No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Avastage oma ruuniteade ehk mida ruunid teile ennustavad

by - neljapäev, november 21, 2019


Ruunid on iidne tähestikusüsteem, mille arvatavasti keldid. Sõna Ruun tähendab tõlkes "sosin" või "püha saladus" ja usutakse, et iga täht sisaldab energilist sõnumit, mis pakub intuitiivset juhendamist. Kokku on 24 ruuni ja igas neist on rikkalik sümboolika, mis on seotud tähtede, kaheksa suuna ja loodusseadustega.

Traditsiooniliselt nikerdatakse ruunid puidule, kividele või luudele ja hoitakse püha riidest taskus. Tuleviku lugemise läbiviimiseks valis inimene ruunid samamoodi nagu taro-kaardi. Ruunide valik ja nende langemise viis määravad individuaalse sõnumi.

Nii nagu on palju erinevaid Taro-kaardi võimalusi, on neid palju erinevaid ka Ruunidel, mida saab kasutada tuleviku ennustamiseks.

Ehkki see pole Ruunidelt lugemise traditsiooniline viis, arvasin, et võib-olla on lõbus pakkuda lugemise versiooni, et saaksite tunda seda iidset ennustamiskunsti.

Enda ruuni lugemine


1. Mõelge mõnele küsimusele/ probleemile millele sa otsid vastust või lahendus.

2. Kui küsimus on teie meelest selge, vaadake ruunide pilti, mis asub allpool. Valige 1 ruun, mis paistab teile kõige rohkem silma.


Vaadake selle tähendust allpool (ruunid on loetletud järjekorras ülalt vasakult paremale) -

Fehu: see ruun sümboliseerib rikkust ja näitab vajadust üle vaadata teie rahalised vajaduste või kohustused. See võib olla ka märk sellest, et raha on sinu poole teel või et saate kasu kogu oma varasemast raskest tööst. Samuti on see õnne märk oma ettevõtte või uue töö alustamiseks.
Uruz:  see ruun sümboliseerib jõudu ja väge ning osutab vajadusele tõusta üles ja võtta oma elu enda kanda. See ruun sümboliseerib ka viljakust ja loomingulise või seksuaalse energia suurenemist. Õnne märk, kui soovite alustada uut loomingulist projekti, suhet või perekonda.
Thurisaz: see ruun sümboliseerib võitlust või raskusi. Teil on aeg astuda samm ja tegeleda kõigi valulike olukordadega, mis võivad teie teele praegu tekkida. See ruun on märk sellest, et võib-olla peate oma tõeliste tunnete välja saamiseks ka mediteerima või enda sisse minema.
Ansuz:  see ruun sümboliseerib “jumalikku hingamist” ja näitab, et teie enda intuitsioon on võimas ja tugev. See ruun võib tähendada ka tervendava rolli astumist või šamaani/nõiaga konsulteerimist. See võib olla ka märk vaimse ärkamise kohta ja vajadus omaenda eriliste võimete järele.
Raidho: see ruun sümboliseerib etappi või teekonda. Võib-olla olete oma elus olulise etapi keskel või ehk valmistute kuskile reisile. See reis on tõenäoliselt valgustav. Võib osutada ka tugevale kaitsele reisimisel või vajadusele reisida välismaale.
Kaunaz: see ruun sümboliseerib loovust, inspiratsiooni ja tarkust. Teil on kogu vajalik teave, lahendamaks tekkivat probleemi või olukorda. Vabastage endas kõik olukorraga seotud ärevus või hirm ja pidage meeles, et teil on võim leida lahendus. Võiks ka öelda, et selgemalt nägemiseks peate minevikust lahti laskma või vanad harjumused unustama.
Gebo:  see ruun sümboliseerib kingitust ja tähendab, et teie teele võib tulla ootamatu õnn! See on positiivne märk kõigis armastuse ja suhetega seotud küsimustes, samuti on see positiivne viljakuse märk. See on üks õnnelikumaid sümboleid ja näitab universumi heldemeelsust - ärge unustage olla ka ise lahke teiste vastu.
Wunju: see ruun sümboliseerib rõõmu ja eesmärkide saavutamist. Olete teinud kõvasti tööd ja saate nüüd maha istuda ja puhata. Nüüd on aeg oma elust rõõmu tunda, nii et ehk hingake ja planeerige endale lõõgastuspäev. See ruun võib näidata ka eesmärgi edukat täitmist.
Hagalaz: see ruun sümboliseerib tormi ja viitab sellele, et mõni väga vajalik muutus on käes. Olles teinud seda, mida olete teinud, ei saa te enam hakkama, selle asemel peate oma tervise, heaolu ja meelerahu nimel ette võtma mõned muudatused. On aeg lasta lahti hävitavatest, ennast saboteerivatest mustritest ja hakata ennast uuesti armastama.
Naudiz: see ruun sümboliseerib täitmata soovi. Võib-olla on teil mõni unistus või soov, mis on heidetud hirmust või enesekindluse puudusest eemale. On kätte jõudnud aeg, kus peate oma enesekindluse tagasi saama ja looma elu, mis teile hea tundub.See võib osutada ka sellele, et varsti on raskuste aeg möödas ja edasi on kõik paremaks muutumas.
Isa:  see ruun tähendab “jääd” ja näitab, et on aeg pausile minna ja mõtiskleda. Asjad on nüüd teie jaoks "külmunud", nii et ole kannatlik ja kasuta seda energiat, et saada selgeks, mida sa tegelikult tahad. Võib osutada ka energiablokkidele, mida tuleb võib-olla nihutada treenimise või looduses aja veetmise kaudu.
Jara:  see ruun sümboliseerib etappe ja näitab, et hakkate alustama uut. Võib-olla tunnete end produktiivsemalt ja motiveeritumalt uue peatüki alustamiseks.Võib-olla on aeg vanad eemaldada, et uuele teed anda. On ka positiivne kasvu ja viljakuse tunnus.
Eihwaz: see ruun sümboliseerib vajadust oma hirmudega silmitsi seista ja teadvustada, kuidas lubate hirmul oma elu või olukorra üle valitseda. See ruun osutab ka elumuutvale muutusele, mis aitab teil avastada oma tõelise eesmärgi.Võib osutada keerulisele ajale, kuid tunneli lõpus on valgus.
Perthu: see ruun sümboliseerib maagiat ja näitab, et olete võimas olend, kellel on maagiline jõud! Teil on võimalus siin tulemust luua ja suunata oma energiat viisil, nagu soovite, et asjad käiksid. Andke universumile teada, mida vajate, ja teid aidatakse. Samuti on see hea märk vaimsete võimete suurendamiseks.
Algiz:  see ruun sümboliseerib kaitset ja näitab, et sel ajal pakutakse teile jumalikku juhendamist ja kaitset. Tugi on kõikjal teie ümber, kõik mida peate tegema, peate olema avatud abi küsimiseks. Antud ruun võib ka näidata, et peate oma tervisele rohkem tähelepanu pöörama nii füüsilisele kui ka vaimsele.
Sowulo: see ruun tähendab tõlkes “päike” ja näitab väga positiivset tulemust.Teie elujõudu ja vastupidavust suurendatakse nüüd ja asjad kulgevad teie kasuks. See on teie tervise ja karjääri osas väga õnnelik märk. Praegu saadetakse teile palju häid vibasid, nii et kasutage neid ära oma kasuks.

Teiwaz: see ruun sümboliseerib kohust ja distsipliini. Enne edasist jätkamist on aeg hoolitseda detailide eest ja vaadata asju lähemalt. Ärge võtke kiirelt otsuseid vastu ega rutakalt asuge tegutsema. Samuti näitab vajadust võtta puhkust ja kui vaja siis ka enda tervendamist.
Berkana: see ruun sümboliseerib paranemist ja näitab, et on aeg uuesti alustada. Minevik on minevik ja nüüd on aeg edasi vaadata ja oma jõud üles otsida. Uued algused on teel, kõigepealt peate lihtsalt enda eest hoolitsema.
Ehwaz: see ruun sümboliseerib liikumist ja näitab, et võib-olla on aeg astuda samm edasi. Võib-olla peate rohkem oma peast ja kehast välja saama ja aeg silmad avada. Samuti näitab, et oma tõe edastamine tuleb teile nüüd väga kasuks.
Mannaz: see ruun tähendab tõlkes “mees” ja osutab probleemidele, mis puudutavad sõpru, perekonda või isegi teie kogukonda. Võib-olla on aeg oma elus mõnda suhet kohandada või kaaluda, kas need tõesti teenivad teid. Samuti annavad pere ja sõprad sulle täiendavat õpetust või tuge?
Laguz: see ruun sümboliseerib alateadvust ja emotsioone. Varjatud mõtted ja tunded tõusevad nüüd pinnale ja on aeg pöörata tähelepanu tõele. Ärge vältige oma intuitsiooni ega emotsioonide eest, kasutage neid pigem teenäitajana. Võimalike raskeste emotsioonide kustutamiseks peate võib-olla tegelema mõne vabastava tegevusega.
Ingwaz: see ruun sümboliseerib tööd ja tootlikkust. See on positiivne märk kõigis teie karjääri ja tööga seotud küsimustes. Nüüd on ideaalne aeg oma karjääris edasi liikuda ja suurtele eesmärkide poole rühkida. See võib näidata ka palgatõusu, edutamist või edule üldiselt.

Dagaz:  see ruun tähendab "päeva" ja näitab õnne, aktiivsust ja rahulolu. Asjad langevad teie kasuks ja nüüd on ideaalne aeg end välja panna ja elu juhtima asuda. Teil on magnetiline energia, nii et kasutage seda enese kasuks ära. Samuti näitab see teie esitatud küsimuste positiivset tulemust.
Othala: see ruun sümboliseerib peresidemete tugevdamist. Võib juhtuda, et teie perekond laieneb kas abielu või lapse kaudu või et peresidemed tuleb tervendada. Võib osutada ka pärimisele või vara omandamisele.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate