No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Jalgade kuju räägib naise iseloomust läbi mehe silmade

by - neljapäev, juuni 15, 2023

 




Uskumatul kombel selgub, et naiste jalad või õigemini nende kuju võivad naise kohta palju öelda. 
Kõik mõistavad, et naist on täiesti võimatu hinnata ainult tema jalgade kuju järgi. Tüüpide kirjeldused on vaid oletuslikud, sest konkreetse isiksuse kujunemist ei saa mõjutada ainult välimuse tunnused. Elukogemus ja kasvatus mängivad sel juhul palju olulisemat rolli.
Fakt on see, et jalgade kuju kujuneb inimese füsioloogiliste omaduste mõjul, mis omakorda mõjutavad iseloomu. Teisisõnu, füsioloogia on seos inimese kehaehituse ja tema hormoonide taseme vahel. Naiste jalgade kuju on mitut tüüpi, mida on üsna lihtne kindlaks teha, vaadates pilti.

Jalgade kuju A

 Selline jalgade vorm on tagasihoidlikel ja õrnadel naistel. Usutakse, et seda tüüpi jalgade kuju räägib naise ainulaadsest võlust, mis sõna otseses mõttes tõmbab meeste tähelepanu. Sellise daami kõrval tunneb igaüks end tõelise rüütlina. Suhtes ümbritsevad nad oma partnerit hoolega, kuid nad vajavad selliseid mehi, kes võtaksid nende eest vastutuse. Sellised tüdrukud vajavad tugevat meest.
Sellised naised on väga pehmed ja nõtked, häbelikud ja romantilised. Nad on igas olukorras võimalikult reserveeritud ja rahulikud. Nad annavad suhetes juhirolli mehele oma häbelikkuse ja pelglikkuse tõttu.
 A-tüüpi jalgadega naised ei näita sageli üles initsiatiivi, nad on kergelt passiivsed ja loodavad kõiges mehele. Selliste naiste miinuseks on otsustamatus, mis toob neile sisemisi lahkarvamusi omaenda "minaga". Kuid see on suhtes üks peamisi ohte, sest mehed tüdivad sellest naisest. Seetõttu olge isiklikul tasandil aktiivsem.
 

Jalgade kuju B

 Naisi, kellel on sellised jalad, peetakse kõige julgemaks, enesekindlamaks, isekamaks ja võimsamaks. Sellised naised on avatud uutele teadmistele, muljetele ja emotsioonidele. Neil on uudishimulik meel, julge ja otsustav iseloom. 
 Nad ei lase endaga manipuleerida ja püüavad alati oma arvamust teistele peale suruda. Nad ei karda eksperimente, neile meeldib riskida ja tunda närvikõdi. Sellise daami kõrval ei hakka mehel kunagi igav. Neil on väga aktiivne elu ja nad on avatud uutele kogemustele. Nad on alati muutumises, toovad romantilisse suhetesse mängu värve. Nad võtavad suhetes juhtrolli. Aga see liigne domineerimis vajadus hirmutab mehi. Just seetõttu ei suuda daamid väga sageli luua tugevaid pikaajalisi suhteid - mitte iga tugevama soo esindaja ei julge olla sellise naise lähedal. Õppige ennast kontrollima.
 Ainult kõrge eneseteostuse tasemega, enesekindel ja võimas mees saab sellise naisega hakkama. Ta suudab kontrollida naise emotsioonide plahvatusi, mis tema partnerit perioodiliselt kimbutavad.


Jalgade kuju C

Selle jalavormi omanikke peetakse väga õrnaks ja sensuaalseks inimeseks ning nad ei hakka kunagi teistega manipuleerima. Samas on neil julge loomus ja tugev iseloom. Kuid nad ei tea, kuidas leida tasakaalu oma iseloomu pehmuse ja tugevuse vahel.Sellised naised varjavad oma tõelist palet, nad võivad olla õrnad, romantilised ja sama sekundiga võimelised muutuma mängulisteks ja omanäolisteks isiksusteks.
 Nad on suurepärased koduperenaised, hoolivad naised, tähelepanelikud emad. Nad on sõpradega sõbralikud, oskavad emotsioone ohjeldada, olla kombekad ja tolerantsed. Paljud peavad neid emotsioonituteks "krakkeriteks", kuid sageli möllab maski taga emotsioonide keeris, mida lihtsalt keegi ei püüa mõista.
Sellises daamis on väga raske sädet süüdata, kuid inimese jaoks, kes armastab ja mõistab, on see missioon üldiselt teostatav.  Tunded ja emotsioonid on vaid osaliselt kontrolli all – kui olukord väljub kontrolli alt, võivad need näidata ärrituvust ja agressiivsust. Mehi köidavad sellised naised nõtkuse tõttu. Ta ei võta initsiatiivi, kuid toetab hea meelega partneri uusi ettepanekuid suhete, intiimsuse, ajaveetmise kohta. Sellise naise kõrval tunneb mees end tõelise machona - ta on sisemiselt tugev ja võib saada suurepäraseks sõbraks, partneriks, armukeseks, kuid ta ei sekku kunagi tugevama soo esindaja rolli ja ei võta vastutust.


Jalgade kuju D

Enamikul tüdrukutest on selline jalgade kuju. Nad pole harjunud oma partneriga võistlema, püüavad teda kõigis tema otsustes toetada. Paljud mehed otsivad just selliseid naisi.  Selliseid naisi võib nimetada meeste südame võrgutajateks.  D-tüüpi jalgadega naiste puuduseks on põhimõtetest kinnipidamine ja mingil moel “korrektsus”.Samas tundub see naine ümbritsevatele võimalikult kogunenud ja enesekindlana.
Romantilises suhtes on naine loomulik. Talle ei meeldi voodis eksperimenteerida, ta eelistab paari oma lemmikviisi või -asendit. Aga kui partner proovib midagi uut, toetab ta seda alati. Seda tüüpi naised meeldivad meestele väga, sest nad annavad neile enesekindluse tunde.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate