Selle retsepti järgi valmistatud vahvlirullid on väga maitsvad, mõõdukalt magusad, ja kergesti kuumalt rullitavad. Ärge murdke ega pragune. Jahtudes hoiavad hästi oma kuju. Võite kasutada vahvlites mitmesuguseid täidiseid või lihtsalt süüa ilma täidiseta.
Koostis
margariin - 100 g;
kana muna - 3 tk;
suhkru liiv - 0,5 tassi;
jahu - 1 tass
Valmistamine:
Taigna ettevalmistamine on lihtne: segage lihtsalt kokku kõik koostisosad.
Sulata margariin, lisage suhkur, munad ja segage. Seejärel lisage jahu ja segage uuesti. See on kõik. Tainas on valmis. Saate küpsetada.
Küpsetasin vanas nõukogudeaegse elektrilise vahvlimasinaga - üks probleem - tänapäevased vahvlimasinad ei sobi hästi (aga ajavad vana puudumisel asja ära)
Küpsenud vahvlid tuleb kuumalt kokku rullida ja jätta tasasele pinnale jahtuma. Soovi korral saate torusid või koonuseid teha. Täidis võib olla ükskõik milline: valgukreem, kohupiim, vanillikaste, keedetud kondenspiim. Antud juhul on mul keedukreem.
Keedukreem
Koostisosad
2 kl Piim
2 sl Suhkur
2-3 sl Jahu
2 tk Muna
1 sl Või
Vanilliini
Valmistamine
Pane suhkruga segatud piim koos vanilliiniga keema.
Pane suhkruga segatud piim koos vanilliiniga keema.
Hõõru jahu hoolikalt munadega läbi ja lisa pidevalt liigutades jahutatud piimale, et ei tekiks tükke. Kuumuta kreemi madalal kuumusel segades, kuni tekivad mullikesed. Lisa või ja jahuta.
Täidame torukesed:
Mugav on kasutada täitesüstalt või kreemikotti. Täidame torusid kahest otsast.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.