No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Millised horoskoobimärgid elavad hundiseaduste järgi

by - teisipäev, august 07, 2018



On inimesi, kes on sünnist saati õnnistatud hundi vaistuga. Nad elavad vastavalt oma rangete reeglite järgi. Alati aitavad haavatuid, kuid mitte kunagi ei andesta reetmist. Ühiskonnas olles on nad sisuliselt alati üksikud. Arvestavad vaid oma jõududega ja mitte kunagi ei tunnista oma nõrkusi. Ühiskond on nende jaoks – hundi kari ja selleks et ellu jääda, peavad olema alati valmis võitluseks ja et rebida omale pirukast kõige suurem tükk. Inimesed, kes elavad hundiseaduste järgi sünnivad enamasti vaid mõnede tähemärkide all. Nad on alati enese ja teiste ees ausad, ei karda välja öelda tõtt otse näkku ja tulevad vaenlastega halastamatult toime. Nende loomne instinkt aitab neil tunda ära valet ja imelisel kombel vältida ohtusid.

JÄÄR

Ta ei püüa välja näha parem kui on tegelikult. Kui tema ees on valelik inimene, siis teatab jäär talle koheselt seda näkku. See märk on oma olemuselt röövloom. Ta püüab alati esimesena rünnata, ei karda võitlust ja väga kiiresti taastub segadusest. Jäär ei järgi ühiskondlikku arvamust. Ja ei ela unistustes. Tal on vaid talle arusaadav iseloomulik loogika ja elab vastavalt sellele. Oma vaenlastega on jäär enamasti halastamatu. Kui inimene on kord reetnud, siis ei usalda ta teda enam mitte kunagi ja kustutab igavesti ta oma elust. Oma pere kaitsmiseks, murrab ta igaühe. Seisab iga liikme eest kuni võiduka lõpuni ja kaitseb kindlasti kõiki armsamaid. Selle juures pole talle tähtis, milliseid takistusi tuleb tal ületada, kui kaalul on perekonna õnn ja turvalisus.

NEITSI

Tutvumisel jätab see tähemärk vale mulje, tagasihoidlik, vaikne, tähelepanelik, temalt ei oodata ohtu või pahandusi. Tegelikult ei tea keegi, mis neitsil mõttes on. Ta on ületamatu strateeg ja arvestab oma käike mitmeid samme ette. Loomalik instinkt võimaldab tal inimest läbi näha, näha tema olemust sügavuti. Ta meisterlikult arvestab oma käike ja mitte keegi ei tea kuna ta annab purustava löögi. Perekonnaelus on neitsi – hunt ainuarmastus. Oma armastuse ja laste nimel on ta valmis mõtlemata oma elu andma. Kodukolle – on puutumatu tsoon, võõrastele on sinna sisenemine rangelt keelatud. Neitsil on elus vähe sõpru ja sõbrannasid. Ta pole harjunud teisi usaldama, kuna nad on tihti reetlikud. Enne kui ta lubab inimese oma südamesse, möödub sellest palju aega. Kuid tema ustavusse ja aususesse võivad tema lähedased olla 100% kindlad.

VEEVALAJA

Oma vaimse seisundi järgi on ta tüüpiline üksik hunt. Isegi viibides seltskonnas on ta teistest inimestest eemal. Teda ümbritseks justkui nähtamatu maailm kuhu juhuslikul kaaslasel teed ei ole. Veevalaja ei saa ega taha elada aheldatuna. Siis kui ta tunneb, et miski ohustab ta vabadust, siis põgeneb ta momentaalselt. Püüdlus vabaduse poole on tugevaim ükskõik millisest kiindumusest. Seda tähemärki ei saa meelitada ja kohandada, ta tuleb ainult ise oma vabast tahtest. Kui aga tal hakkab kitsas ja ebamugav kaob ta mõneks ajaks jäljetult. Veevalaja loomne instinkt aitab tal ette tunda ohtu. Kui häda on lähedal siis muutub ta rahutuks ja ta näeb halbu unenägusid. Tema intuitsioon pole kunagi vale, aidates vältida paljusid ebameeldivusi. Veevalajat petta on mõttetu. Inimhinge ta tunnetab ja saab aru teistsugusel sügaval tasandil. See mis on teiste jaoks mõistatus on veevalaja jaoks ammu teada fakt. Loomalik instinkt ei peta teda kunagi ja ta usaldab vaid seda.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate