Segu mis meenutab ilusat päikeseloojangut, maitseb sama hästi, kui välja näeb.
Retsept
500 g porgandeid
2 apelsini (või sidrunit)
2-3 õuna (või 300 g rabarberit)
200 g (moosi)suhkrut
Valmistamine
Porgandid koorida, seejärel tükeldada või riivida, keeta (aurutada) enam-vähem pehmeks. (Aga kellele ei meeldi tükiline moos, võib porgandid ka tervelt ära keeta ja seejärel püreerida.)
Koorida ja tükelda õunad.
Lisada porganditele kooritud ja tükeldatud õun, apelsin ja suhkur.
Lasta koostusosadel madalamat sorti kuumusel omavahel seguneda, kuni segu meenutab ilusat päikeseloojangu värvi putru.
a) pista purki ja oodata, kuni teised koju tulevad
b) mitte pista purki, vaid kohe ära süüa, sest see on ka kuumalt HEA. Näiteks JÄÄTISE peal :)
Enne söömahakkamist ärge kellelegi öelge, mis moosiga tegu. Las arvavad. Ennustan, et pakutakse peamiselt sukaadi või apelsinimoosi. Mis pole muidugi ka päris vale, ainult et selline porgandimoos tuleb kõvasti odavam kui puhtalt apelsinimoos :)
Head Isu!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.