No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Müoomidest ja tsüstidest vabaks

by - kolmapäev, september 20, 2017

ü


 Kui sinu günekoloog teatab, et sul on tsüst või siis müoom, siis joo seda jooki ning kõik sinu probleemid kaovad 4 päevaga!

Selle haiguse all kannatavad tuhanded naised terves maailmas! Naturaalsed retseptid aitavad aga edukalt sellest probleemist vabaneda.

Enamik patsiente on – noored naised ja naised enne menopausi. Need tsüstid ja müoomid tekivad ilma nähtava põhjuseta. Vaatamata sellele, et munasarja tsüstid ja müoomid ei ole tõsised tervise probleemid, võivad nad siiski tekitada suuri valusid ja ebamugavus tunnet. Kõik naised peaksid regulaarselt külastama günekoloogi ja kui on müoom siis saab arst selle õigeaegselt avastada. Hoolitsege enese eest ja hinnake igat eluhetke ning olge terved! Nagu sa ehk juba tead, kujutab müoom endast healoomulist kasvajat, mis tekib emaka lihastele. Kasvaja hakkab arenema ja kasvama ja see võib esile kutsuda väljakannatamatut valu. Paljudel patsientidel soodustab selle arenemist hormonaalne ebastabiilsus. Meie pakume teile mahla valmistamise retsepti, mis aitab teil kiiresti lahendada probleeme tsüstide ja müoomidega.

Koostis:

250g naturaalset mett
1l suhkrupeedi mahla (värsket mahla ei tarvitata, see tasuks panna mõneks tunniks külmikusse, nõud mitte sulgeda. Kui mahla peale tekid kile siis tuleb see eemaldada).

Valmistamine:

Kallake koostisained blenderisse ja segage, kuni saavutate ühtlase segu.

Kasutamine:

Jooge iga päev peale igat sööki 100ml seda mahla segu. Täpsemalt peate te jooma Kolm korda päevas -1klaasitäis peale hommikusööki järgmine peale lõunat ja siis peale õhtusööki.

Varemerohu tinktuur emaka müoomide vastu.

Valmistame tinktuuri varemerohust: 1 osale varemerohule valame 10 osa 40% viina. Paneme selle 2 nädalaks pimedasse kohta, aegajalt seda välja võtta ja loksutada. Seejärel filtreerime ja kasutame skeemi järgi:

Esimene päev – lisame 100ml kuuma vette 1 tilga nastoikat;

Teisel päeval – samale kogusele veele lisame 2 tilka nastoikat;

 edasi lisame iga päev ühe tilga nastoikat rohkem kuni saavutame lisatatavate tilkade hulgaks 15.

16 päeval – 15 tilka;

17 päev – 14 tilka ja edasi vähendame iga päev ühe tilga võrra nastoika kogust. Ravikuuriks kulub 30 päeva. Siis teeme pausi vähemalt 60 päeva. Vajadusel korrake kuuri. Kui ravi on alustatud algstaadiumis, siis on piisav ühest ravikuurist.

Loomulikult, kui alustame ükskõik millise rahvameditsiini raviga on kindlasti vajalik ka selle osas arsti poolne konsultatsioon ja kogu protseduuri peaks tegema tema järelvalve all.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate