No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaadake järgi, mida räägib jalgade kuju teist

by - esmaspäev, august 27, 2018


Te ei kujuta ettegi, mida räägib jalgade kuju! Valige oma jalgade kuju.

Kui mees pöörab oma tähelepanu naisele, siis tema pilgu eest ei jää midagi varjatuks, seega ärge püüdkegi midagi varjata. Ta hindab instinktiivselt kõiki välimuse füüsilisi punkte. Intuitiivsel tasemel vaadates naist teeb ta piisavalt õiged järeldused milline on naine armastuses ja loomulikult valib ta naise, kes toob talle terveid järglasi. Kõik see on kaitstuna meie geenides ja teeb oma tööd meist sõltumata. Näiteks jalgade kuju räägib üsna selgelt milline on naine voodis, mida võib temalt oodata ning mida ei tasuks loota. Ning jällegi pole selles midagi üllatavat: kõik on ülesehitatud anatoomilistel teadmistel ja on seotud inimese hormonaalsete erinevustega. Nii et kuidas siis mõjutab jalgade kuju naise käitumisele suhetes?

Seda saate praegu teada.
Seiske sirgelt ja suruge oma jalad tihedalt kokku ning vaadake end peeglist.

A – VARIANT

Jalad liibuvad tihedalt teineteise vastu ja on vaid üks vahe mis algab umbes pahkluust ja lõpeb pisut ülevalpool sääremarja keskosa. On olemas laialt levinud ja isegi üldine arvamus, et mida väiksem on vahe kokkusurutud jalgadel seda parem. Seda mugavam ja mõnusam on voodis. Jah, reeglina on sellised naised – väga õrnad ja painduvamad. Nad tõmbavad ligi mehi oma pehmuse ja naiselikkusega. Sellise jalgadega naised kütkestavad väga tugevalt mehi. Samuti arvatakse, et selliste jalgade omanikud on üsna tagasihoidlikud, nad ei armasta näidata initsiatiivi ja ootavad, et mees teeb kogu töö ise ja teeb seda hästi. See võib osutuda partnerlussuhetes üsna ohtlikuks, kuna selline käitumine võib mehe jaoks igavaks muutuda. Seega selliste jalgade omanikel tuleks mõelda selle üle, kuidas rohkem aktiivsem olla. Kuigi peaks ütlema, et viimased uuringud on näidanud seda, kui jalgade ülaosas on väike vahe , siis tee teeb naise palju tervemaks ja täiuslikumaks.

B – VARIANT

Jalad ei liibu tihedalt teineteise vastu. Ainus liibuv koht on pahkluud. See on täpselt vastupidine tüdrukutele, kellel on A tüüpi jalad. Märkimisväärne vahe eraldab jalgu teineteisest. See eristab täiesti naisi, kes on pidavas otsingus. Neile meeldib omandada uusi kogemusi, neile meeldib intiimsetes suhetes mänguline element, nad on julged ja tänuväärsed. Nad on valmis kergelt võtma juhtivat rolli partnerlussuhetes. Nende füüsiline kehaehitus lubab neil muuta kättesaadavaks palud huvitavad poosid ja seda seepärast, et nad on väga painduvad. Kuigi mehi võib hirmutada nende liigne julgus. Seepärast tuleks sellise jalgade tüübiga naistel õppida end kontrollima, et vajalikul olla tagasihoidlik või siis ….vastupidi.

C – VARIANT

Jalad liibuvad tihedalt reitest ja põlvedest lähevad lahku. Selline jalgade ehitus on väga mugav intiimeluks. Meestele meeldib võimalus kergelt pääseda käega ligi põlvedele ja saada seejärel pehme vastupanu enne lõplikku võitu. Selliste jalgade omanikud on tavaliselt väga romantilised, hellad ja piisvalt vaoshoitud. Kuid kui anda neile võimalus, siis võivad nad muutuda täielikult metsikuteks kassideks. Siis peavad mehed pingutama, et olla temaga võrdväärne. Üldiselt pole kõik nii lihtne.

D – VARIANT

Jalad puutuvad teineteisega kokku reite ülaosas, enne põlvi, säärtes ja pahkluudes. Sellisel kujul on kaks vahet – esimene pisem reite osas ja teine suurem põlvede juures. See on ehk kõige levinum jalgade ehitus. See eristab naisi, kes käituvad seksis enamasti traditsiooniliselt ja loomulikult. Nad ei ole liigselt tagasihoidlikud, kuid ei käitu ka liiga aktiivselt ega ektsentriliselt. Nad ei armasta liigselt riskantseid trikke ega eksperimente. Enamasti eelistavad nad intiimelus paari kontrollitud poosi, milles nad tunnevad end hästi. Kuid kui partner tahab mitmekesisust, siis on nad valmis seda toetama. Meestele meeldivad sellised naised kindlameelsuse poolest, mis neid inspireerib. Samuti köidab neid nende jalgade võrdsus, mida omavad just sellise jalgade ehitusega naised.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate