No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sünniaasta järgi määratud isiksuse karma räägib nii mõndagi teie elu ja saatuse kohta!

by - kolmapäev, september 27, 2017



Budistid usuvad, et hing sünnib 9 korda. See tähendab, et nii palju tuleb ta maapeale inimese kujul. Iga hinge järgmisele tulekule on iseloomulik sünnimärk või siis eriline märk kehal. Märk näitab mitu korda on teie hing juba maapeale tulnud ja milline karma teid saadab ning mitu elu on teil veel järele jäänud. Selleks, et kindlaks teha teie märki, heitke pilk sellele tabelile. Teie sünniaasta kõrval on näidatud teie elu number. Karma seletust lugege tabelist allpool.



1 ELU
Iseloom on rahutu, olemuse poolest pessimist. Enamikul juhtudel on see isiksus kohaneb vastavalt olukorrale. Harva püüab ta midagi muuta. Väliselt on ta sõbralik ja avatud, sisemiselt on ta kangekaelne laps. Võimalik, et kannatab sõltuvuste all kas siis alkoholi või narkootikumide. Tervis on kaugel ideaalist. Tihti on probleemid keha alumisel poolel ( neerud, põis, emakas, suguelundid). Kalduvus on äkilistele meeleolu muutustele ja depressioonile. Ei ole romantik, kuid on meeleheitlik armastuse vajadus. Pingeline töö ei ole tema jaoks. Vajab rahulikku planeerimist ja mõtisklemist. Tegevus võib olla seotud veega.

2 ELU
Sõbralik inimene, kelles pole piiskagi agressiivsust. Ta pole ambitsioonikas, puudub initsiatiiv, kuid pisiasjades täpne. Hea ülesannete täitja, kuid ei ole liider. Parimad aastad 45 – 47. Pehme, kehaehitus korpulentne. Karma haiguste seas on selja, naha, soolestiku ja vere haigused. Suhetes on väga tähelepanelik partneri suhtes. Käitub enamasti tunnete ajendil mitte läbimõeldult. Enesehinnang pele madal ega kõrge. Tuleks hoiduda hasartmängudest. Neist huvitudes võib lõppeda totaalse kaosega, surmaga ( mõrv, enesetapp, vägivald). Amet on seotud ühiskonnaga, inimestega, loodusega või põllumajandusega.


3 ELU
Varajane küpsus. Iseloom on sõltumatu, alati noor ja optimistlik. Positiivne kuid väga kangekaelne ja kannatamatu inimene. Olukorraga lepib raskesti. Parim vanus 34 – 38 aastat. Mõtleb vaid ühe päeva kaupa. Teeb palju vigu. Hea kehaehitusega, tugev ja aktiivne, kuid on nõrkade jalgadega ja närvisüsteemi probleemidega. On aldis sõltuvustele eriti narkootikumidele. Kui seob end selle sõltuvusega siis alatiseks. Impulsiivne ja otsekohene inimene. Raha voolab sõrmede vahelt välja. Pole säästlik ja ökonoomne. Töö osas on talle ideaalsed need valdkonnad, kus on võimalik eneseväljendamine; õpetaja, kõnemees, kirjanik, muusik.

4 ELU
Üldiselt positiivne inimene, kuid nõrga tahtejõuga ja arg. Loomult haavatavad ja väga heatahtlik. Ideaalne vanus – kuni 38 eluaastani. Kehaehitus nõrk, laup suur ja kõrge. Tõenäosus haigestuda erinevatesse haigustesse on suur. Hingamiselundid ja sooled on nõrgad. Naistel on selle karmaga tihti probleemid suguelunditega. Väliselt ilusad inimesed. Varakult küpsed. Neil on raske luua püsivaid ja pikaajalisi suhteid. Pere loomine on vähetõenäoline. Neid on kerge ümber sõrme keerata, paljaks varastada. Raha ja muud materiaalsed hüved ei püsi kaua. Tegevus valdkonnaks on parimaks pidude korraldamine, suhted ühiskonnaga.

5 ELU
Mitme mõtteline inimene. On hea, ja halb ja õiglane ja rikutud, sihikindel ja laisk. Keeruline vanus saabub 42 aastaselt. Enesealalhoiu instinkt on kõrgelt arenenud. . Kehaehitus on tugev, organism ise tõrjub erinevaid haigusi. Kalduvus on kasvajatele, palavikule, kõrgele vererõhule, soolte ja vere probleemidele. Suur armastuse vajadus, Kalduvus domineerimisele. Edu pole tihe kaaslane, kuid kiiresti taastub kaotustest. Kalduvus hasartmängudele ning nende pärast võib kaotada kõik. Selle inimese jaoks on eelistatud juhtiv positsioon. Seal ta teostab end täielikult.

6 ELU
Hästi on arenenud intuitsioon. Loomu poolt liider ja innovaator. Püstitab alati kõrged eesmärgid ja sammub enesekindlalt nende poole. Enesega rahul ja kardab hirmsasti ebaõnne. Heaks vanuseks on 40 aastat. Kehaehitus on kleenuke ja kandiline. Kiiresti üle töötav ja on võimalikud närvisüsteemi häired. Tihti valutab pea. Probleemid on kopsudega, luudega ja südamega. Suhetes armastab nii domineerida kui ka alluda. Rahaga käib oskuslikult ümber. Kiiresti teenib ja kulutab ka. Edu pole sage külaline. Temast saab hea ettevõtja, õpetaja, kõnemees ja jutlustaja. 


7 ELU
Ei hoia tagasi oma emotsioone, loomult optimist. Oskab veenda inimesi ja kõnelda rahva ees. Suurepärane manipulaator. Solvub ja vihastab, kui talle tähelepanu ei pöörata. Hästi tähelepanelik pisiasjades. Elu stabiliseerub peale 40 aastat. Ei suuda üksinda saavutada soovitut, kuna tal ei jagu visadust. Kehaehitus on nõrk, probleemid võivad olla närvidega, suguelunditega, neerudega maoga. Armastab vabadust. Partnerit valib väga hoolikalt, Suurepärane jurist või rahandus alal töötaja.


8 ELU
Väga kangekaelne, enesekindel. Kui tal on mingi nägemus, siis on seda raske muuta. Konservatiivne, tihti suruv teistele peale oma arvamust. Väliselt väga rahulik, sisemiselt tugev. Olemuselt – hunt kõrge enesehinnanguga. Keha on suur ja terve. Võimalik on ateroskleroos, kõrge vererõhu tõbi, selgroo ja närvide probleemid. Valimatu suhetes ei rahune enne kui on loonud pere. Saavutab edu suhteliselt varakult ja on väga sõltuv rahast. Tööl valib satabiilsuse ja usaldusväärsuse.


9 ELU
Väga tundlik ja emotsionaalne inimene. Tal on särav kuid kasutu elu. Kannatamatu ja impulsiivne. Kaldub kritiseerima kõike enda ümber. Ootab ümbritsevatelt liiga palju. Vahetab partnereid nagu kindaid. Loomult idealist, kes põlgab materiaalset kasu. Keskealisena hakkab languse poole minema. Kõikides valdkondades. Tugev, paindlik inimene keskmise kehaehitusega. Tihti on südamehaigused, silma haigused, närvide haigused ja unetus. Esimesel silmapilgul oskab petta. Õnn on üürike. Raha pole palju võib ütelda isegi mitte piisavalt. Vajad vahendeid, kuid on vähe visadust. Tihti tegutseb diplomaatilistes sfäärides, näitekunstis, kunstis. 

Mida teie arvate karmast? On see olemas?






You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate