No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test: Küünlaleek ennustab saatust- vali üks küünlaleek ja vaata, mida toob sulle tulevik

by - pühapäev, juuni 04, 2023

 


Mida toob sulle tulevik – vali pildilt üks küünlaleek ja vaata, mida toob sulle tulevik:

Nr 1 küünlaleek

Tulevikul on sinu vastu helded plaanid. Sinu igapäevane igapäevane elu muutub rõõmsamaks ja su ellu on oodata õnnehetki. Ära arva justkui head asjad juhtuvad ainult teistega! Tulevikul on sulle mitu head uudist varuks aga sa saad oma kingitustest rõõmu tunda ainult sellisel tingimusel, kui sa suudad elada natukene positiivsema mõtlemisega!

Nr 2 küünlaleek

Võib-olla oled sa tundnud end viimasel ajal natuke üksi ja sul on tunne justkui keegi ei mõista sind. Ent sa eksid- on üks inimene, kellega su teed varsti ristuvad ning kellest saab sulle kallis inimene, kas su väga hea sõber või kallim. See inimene toob su ellu palju rõõmu ja sul on tunne, nagu oleksite te hingesõbrad. Ent vastutasuks pead sa laskae oma südamel end juhtida.

Nr 3 küünlaleek

Sinu elus on suured muutused tulemas just professionaalsel pinnal. Kõrgemalseisvad isikud panevad sinu tööd tähele ja sulle tehakse pakkumisi, mis peaksid sulle rõõmu valmistama. Loomulikult kaasneb sellega ka parem rahaline sissetulek. Ole ainult ettevaatlik kadedate inimestega sest neist kahjuks puudust ei tule.

Nr 4 küünlaleek

Sul on lõpuks ometi võimalus hakata elu nautima ja leida tagasi hingerahu, mida oled ammu igatsenud. Sind on ootamas suured projektid, mis peaksid sulle rõõmu valmistama ja mis tõotavad mõnusat puhkust. Igapäevase elu stress kaob ja sa õpid elu hindama. Ära kaota iseennast selle sees.

Nr 5 küünlaleek

Sinu ideed leiavad lõpuks ometi rakendust ja sa saad neid nüüd kasulikult ära kasutada. Sa võid töötada teadmisega, et oled tunnustatud ning et teised sind imetleks. Su kuulsusehetk ei ole enam kaugel!


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate