Kaneeli mandlid
Maitsvad mandlid.
Koostis: 1 1/2 tassi suhkur
1 1/2 tassi. pruuni suhkrut
3 sl. kaneeli
1/8 tl. Soola
1 munavalge
Noaotsaga vaniljet
3 tassi mandleid
1/4 tassi vett
Valmistamine:Sega kausis suhkur, maitseained ja sool. Lisa kergelt klopitud munavalge ja vesi. Lisa mandlid ja sega, nii et mandlid oleks ühtlaselt suhkruseguga kaetud.
Tõsta mandlid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Rösti mandleid 150kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni mandlid on krõbedad ja kergelt pruunistunud. Kohe küpsetamise alguses keera mandleid paar korda, nii et need küpsetuspaberi külge kinni ei hakkaks. Keera paar korda ka küpsetamise ajal.
Lase toatemperatuuril jahtuda.
Hea kingiidee!
Rösti mandleid 150kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni mandlid on krõbedad ja kergelt pruunistunud. Kohe küpsetamise alguses keera mandleid paar korda, nii et need küpsetuspaberi külge kinni ei hakkaks. Keera paar korda ka küpsetamise ajal.
Lase toatemperatuuril jahtuda.
Hea kingiidee!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.