No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kingisoovitused erinevatele tähtkujudele

by - pühapäev, detsember 27, 2015


Mida kinkida...

Jäär. Praktilised jäärad vajavad majapidamises seda, mida nad saavad kasutada igapäevaselt. Kinkida võib ka jäärale näiteks midagi meeldejäävat, nagu fotosessioon, või väike reis. Talle oleks see unustamatu kink. Kindlasti peaks seda tegema täiesti ootamatu üllatusena ning sa paned ta õnnest hüppama nagu lapse.

Sõnn. Sõnnile kingitusi tehes peab teadma, et neile meeldivad hingelise väärtusega ja mitte odavad kingitused. Nad austavad mugavust ja esemeid, mis on kestvad. Neile võib kinkida metallist, või kividest nipsasjakesi ja kodukaunistusi. Selliseid mis seisaks kapil, või riiulil. Ärge aga kinkige sõnnile odavaid ja pead murdvaid mänge kingitusteks.

Kaksikud. Kaksikutele on kõige tähtsam -tähelepanu, sisemine soojus ja hoolimine, mida te enda kingitusega kaasa annate. Neile sobib paremini tänapäeva olmetehnika,või siis mingi huvitav raamat. Neile pole tähtis, kui suur ja ilusasti pakitud on teie kink, vaid see mida ta sisaldab.

Vähk. Vähid on tihti kollektsionäärid. Parim kink vähile on lisada miskit tema kollektsiooni, või midagi uue kollektsiooneerimise alustamiseks. Kui palju teeb teie kingitud saunalina talle rõõmu isegi, kui see oleks talle juba viies rätik majapidamises! Ta võib teile isegi rõõmsalt poetada, et tal oli plaanis just  midagi sellist endale osta.

Lõvi. Lõvidele on tähtis pigem kingituste tseremoonia, kui kink ise. Mees lõvidele meeldiks kindlasti kingitused, mis aitaks tal vaba aega sisustada, antiiksed esemed, troffeed, või automudelid. Nais lõvidele meeldiksid kullast ehted, hea parfüüm, kalliskivid ja ei ütle ära ka autost. Kui soovite eriti  lõvi üllatada, siis kingitusele lisage suurte tähtedega tema initsiaalid.

Neitsi. Neitsile pole mõtet kinkida midagi, mis jääks tal riiulile seisma, või kappi vedelema. Neitsile sobib kinkida kodutehnikat, kööginõusid, või voodipesu. Väga hästi sobiks kinkida ärimehest neitsile märkmik, või diktofon.

Kaalud. Nii nagu naised on ka kaaludest mehed esteedid. Nad hindavad kunsti ja originaalsust. Neid peab üllatama millegiga, mis neile hingesooja teeks. Neile võib kinkida oma käsitööd. Naistele sobib hästi autoportreet, luuletused-laulud, mis on loodud nende auks. Meestele võib kinkida vihmavarju, saapaid, või nahast kindaid.

Skorpion. Skorpionitele meeldiks midagi eksootilist. Nad hindavad raamatuid ja ajakirju esoteerikast, paranormaalsetest nähtustest, reisidest, ajaloost ja eksootilistest roogadest. (puudub mida täpselt kinkida)

Ambur. Amburid on reisihimulised. Neile meeldiks saada reisiks vajalikke asju. Võib kinkida foto ja video aparaate, reisiks kotte, või lausa puhkusereisi enda. Neile teeks eriti rõõmu, kui sellele reisile läheksite te koos temaga. Nais amburitele oleks tõeline üllatus üks lend õhupalliga, langevarjuhüped, või maisem kink- kontserdi pilet.

Kaljukits. Taktitundeline ja taibukas kaljukits võtab heameelega vastu igasuguse kingi. Miski pole talle üleliigne, võiksite kinkida riideid. Näiteks mantli, kasuka, või lihtsalt pleedi. Igas tarbeesemes näeb kaljukits katsulikkust ja kõik mis vajalik majapidamises, on ainult teretulnud.

Veevalaja. Ilu armastajad veevalajad on väga tänulikud, kui neile kinkida miskit ootamatud. Kõik mis oleks seotud arvutiga, plakateid meie galaktikast, või klaasist mosaiike, vitraaž. Võib ka kinkida riideid kirevate ja ergsate värvidega, nt. T-särke.

Kalad. Kalad on väga tundlikud ja kunst on neile meelepärane teema. Selle asemel, et kaladele kinkida pilte, või raamatuid, kinkige parem pilet muuseumisse. Koos võib käia fotosessioonil, nii jääb talle sinust igaveseks unistamatu mälestus.
 

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate