No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Talismanid kadeduse ja vaenlaste vastu

by - esmaspäev, mai 22, 2017


Tänapäevases maailmas sõltub palju teie õnnest. Raha, mugavus, soovide täitumine. Kui õnn teile naeratab siis on teil vedanud. Koos selle vedamisega ilmuvad ka kadestajad. Nad ei sosista lihtsalt teie selja taga vaid võivad oma negatiivsusega rikkuda teie elu.
Kadeduse talisman peatab negatiivse energia hävitava jõu. Ta töötab nagu peegel – ebameeldivused ja mured peegelduvad tagasi kadetsejale. Selline amulett on lihtsalt hädavajalik edukatele inimestele, kellel on õnnestunud karjääri teha ja luua õnnelik perekond. Võib isegi nii olla, et teie teadmata kadestab teie õnne teie parim sõber või sõbranna. Teie kolleeg naeratab teile, kuid oma hinges neab teie edu. Kõik meie tunded on materiaalsed, seega võib nende kadedus tõsiselt kahjulikuks osutuda. Siit tulevad ka haigused, ebaõnn, rahalised kaotused. Vaenlaste vastu suunatud talisman aitab kindlaks määrata kes nimelt soovib teile kurja. On olemas mõned kontrollitud vanad sümbolid, mis on 24 tundi valvel teie meelerahu ja heaolu kindlustamisel. Neid võib osta või siis ise teha. Ärge lubage kellelgi rikkuda oma õnne – kasutage kaitsvaid talismane.

Kuidas on võõras kadedus ohtlik?
Paljud mõtlevad, et võõras kadedus – on kahjutu. Kadestab teid kolleeg või siis sõbranna, siis on need nende probleemid. Asi on selles, et see pole nii. Negatiivsed emotsioonid kogunevad. Inimene näeb teid ja tal vallandub refleks – mõelda teist halvasti.
Kadeduse objektiks saada on lihtne: hea töö, edu karjääris, armastav pere, õnnelik abielu, hea välimus, reisid, reisid ümber maailma, kingitused.
Kadestaja arvab, et see kõik on teile lihtsalt kätte tulnud, kui ta ise töötab selle nimel iga päev, kuid ilma tulemuseta. Võimalik, et te olete pidanud eesmärgi saavutamiseks suuri jõupingutusi tegema, võitlema suhte, karjääri, õpingute nimel.  Aga võib-olla armastab õnn teid väga. Igal juhul, kui teil veab, siis leidub ka kadestajaid.
Väga kurb on, kui selleks osutuvad lähedased inimesed või siis head sõbrad. Nende kadedus hävitab sõna otseses mõttes teie õnne. Need on pidevad negatiivse energia  rünnakud. Kui ennast ei kaitse, siis võib juhtuda õnnetus. Enda ja oma õnne kaitsmisel aitavad teid amuletid ja talismanid mis on vaenlaste vastu. Teie talisman töötab nagu peegel. Kui teie kohta mõeldakse või öeldakse halvasti siis talisman saadab selle koheselt teie vaenlasele tagasi. Väga kiiresti taipavad nad, et teile halba soovides – teevad  enesele rohkem kahju.
 
On palju kaitsvate jõududega asju. Üks neist on – ebameeldivuste ja vaenlaste vastane talisman. Seda peab kandma riiete all nii, et mitte keegi ei näeks. Teie vaenlane võib aru saada talismanides ja mõistab kiiresti millega on tegu. Siis võib ta kasutusele võtta palju keerukama energia mõjuga vahendi. Selline talisman aitab teid isegi siis, kui vaenlane üritab teile tekitada kahju või peale panna kurja silma. Inimene paiskab oma südames mürki täis fraasi ja see materialiseerub nagu needus. Väga tugevad amuletid selliste omadustega olid vanade slaavlaste arsenalis. Kõige tugevamad kaitsvad amuletid   halba soovijate ja kadestajate vastu:


Kaheksa kiireline ripats (Kolyadnik) – kaitsev märk, meenutab päikest kiirtega. See geomeetriline sümbol on väga tugev. See annab õiglase võidu vaenlaste üle. Selle märgiga õiglus võidutseb, see on teie poolel.


Topelt tule märk(Одолень-трава)
– see on keeruline geomeetriline kujund. See kaitseb kurja silma  ja ebameeldivuste eest. Kui teil on see kaelas siis teile halba soovijad võivad nii palju kui tahavad teile halba soovid. Nad ei pääse võimule.







 Velesovik (Велесовик) aitab teil kaitsta teie pereõnne kurja silma ja kurja sõna eest. Kui peres on rahu ja vaikus – hoidke seda pikkadeks aastateks. Peale kaitse normaliseerib see talisman pere sisekliimat.

Molvinets – aitab teie aadressil tehtud etteheidete vastu, halvatahtlikkuse ja kurja silma vastu, kaitseb halbade inimeste vastu. Karistab halba soovijaid. Kui paljud on tõeliselt kadedad siis aitab see talisman kurjade inimeste vastu. On kaks tüüpi selliseid talismane. Esimene – aitab inimesel kahetseda oma kadedust. Teine – kaitseb negatiivsuse peegeldumise eest.

Kolovrat – on väga tugev amulett, see on päikese ja tema võimu sümbol. Päikese energia põletab otseses mõttes teid ümbritsevat negatiivset energiat. Teie vaenlased ei suuda selle sära vältida, mis võimaldab neil kahetseda. Sõna otseses mõttes see neutraliseerib halvad ja lollid mõtted. Inimene näeb teid uues valguses. Väga tihti paluvad endised kadestajad vabandust.

Kolmekordne sõlm – selleks tuleb võtta villane punane niit ja siduda see kolm korda. Kandke seda kaasas. Need ei ole lihtsalt sõlmed vaid tugev idamaade maagia. Seni kui te seote siis öelge kolm korda oma nimi. See amulett tuleb ka aktiveerida. Kui keegi
ilmutab tumedat kadedust teie vastu siis see amulett töötab nagu peegel. Sellist sõlme võib kanda rahakotis või siis taskus, kuid ta peab olema kogu aeg teiega.



Haaknõel – on lihtne kuid efektiivne vahend. Seda teadsid ka meie esivanemad. Lihtne haaknõel tuleb kinnitada riietuse siseküljele. Kas siis südame kõrgusele või päikese põimiku kohale. Kui haaknõel järsku muutub tumedaks siis teie kadestaja soovis teile kurja ja vaatas kurja silmaga. Haaknõel võttis tule enda peale ja kaitses teid. Sel juhul tuleks haaknõel vahetada ja vana tuleb maasse kaevata. Need vaenlaste ja kadetsejate vastased amuletid aitavad teil säilitada rahu ja vaikust kodus ning hinges.
Slaavi amulettide parimaks aktiviseerimiseks on  luuleline rituaal. Vaenlaste, ebameeldivuste ja kadetsejate vastane amuletti võib osta või siis teha oma kätega. Geomeetrilisi slaavi kujundeid võite puutükikese, savi sisse lõigata, tikkida riietele. See peab olema märkamatu ja millest teate ainult teie. Pange see asi puhtale valgele kangale. Vasakult paremale pannakse elemendid: vesi, tuli, maa, õhk. Klassikalise rituaali jaoks on vaja jõe vett, puhast maad, vahaküünalt ja aromaatseid rohtusid või siis viiruki suitsu. Selliseid vahendeid ei ole alati lihtne leida. Vaha küünla saate julgelt osta kirikust. See tegevus ei solva usku. Maa asemel võite võtta mõne kivi aga õhku esindab kuuse lõhnaline aromaatne viiruki pulgake.   
Seiske elementidega altari ette ja öelge: „ nagu päikese liikumise suunas, mina, jumala ori, aktiveerin kaitsva amuleti. See sajandite jõuga ja ajast aegade lukkudega kinnitatud. Jumala poolt õnnistatud, püha risti poolt varjutatud. Rinnale asetatud, tugevalt kergelt , tagamõttega. Isa, poja ja püha vaimu nimel Aamen, Aamen, Aamen”.
Tehke amuletile ristimärk. Võtke see kätte ja pange see iga elemendi lähedusse, mõttes paluge abi ja toetust nende käest. Uuesti tehke sellele ristimärk ning riputage see kaela ja öelge: „ Teeni, ära kurvasta. Oma tööd tea ja kui vaja päästa!”. Nüüd peab valama vee aknast välja ja kõik ülejäänud elemendid tuleb viia ristmikule ja sinna jätta. Sel ajal ärge rääkige kellegagi ja ärge rääkige ka rituaalist.
Kuidas vältida kadeduse ohvriks langemist?
Me teeme kõik selleks, et saavutada edu. Paljud inimesed ei näe meie kannatusi, nende jaoks on tähtis vaid tulemus. Õnnelik kaasmaalane tekitab kadedust. Sellist meest tahetakse tihti laimata. Vähesed kes teavad kuidas see perekond elas koos  üle kaotused, ebameeldivused ja kadeduse. Et vältida kadedust ja selle ebameeldivaid tagajärgi, järgige lihtsaid reegleid.
Ärge jagage oma isiklikke lugusid võõrastega. Mida vähem nad teid tunnevad seda parem. Ärge öelge neile oma laste, sugulaste, mehe nimesid. Ärge rääkige oma haigustest. Kõike seda saab teie vastu kasutada. Kui on tegemist praktiseeriva maagiga  siis võib ta teha teile tõsiselt kahju sellist informatsiooni teades. Sõpradega olge avameelne. Ärge varjake oma üleelamisi. Ja vastuseks võtke ka ise nende elust osa. Las sõbrad teavad isegi siis kui te saavutasite edu, oskasite karjääri teha, võib teile toetuda nagu inimesele. Ärge jätke oma isiklikke asju järelvalveta. Ei tasu võõraste käest vasu võtta sööki või jooki. Need võivad olla neetud. Kandke oma amuletti või talismani kaelas peidetuna riiete alla. See aitab teid raskel ajal aga vaenlase toob nähtavale.
Kui tunnete, et teid kadestatakse ebasõbraliku kadedusega – siis võtke kindlasti kasutusele meetmed. Lihtsalt rääkimine selle inimesega ei aita. Teil läheb vaja usaldusväärset energia kaitsjat. Selleks võib saada vaenlaste ja halbade kavatsuste vastane talisman. Kõik maagilised traditsioonid omavad selliseid kaitsvate talismanide kogumit. Leidke see mis aitab just teid. Teie elu saab korda ja ähvardused kaovad. Saagu teie elu kergemaks ja meeldivamaks ja et teid ümbritseksid vaid sõbrad.      


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate