©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Hapukoore panna cotta

by - neljapäev, september 13, 2018


Antud maius on minu üks leivanumber :) see on siidiselt pehme dessert, mis kõlbab ka peaolauale panna. Mulle maitseb seda süüa karamellisiirupiga, aga võib asendada dansukkeri tumeda siirupiga.

Retsept

200 ml. vahukoort
100 gr.  suhkrut
vanilliini
400 gr hapukoort
2 tl želatiini

Valmistamine

Alustuseks pane zelatiin vee sisse paisuma. Seejärel vala vahukoor koos suhkruga potti ja kuumuta seda keemiseni. Siis lisa sinna juurde hapukoor ja vaniliin. Sulata vesivannis želatiin ja lisa lisa segu sisse ning sega hoolikalt läbi.
Nüüd pole muud kui tõsta saadud segu väikestesse kaussidesse ja pane külmkappi paariks tunniks hanguma.
Parim kaste sinna juurde on vaarika toormoos või karamellisiirup.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate