No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kodused õunakrõpsud

by - laupäev, jaanuar 11, 2014



Koostis:

1 suur õun
2 sl pruuni suhkrut
1 tl kaneeli
(sellest saab ca 25 õunakrõpsu)

Juhised:

Pane ahi kuumaks.
Alustuseks viiluta õunad nii õhukeselt kui võimalik. Sega suhkur ja kaneel madalasse kaussi ja pane õunaviilud kergelt seguga kokku, just kergelt kattes neid. Laota viilud küpsetuspaberile, nii umbes 12 viilu mahub plaadile. Pane korraga mõlemad plaadid ahju. Küpseta 1 tund 110 kraadi juures. Tõsta ahjust ja laota majapidamis paberile jahtuma. Õuna viilud lähevad kõvaks päris kiiresti, kui tahad selliseid nätskemaid õunaviile võid viilud säilitada paberkotis.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate