No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mis meid ootab ees maikuus?

by - esmaspäev, mai 01, 2017



 Kiire ja progressiivne mai kuu algab kasvava kuuga Vähis, mil inimesed kipuvad olema emotsionaalsemad ja tundlikumad, kui tavaliselt. Pööratakse rohkem tähelepanu ooma hinge toitvatele tegevustele, pere ja enda heaolule. Mai on oluliseks vahelüliks eesmärkide täitumise eel, mil tuleb pöörata tähelepanu teekonnale, mis parasjagu ettevõetud on.

Kaljukits:
Tüssamine. Suurtel plaanidel puudub alus. Kaardid hoiatavad teiste inimeste motiivide eest - nad ei puurgi sugugi teie huvide eest seista. Samuti võib see anda märku pettumusest, sest ehkki olete valmis edasi liikuma, kohtate teel pidevalt takistusi. Kui olete seotud kunstilise tegevusega siis näitavad kaardid loometõrget.

Veevalaja:
 Käes on aeg võtta sellise inimese mõistlikku nõuannet, keda te usaldate. See isik võib olla autoriteetne isik nagu isa, õpetaja või mõni muu juhendaja. Ta sümboliseerib tarkust, seega on temast abi mõne keerulise ülesande lahendamisel. Kaardid näitavad ka vaimset mõõdet, seega võib osutada, et olete asumas teadmiste omandamise uuele kursile, mis viib teid lähemale teie hinge eesmärgile.

Kalad:
 Saatusepööre. Olukord muutub äkki paremaks. Nüüd on teie kord spontaansest edust ja rõõmust kasu lõigata, sest head asjad lihtsalt juhtuvad, ilma et peaksite selleks pingutama. Kasutage iga avanevat võimalust ja nautige rahulist aega, kuniks seda on. See elupööre võib avada ka uusi loovaid tegevussuundi, nagu näiteks ergastav karjäärivõimalus, või ennustada rahaliselt soodsamaid aegu. Pikaajalisi plaane saab nüüd takistamatult ellu viia.

Jäär:
 Et toime tulla kerglaste mõjude ja vastandlike nõudmistega, on vaja mõõdukust, tasakaalu ja kannatlikkust. Äri, suhte või perekonna kasvamise ja arengu võimalus. Kasutage oma kogemusi ja diplomaatilisi võimeid konfliktide tasandamiseks ning hoidke projekte töös. Kaardid näitavad ka leppimisi ning paranevaid suhteid teie elus. Olukord hakkab taas ülesmäge liikuma ja on näha emotsionaalset paranemist, kui sa seda ise lubad! Ära ole iseenda takistus!

Sõnn:
 Inspiratsioon ja juhtimine. Teie eesmärk on praegu selge ja jõud selle saavutamiseks täiesti olemas. Nii nagu minevik ja olevik voolavad üheskoos, saate ka mineviku kogemustest nüüd jõudu ja tarkust, et oma unistusi ja eesmärke teoks teha. Ideed kannavad vilja, kui olete kannatlik ja loote oma edu ja õnne jaoks viljaka pinnase. Kõik laabub sel kuul probleemide ja takistusteta. Tehke plaane ja uued otsused on soositud!

Kaksikud:
Te ei usalda oma tundeid ja otsite teistelt vastuseid edasiseks. Ülemäärane sõltuvus juhendajast või teiste arvamusest võib viidata, et olete hakkama oma sisetundes kahtlema. Uurige hoolega teiste inimeste tegutsemismotiive, enne kui end seote. Ärge leppige vähemaga kui kõige paremaga ja usaldage ennast eelkõige! See on lahendus üles kerkinud probleemidele.

Vähk:
 Suhe või ettevõtmine nurjub ja te ei taha või arvate et ei saa midagi muuta. Te eitate toimuvat ega tea, kuidas edasi liikuda või mil moel olukorraga leppida. Küsige teistelt nõu ja koondage oma mõtted ja raputage end emotsionaalsest tardumusest välja. Kõik laheneb üsna pea. Pange fookusesse iseennast ja tehke seda, mis teeb teid õnnelikuks!

Lõvi:
  Olete ennast rumalast peast raskesse olukorda pannud, kuid selleasemel et vastutust võtta, võite hakata hoopis teisi süüdistama. Teie arusaam olukorrast võib olla teiste jaoks täiesti erinev. Näha on konflikte ja lahkhelisid. Eemalduge, rahunege ja aktsepteerige olukorda. Ainult nii saab see kõige rutemini õige lahenduse.

Neitsi:
Praegu võib olla raske ühitada oma elu vastuolulisi aspekte. Paindumatud hoiakud takistavad edasiliikumist; hüvitust tundub olevat raske saada, sest te kaotate teistele pretendentidele. Olge kesknendunud ja võimalustele avatud, ärge andke liiga vara alla.

Kaalud:
Kaardid näitavad, et sinu eesmärgid on täiesti saavutamis väärt ning ees ootab töörohke aeg. See ei pruugi olla kergete killast, ent järjekindlus viib sihile. See on raske katsumus, sest võib minna hulk aega, enne kui näed mingit hüvitust oma tehtud töö eest. Ära kaota usku! Edu on täiesti võimalik ja õnn soosib sind!

Skorpion:
Suurepärased uudised reisi või ettevõtmise kohta. Sind ootab ees töörohke aeg, rikkalikult ideid ja toimetusi ning huvitavaid pakkumisi. Sinu andekust märgatakse ja koged tunnustust ja hindamist. Kõik, mis ergutab Sinu eneseväljendust ja loovust, tuleb kasuks ning Sul on kerge inimestega suhelda, kes jagavad Sinu tuleviku ideaale.

Ambur:
Te peate paljude asjade eest vastutama ning minevikus sõlmitud lepingud on muutunud raskeks koormaks. Lisaks vajadusele ülemäära tööd teha võite kanda ka rahalist või kõlbelist koormat. Püüdke sellest voost lihtsalt läbi minna ja vajalikud asjad ära teha ja lahendada. Kõik on peagi parem ja möödas ning väline surve, teha asju, mis on täiesti vastumeelt, lõppeb peagi.



Ennustuse koostas: Maria Katariina
Facebook: Igapäevane maagia
e-mail: m.kuusing@gmail.com

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate