No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Valige merekarp ja saage teada, mida ta võib teist rääkida

by - neljapäev, august 02, 2018


Vali välja merekarp mis sulle kõige rohkem meeldib ja loe mis see sinu kohta pajatab.


MEREKARP NR.1

Kui te valisite selle karbi siis see tähendab, et teil on olnud oma elus palju läbielamisi ja nüüdseks olete te palju tugevam ja targem. Te olete tundlik ja hell teile on vaja kaitset. Teil on raske negatiivsete inimestega kõrvuti olla ja te peate piirama aega mida te veedate nendega. Võimalik, et mitte alati ei õnnestu teil vältida nende inimestega suhtlemist, kuna need võivad olla teie pereliikmed, kolleegid või isegi kliendid. Sellisel juhul on tähtis, et kasutaksite mingisugust kaitset pakkuvat rituaali, näiteks kujutage ette, et olete heledas kookonis, paludes inglitel end kaitsta – peaingel Mihhail võib aidata oma sinise kaitsva keebiga. Pidage meeles, et inglid armastavad teid ja tahavad, et oleksite võimeline oma energiat säilitama – et ei tunneks end tühjana.

MEREKARP NR.2

Teile meeldib, et kõik teie maailmas oleks lihtne, tasakaalus või muidu kannatate stressi või rahutuse all. Võimalik, et te võidate planeerimisega, rutiinist, organiseerimisega, asjade tegemiste kirja panekuga. Kuid pidage meeles, et kõik ei pea olema alati ideaalne. Te püüdlete täiuslikkuse poole, mis viib pettumiseni, kui te tunnete, et te ei näe neid tulemusi mida ootasite.

MEREKARP NR.3

Kui te valisite selle karbi, siis see tähendab et on tulnud aeg millestki millest teil enam kasu pole loobuda. Te võite muuta midagi, kui te tõesti olete sellele keskendunud. See on valik mille võite teha vaid teie – mitte keegi ei saa seda teha teie eest. Kui te lubate teistel valitseda oma elu üle, siis annate neile võimaluse kujundada teie elu. Selle asemel võtke valitsemine oma kätte ja looge ise oma elu.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate