jupiterlase terve elu jooksul osutub iga neljapäev õnnelikuks päevaks aga Jupiteri aasta mis algab neljapäeval võib osutuda väga edukaks perioodiks, kui jupiterilane kasutab oma võimeid maksimaalse kasuga ja saavutab palju.
Neljapäeval sündinutel on puhas ja hea süda. Nad on õiglased ja alati asuvad lüüasaanute poolele. Nad on võimelised jagama oma viimast leivatükki ja annavad ära oma viimase särgi. Peres ja lähedaste keskel on nad üldiselt lemmikud. Neile on omane väline ja sisemine ilu. Oma plaanides ja tööl on nad üllatavalt järjekindlad. Kuid neil on vaja õigesti jaotada oma jõude, muidu endast kõik andes võivad nad saada närvivapustuse. Neil on alati raha.
Neljapäeva inimesed on õnnistatud loomingulise kujutlusvõimega, nende hulgas on palju poeete, kirjanikke, kunstnikke. Nad on suurepärased organisaatorid ja saavutavad mis tahes valdkonnas imelisi tulemusi. Tervisele mõjub neil välised äärmuslikud faktorid. Talv – külmetused, sügisel – stress ja depressioon. Siseorganite haigestumised, südame ja veresoonkonna haigused saadavad neid kogu nende elu. Nad ei tohi  külmetuda ja üle koormata närvisüsteemi.

REEDE
Kui inimene on sündinud reedel siis tema elu valitseb Veenus ja sellist inimest võib nimetada veenuslaseks. Olles tunnete ja naudingute planeedi meelevallas, on veenuslane väga nõudlik elutingimuste suhtes ja võib mugavalt end tunda ainult mugavas keskkonnas, pidevalt vajab uusi ja uusi naudinguid. Ta ei suuda õppida tühja kõhuga või külmas ruumis. Veenuslased on pidevalt mingite tugevate tunnete küüsis, neile meeldib tegeleda sellega mis tekitab neis meeldivaid tundeid, näiteks töötada või jalutada looduses, tegeleda aiandusega, töötada ilusate inimestega. Veenuslased – tundeline natuur, tunded on reeglina neile tähtsamad kui terve mõistus. Noore veenuslase võimete arendamiseks on kasulik, kui teda õpetada maast madalast aia tööd tegema, tegelema looduses, aia või toalilledega, rohkem rõhku peaks pöörama bioloogiale ja keemiale.
Maine Veenus on ilu planeet, teeb füüsilise keha teema aktiivseks ja veenuslane on tihti mures oma tervise ja välimuse pärast. Et olla enesekindel on tal vajalik hästi välja näha. Veenuslastele on kaasasündinud maitsemeel ja nad on võimelised end ümbritsevat maailma kaunistama, tihti valivad oma ametiks selle mis on seotud iluga. Mida rohkem on veenuslane suuteline tegema oma kätega seda kindlamalt ta end tunneb ja saavutab elus paljutki. Veenus annab meile palju soove, sunnib valima, seepärast on veenuslased täis soove, väga nõudlikud soetatud asjade kvaliteedi osas. Olles maise elementide palaneet, annab Veenus armastuse raha vastu, soovi saada stabiilset sissetulekut. Veenuslased on valmis ausalt töötama isegi pisikese kuid stabiilse palga nimel. Et veenuslane oleks rohkem eluga kohanev, tuleks teda maast madalast õpetada tööd tegema, tuleks talle näidata töötegemise vajalikkust. Las ta aitab teid majapidamises ja et ta hakkaks võimalikult vara endale ise elatist teenima.
Kuna Veenus – on naiselik planeet, leiavad veenuslased kergesti ühise keele naistega, neil on palju sõbrannasid, naised huvitavad neid rohkem kui mehi. Sageli valivad veenuslased töö naiste kollektiivis, neist saavad tihti spetsialistid naiselikes küsimustes. Noorele veenuslasele on palju kasulikum suhelda naistega, kui meestega, kuna just need on võimelised nendele palju õpetama, anda midagi väga vajalikku tema arenguks. Kogu tema elu jooksul on iga reede õnnelik päev veenuslase jaoks. Kõik sündmused mis toimuvad temaga sel päeval – on talle õnnistuseks. Just reedel on veenuslase jaoks lihtsam sooritada see raske käik, vastutusrikas jutuajamine, just sel päeval soosivad teda suuresti kõrgemad jõud. Iga Veenuse aastal, see tähendab kui aasta algab reedel – on neile õnnelik aeg, see on aasta mil ta saab oma elu juhi Veenuse kahekordse toetuse.
Reedel sündinud inimestel on oma iseloomus kohati vastuolulised jooned. Nad võivad olla head ja kurjad, leplikud ja kangekaelsed pisiasjades, nende hinges käib pidevalt võitlus õige ja vale vahel, valguse ja pimeduse vahel. See avaldub just nendel, kes näevad ilmavalgust tund  päikeseloojangust. Reedesed inimesed on ülitundlikud ja kergel haavatavad. Nad loevad inimesi instinktiivselt ja alati varjavad oma arvamust teistest inimestest, kui vahel on nad julmad ja räägivad ärritudes rohkem kui vaja, kuigi jahtudes kannatavad nad öeldu all. 
Reedesed inimesed erinevad loogilise mõtlemise poolest, nad annavad praktilisi nõuandeid teistele, kuid ise looduslikust laiskusest mitte alati ei kasuta oma omadusi enese arenguks. Kui reedene inimene sündis jõukasse perre, siis on tõenäosus, et ta mitte kunagi ei arenda oma parimaid omadusi vaid läheb elu vooluga kaasa seni kaua kuni ta ellu tulevad muutused. Mis puutub tervisesse siis sagedamini närvisüsteemist kannatavad süda, magu ja maks. Peale selle võivad olla probleemid neerude ja põiega, aga hilisematel aastatel on võimalikud jalgade ja liigeste traumad ning nihestused.

LAUPÄEV
Kui inimene on sündinud laupäeval, siis tema elu juhib Saturn ja seda inimest võib nimetada saturnlaseks. Saturn – on katsumuste ja piirangute planeet ja reeglina saturnlased võtavad oma saatust nagu katsumust, risti, mida on vaja alandlikult läbi elu viia. Saturnlase elu on raske sünnist saati. Saturnlasel on raske elu nautida. Kõige rohkem on ta võimeline – oma raskustesse suhtuma filosoofiliselt. Saturn – on hukatuse, piirangute, meelekindluse planeet ja saturnlase elu on täis hukatuslikke juhuseid, pikka aega elab ta piirangutega, saatus leevendab tema vaimu. Saturnlane elab pidevas vaimses ja füüsilises pinges ja mida tugevam on tema vaim seda kergem on tal välja kannatada saatuse lööke. Noore saturnlase kasvatamisel tuleb rõhku panna tema vaimu ning keha karastamisele.
Juba varasest noorusest on kasulik karastada teda erinevate võimalustega. On vastuvõetamatu kui teda hellitada, tuleb teha kõik, et temast kasvaks tugev inimene kes on enesekindel ja võimeline ise oma probleeme lahendama. Kui noor saturnlane kukkus, siis ärge kiirustage talle appi, las ta ise tõuseb ja rahuneb. Tundes tugevat toetust ja vanemate hoolitsust ei õpi saturnlane iseseisvust. Keelud on tema kasvatamisel hädavajalikud, kuna need aitavad teda varases nooruses leppida saatusega ja palju kergemini taluma saatuse hoope täiskasvanueas. Saturnlane võib olla karm, emotsionaalselt vaoshoitud, väga nõudlik ja isegi kuri ning julm inimene, sest selliine on Saturni iseloom – tema elu juht, määrates kindlaks peamised tema iseloomu omadused. Saturnlase karm iseloom võib inimesi tema ümbert minema peletada kuid tänu sellisele iseloomule võib see inimene saada suurepäraseks spetsialistiks keha ning vaimu tugevdamise valdkonnas, ükskõik millise valdkonna spetsialistiks kus on vaja füüsiline vastupidavus, iseloomu tugevust ning kõrget enesekontrolli. Sõltumata kehakujust on saturnlased väga vastupidavad ja võimelised töötama ilma puhkuseta kaua, magamata, söömata. Nad on tõsised töönarkomaanid, valmis igasugust tööd tegema, kui ainult saavad parandada oma materiaalset olukorda. Noort saturnlast tuleb juba varasest noorusest õpetada tööd tegema, las ta saab juba noorena teada mis maksab leib. Talle on kasulik tegeleda selliste spordialadega kus on vajalik vastupidavus. Saturnlasest  võib saada väga hea treener sellistel spordialadel. Saturn – on konservatiivide planeet ja sageli on saturnlased oma vaadetes konservatiivsed, raskustega muudavad oma harjumusi, jäävad elust maha. Tänu konservatiivsusele võib saturnlane olla suur klassika austaja, kes suure austusega suhtub traditsioonidesse. Sageli võtavad saturnlased endale üle kaitsmiseks selle mis peab jääma muutmatuks, näiteks saab muuseumi hooldajaks. Vanade asjade kollektsionääriks. Iga saturnlane omab võimet säilitada seda mida ta puutub. Asjad teenivad saturnlast kauem, kui neid inimesi kes on sündinud teistel nädalapäevadel. Reeglina ei hooli saturnlased moest ja ehitavad ise oma elu järgides omaenda reegleid.
Palju filosoofilised õpikud räägivad sellest, et inimene tuleb maale et muutuda, saada paremaks. Kuid inimesele, kes on Saturni konservatiivse mõju all on raske muutuda. Sellistel inimestel on raske arendada oma võimeid, seepärast mida rohkem võimeid ta lapsepõlves endas avastab siis on vaim liikuv ning seda huvitavam on tema elu. Saturnlase jaoks on tähtsad traditsioonid, eeskirjad ja seadused kuna Saturn on seaduse planeet. Saturnlasest võib saada traditsioonide hoidja, kes jälgib seaduste ja reeglite täitmist. Saturnlane on võimeline nautima vähest, ta võib olla väga ökonoomne ja sageli muutub ökonomistiks. Tal on omadused, mis võimaldavad näha üleliigseid asju, ta armastab rangeid lihtsaid vorme, võimeline elu lihtsustama, vabastama ennast ja ümbritsevaid üleliigsetest raskustest. Saturnlasel on kaasasündinud piiri tunnetus, see võib teha temast täppisteaduste spetsialisti. Noorele saturnlase käest on kasulik tihedamini küsida kui palju, näiteks, küsida kui palju sa tahad…See aitab tal endas avastada piiri tunnetust. Kuid sõltumata tema soovidest ärge andke talle palju süüa, mänguasju või teisi asju. Õpetage teda toime tulema vähesega. Saturn on ülemuste planeet, ta on seotud vastastikuste suhetega vanuselt vanematega või ametikoha poolest, seepärast on saturnlase jaoks tähtsad suhted oma isaga, vanema vennaga, ülemustega. Head suhted ülemustega või isaga aitavad tal elus kohanduda isegi rohkem kui hea haridus. Saturnlane kes on üles kasvanud ilma isata või ilma autoriteedita, otsib terve elu talle asemikku, valib abikaasaks selliste omadustega nagu ta oleks tahtnud näha oma isas. Isa puudumine, halvad suhted isaga on tema jaoks katastroof. Just isa või keegi kes teda asendab võib saturnlasele palju õpetada, avastada oma potentsiaali, kasvatada ja anda haridust, on hädavajalik elulise programmi edukaks realiseerimiseks. Iga laupäev – on saturnlase jaoks õnnelik päev, kui tal tasub hakata tegelema kõige keerulistemate asjadega, võtta vastu vastutustundlikke otsuseid. Õnnelikuks võib saada ka Saturni aasta, see tähendab aasta mis algab laupäeval. Kuigi Saturni aasta on enamustele inimestele raske periood, just sellisel aastal on saturnlasel kahekordne toetus oma juhi poolt ja siis võib ta ka palju saavutada.
Laupäeval sündinud on kas väga head või väga halvad, neis avalduvad vastandlikud iseloomu jooned kõrges ilmingus. Kui nad on targad, siis teevad kõike imeliselt, kui aga rumalad siis rumalus saadab neid kõiges. Igatahes on nad väga emotsionaalsed ja see joon on võtmeks nende iseloomu juures kogu nende eluaja jooksul. Omades suurt magnetilist jõudu, võivad nad tähelepanu ja armastust võita isegi kõige konfliksemate inimeste seas. Nad adapteeruvad lihtsalt mis tahes keskkonnas, kuid vahel satuvad võõra tahte alla ja seega kannatavad nad sageli selle all. Nad vihkavad tülisid, skandaale, kuid nende seas on sageli ka intrigante. Omapärane mõistus laseb neil näha sündmusi mitu käiku ette ja aitab ehitada oma mõtte järgi. Kuid saatus on neil tihti ettearvamatu: kord lendavad nad kõrgelt, siis kukuvad kiiresti, tõusud ja mõõnad saadavad neid terve elu, muidugi see toob neile teatud moraalse kahju, ent siiski ei löö sadulast maha. Nad on korrektsed, alati selgitavad asju lõpuni välja. Kuid tihti mängivad ise kaksik mängu. Nende kohta levivad alati valed ja laimavad kuulujutud. Nad on töökad, mitte kunagi ei raiska aega niisama. Nad võivad olla suurepärased riigitöötajad, juhtida ettevõtet, või riiki mis ei tekita neile raskusi. Nende seas on palju uurijaid ja kohtunikke, suurepäraseid diplomaate. Lapsepõlves nad ei põe eriti, aga tulevad neil seedetrakti haigused ja siseorganite häired. Laupäeval sündinud inimesed satuvad tihti avariidesse.

PÜHAPÄEV
Kui inimene on sündinud pühapäeval siis tervet tema elu juhib päike ja teda võib nimetada päikese inimeseks. Selline inimene tunneb ennast loojana. Reeglina on päikse inimestel ideid rohkem , kui aega nende realiseerimiseks. Peale selle annab päike organiseerija võimed, seepärast otsib selline inimene neid kes viiksid nende ideed täide, annab oma ideid spetsialistidele täitmiseks, kuid viimasena tuleb talle pähe neid ideid ise realiseerima hakata. Päikese inimesele on palju meeldivam endale ette kujutada, kuidas ideed saavad reaalsuseks, kui ise neid projekte realiseerima hakata. Mõnikord räägitakse selliste inimeste kohta, et nad ei ole sellest maailmast vaid elavad ilusas fantaasia maailmas. Enim mida me saame taha lapse jaoks kes on sündinud pühapäeval – on hoida ja arendada fantaasiat ning kujutlusvõimet ja ei tohi ilma jätta teda sisemisest loomingulisusest. Päikese last tuleks juba varasest east õpetada joonistama, laulma, tantsima, viia teda teatrisse, kunsti näitustele, tutvustada teda kunsti inimestele. Ärgu saagu temast suurepärast tantsijat, lauljat või kunstnikku, ent selle õpetamine aitab teda elus tunda palju enesekindlamalt ning vara alustada iseseisvat elu ning palju saavutada. Päike annab meile rõõmu  ja armastuse tunde ning reeglina on päikese inimesed terve elu optimistlikud, usuvad sellesse, et kõik läheb paremaks, naeratavad tihti, neist kiirgab positiivset headuse ja armastuse  energiat, otsivad uut objekti uue armastuse jaoks, seda kellega nad saaksid jagada rõõmu ja armastuse päikeselist energiat. Palju rohkem rõõmustab selliseid inimesi elu kui kurvastab.
Vastates küsimusele „ kuidas läheb?“, võivad nad siiralt vastata, et kõik on neil hästi ning isegi väga hästi. Päike sümboliseerib isiksust, individuaalsust meis kõikides, ning päikeseline inimene on võimeline selgelt oma individuaalsust väljendama ja esitlema end nagu ebatavalist inimest. Ta on võimeline ka ebatraditsioonilisteks tegudeks ja mõteteks. Oluliseks on päikese lapse puhul, et ei tohi maha suruda ebatraditsioonilisi ilminguid.
Väga sageli ilmutavad inimesed, kes on sündinud pühapäeval huvi luksuslikkusele ja püüdlevad ilusa elu poole. Kui laps, kes on sündinud pühapäeval ilmutab suuremat huvi ilusate asjade vastu kui loominguliste tegevuste vastu, siis tuleb tõsiselt tegeleda tema kasvatamisega ja huvi äratamisega mingi tegevuse vastu. Päikese inimesed ei taha eriti tegeleda üksluise tööga ja asjadega, millest nad ei tunne rõõmu.  Hädavajalik on  lapse jaoks leida selline tegevus, mis oleks talle meelepärane ja annaks talle iga päev uusi emotsioone, informatsiooni: parim on kui õpetada talle mitut tegevust siis on tal huvitav. Päike – see on luksuslikkuse planeet ja sõltumata päikese inimese soovidest võib ta kogu elu või osa elust elada luksuses või siis selle vahetus läheduses, näiteks võib olla muuseumi töötaja või siis kullassepa töökojas.
Üks parimaid päikese inimese omadusi on – heatahtlikkus, võime teha heldeid kingitusi. Just nagu päike annab meile oma energiat on ka päikese inimene võimeline tegema laiu žeste. Pühapäeval sündinutel tuleks hinnata oma päeva, sest just pühapäeval võivad nad leida kõige raskematele ülesannetele leida lahenduse. Aasta kuna päikese inimene tähistab pühapäeval oma järjekordset sünnipäeva, võib nimetada õnnelikuks. Päikese aasta tõotab igale inimesele tuua rõõmu, loomingulist inspiratsiooni, kuid päikese inimesele on see mitte lihtsalt rõõmu aasta vaid aasta millal ta võib realiseerida tähtsaid projekte, fundamentaalselt oma elu muuta.
Inimesed, kes on sündinud pühapäeval, omavad suurt elulist energia tagavara. Nad on lahked ja armulised. Raskes olukorras leiavad nad alati väljapääsu ja aitavad seda teistelgi leida. Ent osad neist langevad vahel depressiooni ja tulevad sellest välja raskustega. Sellele on soodumus neil, kes on sündinud talvel. Pühapäeva inimesed armastavad muutusi elus, raskelt taluvad üksindust, neil on palju sõpru ja tuttavaid, nad leiavad kergesti ühise keel igaühega.
Neil on alati oma seisukoht ja oskavad seda kaitsta. Pühapäeval sündinud inimesed mõistavad kergest teadust ja omavad laia silmaringi. Nad ehitavad osavalt üles plaane eluks ja saavutavad nende eesmärgi tasapisi, arvestades oma jõude iga vahemaa puhul.
Olles targad ja iseloomust sõltumatud, on nad igas asjas mida ette võtavad liidrid. Nad ei salli piiranguid ja mässavad nende vastu. Tänu oma jõududele ja energiale tõusevad nad sotsiaalsest keskkonnast kõrgemale mis on ette kirjutatud juba sündimisel.
Pühapäeva inimestel on tugev tervis, kuid nad pühendavad end nii tööle, et tihti kannatavad võõra ebaõigluse all, mille tulemuseks on infarkt, mis lööb jalad alt aga samuti ka bronhiaalne astma ning haavandid mõjutavad tema organismi. Hoolikalt valitud dieet ja harjutused aitavad neil kiiresti jalgele tõusta. Haiguse ajal on neil parem viibida üksinduses. See aitab neil kontsentreerida energiat paranemisele. Füüsiliselt on nad hästi arenenud.


          

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate