No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Gurmee letšo rohelistest paprikatest

by - Kolmapäev, september 12, 2018


See on imemaitsev letšo mille valmistamine võtab vaid natukene aega. Süüa võid kas või kohe :D
Mulle toodi terve trobikond rohelisi paprikaid ja oma aia tomateid siis mõtlesin, et mis nendest ka teha annab. Kuna neid polnud kes teab kui palju, siis kogused siin retseptis on samuti väikesed.
Usun et roheliste paprikate asemel võib asendada rohelised ka teist värvi paprikaga.
Tulemus aga oli nii hea, et otsustasin retsepti siia kirja panna juhuks kui kellelgi tuleb soov järgi teha.

Vaja läheb:

1 kg küpseid tomateid (koduseid)
1 tl roosat soola
1 sl pruuni suhkrut
0,5 kg paprikat
2 sibulat
jahvatatud pipart
noaotsaga muskaatpähklit
veidi toiduõli


Valmistamine:

Koori sibulad, tükelda parajateks ribadeks. Paprikal eemalda seemned, tükelda paprika ja tomatid.
Võta kõrgema äärega pann, aja kuumaks, pane pannile parajalt õli ja vala kõik tükid kuumale pannile. Nüüd lisa kõik maitseained, sega hoolikalt läbi ja prae/kuumuta keskmisel kuumusel. Kui tunned et vaja õli lisada tee seda, aga ära väga palju pane. Letšo on valmis, kui tomat on pehme ja sibul klaasjas nii 20-30 min. 
Siis ongi letšo valmis, pista purki ja maiusta erinevate toitude juurde.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate