No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Antud verekuu toob endaga kaasa elumuudatusi!

by - reede, juuli 27, 2018



Seekordne täiskuu saabub koos täieliku kuuvarjutusega mis on selle sajandi pikim. Kokku viibib Maakaaslane täielikult meie planeedi varjus 103 minutit.
Tänase kuuvarjutuse tulemusena värvub Kuu pind punakaks. Täielik kuuvarjutus algab Eesti aja järgi 27. juulil kell 22:30:15 ja lõppeb 28. juulil kell 00:13:11.  Ajal mil Päike ja Kuu omavahel vastanduvad on inimesed üldiselt ärevad ja emotsionaalsed. Käitumine on meil sellel ajal ettearvamatu, vahel dramaatiline ja intensiivne.

Seekord saabub täiskuu koos täieliku kuuvarjutusega kardinaalses õhumärgis - Veevalajas
mis toob endaga salapärase ja rahutu aja. Valmis tuleb olla erinevateks ootamatusteks ning üllatusteks, kuna inimesed kipuvad käituma ebaharilikult.
See on suurepärane aeg ennustamiseks ning maagiliste toimingute sooritamiseks.

Varjutused toovad endaga kaasa olulisi elumuudatusi, mis kahtlemata on meie arenguks vajalikud.

Kuna täiskuu ajal inimeste tundlikkus suureneb, siis võivad päevakorda kerkida varjatud ja allasurutud emotsioonid. 
Esile võivad kerkida erinevad küsimused:
Mida mina elult vajan? Mille poole püüdlen? Kas ma olen õnnelik? Kas ma tegutsen enda või ainult partneri soovide nimel? Kas ma kardan alustada uut suhet kuna kardan korrata eelmise suhte valusaid kogemusi? Mis oleks kui viiks oma suhte uuele tasemele?
Inimesed püüdlevad vabaduse poole ja soovivad oma "tõelise mina" vabaks lasta. See võib kaasa tuua plahvatuslikke muutusi ja emotsionaalseid purskeid. Sündmused võivad võtta ootamatuid pöördeid. Selle tulemusena peaks mõtlema kohe mitu sammu ette ja alles siis tegutseda. Mis muidugi ei tähenda, et peaksid end maha suruma, pigem tuleks vältida ennatlikke otsuseid ja mõtlematut käitumist.
Täiskuu aeg on suurepärane aeg maagiaks ja mediteerimiseks.
Täiskuu kuuvarjutus Veevalaja märgis suurendab sinu võimeid mitmekordselt ning sa suudad vastu võtta paremini universumilt saadetud märke. Hea aeg tegeleda valge maagiaga ja enda sisemaailma korrastamisega.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate