No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

5 Fakti punasest niidist randmel, mida te enne ei teadnud!

by - reede, september 15, 2017



Punane randmepael on uskumatult tugev amulett. Me märkame seda mõne sõbra käel, siis näeme seda kuulsustel ja isegi naaber kannab punast paelakest. Mis see küll on? Kas saladuslik saatuse paelake, või näitab kuulumist salajasse ühingusse või lihtsalt moeröögatus?

Avame koos kõik selle amuleti loomise saladused.


Milleks on vaja punast paelakest?

Vastavalt kabbalale, võib kogu negatiivne energia mis on ümberringi siseneda inimesse vasaku poole kaudu. Kuna punane paelake on amuletiks, mis lisaks sellele, et blokeerib negatiivse energia ligipääsu, võib ka osutada inimese saatusele positiivset mõju.

Esivanemate tarkus.

Põlvest põlve, emalt tütrele, vanematelt lastele ja lastelastele, sajandist sajandisse on edasi antud punase paelakese kandmise traditsiooni. Peaaegu kõikides kultuurides on iidsetest aegadest loetud seda tugevaks amuletiks kurja silma, needuse ja mistahes kurja kas sisemise või siis välimise vastu. Selle traditsiooni juured on seotud Iisraeliga ja kabbali tarkadega. Seega väidetakse, et see on selle samase paela sümbol, mis oli seotud hiilgava Raheli kirstu ümber – kes on üks juudi rassi üks esivanem, ema armastuse, ohvrimeelsuse ja kaitse kehastus. Kabbalistid olid esimesed kes hakkasid kasutama uudset tehnoloogiat, mida sisaldas endas punane paelake mis oli laetud justkui võlujõuga, tänu sellele sai see kuulsaks kogu maailmas.

Kuid huvitav on see, et igal rahvusel on oma legendid selle talismani kohta.

Slaavi mütoloogias on uskumus jumalannast Lybidist, kes kinkis talupoegadele pere ja kodu kaitse, õpetades neid siduma punast paela punutuna aia sisse. Mõnedes muinasvene kroonikates kinnitatakse, et see amulett annab tervise ja kaitseb kurja silma eest. Nagu on kinnitanud maagid võtab punane puuvillane paelake endasse loomade ja päikese jõu.

Vanadel mustlasrahvastel on oma legend. Legendi järgi on püha Sara õnnistatud ettenägemise võimega, ta päästis jälitajate käest pühad apostlid. Selle eest anti talle võimalus valida esimene mustlasparun. Tütarlaps tõmbas oma punasest sallist välja pika niidi, lõikas selle mitmeks jupiks ja sidus need kanditaatide randmete külge. Ühel neist Josifil hakkas niit helendama. Ja temast sai hiljem esimene parun. Sellest ajast saati on mustlastel juba mitu sajandit selline traditsioon, et seotakse paruni kanditaatide randmetele punane puuvillane niit.

Vastavalt veel ühele iidsele legendile, neenetsi jumalanna Nevehege – kõikide jumalate ema, vältis igasuguseid haigusi punase niidikese abil sidudes selle haiguse tekkimisel randmele ja paranes kohe.

Samuti kasutas punase niidikese võlujõudu jumalanna Grey, et vabaneda haigustest ja teistest hädadest, teda kummardasid Põhja – Ameerika indiaanlased.

Lugusid on palju, legende vähem aga müüte saladuslikest punastest niitidest palju, kuid peamine püha tõde jääb – see esmapilgul lihtne talisman omab tõesti erilist kaitsvat jõudu ja aitab hoiduda kurja eest.


Ainult punane ja villane
Punane – energeetiliselt kõige tugevam värv, teda kaitseb Marss jõu ja kaitse planeet. Just seepärast meie esivanemad armastasid väga seda kasutada. Meenutage oma vanaemade lemmikumaid ehteid, vanavanaemade omi – punane tikand kleitidel ja pluusidel, korallist helmed või käevõrud. Kui punasega on kõik selge siis miks villane? Tundub, et vahet pole mis materjalist see niit või paelake on…Kuid nii see pole, villane sisaldab endas ka salajasi omadusi. Selgub, et selline niidike on võimeline mõjutama vereringet kapillaarides. Sidudes selle randmele, kiirendate haavade paranemist, alandate põletikku, kergendate oluliselt valu liigestes. Seda omadust seletatakse teaduslike faktidega ja villase füüsiliste omadustega – villane on staatilise elektri allikas. Teiste sõnadega, omades teatud energiat, paneb see materjal vere normaalselt liikuma.

Mitte austus moele vaid austus tarkusele.


Moe plakatitel, võtte platsidel ja isegi punasel vaibal saame me näha kuulsusi punase niidikesega randmel. Just seepärast mõtlevad ekslikult paljud, et see on vaid moodne aksessuaar. Kuid see pole nii. Kuulsad inimesed, nagu ei keegi teine on altid negatiivsusele ümbritsevate suhtes, kadedusele – vot seepärast kasutavad paljud neist „kaitsvat punast käevõru“.


Üks esimesi, kes hakkas punast niidikest kandma oli Madonna. Rohkem kui 15 aastat on ta selle müstilise esoteetilise voolu järgija – kabbalad. Paljudes intervjuudes räägib ta kuidas see õpetus on aidanud tal saavutada sisemine rahu ja parandada isiklikku elu. Tänaseks kannavad kaitseks negatiivsuse, haiguste ja kurja silma eest seda punast niidikest Paris Hilton, Ashton Kutcher, Britney Spears, Vera Brezhneva, Filipp Kirkorov, Demi Moore, Lindsay Lohan, Kylie Minogue, Ksenia Sobchak.

Kuidas õigesti siduda punast niidikest.

Vastavalt mitme sajandi vanusele traditsioonile on vaja see siduda tihkelt vasaku käe randme ümber 7 ringi ja teha sõlm iga ringi lõppu mida peab olema ka kokku seitse. Kabbalistide õpetuse järgi tuleb niidike siduda just vasaku randme ümber, kuna negatiivne energia tuleb inimese kahasse just vasakult poolt ja vastavalt sellele punane amulett kaitseb teid selle eest. Ent ühest „ maagilisest“ punasest niidikesest ei piisa. On vajalik, et selle seoks eriline inimene. See peab olema armsaim, parim sõber, puhta südamega inimene kel on tugev energeetika või siis hingesugulane. Selle rituaali läbiviimisel peab selle teostaja keskenduma positiivsetele emotsioonidele, lugema palveid ja paluma teile abi ja kaitset kõrgematelt jõududelt.

Kabbalistid ütlevad, et õigesti seotud niidike – on uskumatult jõuline amulett, mis hakkab mõjutama saatust, kaitseb igasuguste õnnetuste eest. Aitab saavutada edu ja leida armastust. Aga niidike, mis on ise seotud ei tähenda midagi ja kurja silma eest ei kaitse.

Slaavlastel erineb pisut see traditsioon. Slaavi traditsioonide kohaselt, võite te ise niidikese siduda kuid peate iga sõlme tegemise ajal paluma kaitset ja lugema tugevat palvet.

NB!Punase lõnga võib siduda ka haige käe külge, kui sul juhtub see valutama. Võta paraja pikkusega lõng ja seo ümber randme nii et see on korralikult ümber kuid ei pigista. Siduda tuleb kindlasti 7 SÕLME!

Kui niidike kaob või läheb katki…


Kui teie niidike läks katki – ärge kiirustage seda tõlgendama nagu halba märki. Kõik on hoopis vastupidi. Kui teie „ kaitse“ kadus või läks katki – tähendab see, et hoidis teid suure õnnetuse eest või siis kurja inimese eest. Ta täitis oma ülesande ja kadus. On tulnud aeg uus amulett siduda.

Kasutage punase niidikese võlujõudu – helget kaitset mis on teile kinkinud kõrgemad jõud mitte ainult selle pärast, et hoiduda kurja eest vaid ka, et hoida eneses kõike helget ja head. Las niidike kaitseb südant, aidates tal kinkida ümbritsevatele vaid positiivse energia kiiri.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate