Letšho
Sügisel saab sisse teha terve talve varud, üks mõnus suutäis on letšo. Sellest kogusest saab 6 pooleliitrist purki letšot.
Vaja läheb:
4 kg küpseid tomateid
3 sl soola
5 sl suhkrut
1 kg porgandeid
1 kg paprikat
2 sibulat
noaotsaga musta pipart
2 sl veiniäädikat
0,5 kl toiduõli
Valmistamine:
1. Koori tomatid. Pista tomatid korraks keeva vee sisse
2. Pane potti tomatid, sool ja suhkur ja keeda 40 min.
3. Ribasta porgandid.
4. Puhasta paprikad seemnetest ja lõika ribadeks.
5. Peenesta sibul.
6. Pane porgandid, paprika ja sibul tomatisegu hulka ja keeda 40min.
7. Lisa segule veiniäädikas ja toiduõli ja keeda 30 min.
8. Pane kuumalt purki.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.