Küüslaugu juustumääre
Seda segu võib kasutada nii võilevakatteks, kuid see sobib hästi ka singirullide täidiseks.
VALMISTAMINE
Pressi küüslaugupressiga küüslauguküüned puruks ja sega küüslauk majoneesiga ning lisa juurde riivitud juust, sega hoolikalt ühtlaseks massiks. Majoneesi pane nii palju kui tunned et konsistents on paras.
KOOSTIS:
150 gr peenelt riivitud juustu
2 küünt pressitud küüslauku
majoneesi
Pressi küüslaugupressiga küüslauguküüned puruks ja sega küüslauk majoneesiga ning lisa juurde riivitud juust, sega hoolikalt ühtlaseks massiks. Majoneesi pane nii palju kui tunned et konsistents on paras.
KASUTAMINE:
Võid kohe segu kasutama hakata.
Määre sobib hästi saiale millele lisa juurde läbikasvanud sinki, või poolsuitsuvorsti viilud.
Ahjusaiad-
Määri segu saiaviiludele, pane natukeseks ahju. Kui saiad hakkavad kergelt pruunikaks minema, on nad valmis. Mõnusad ja krõbedad suussulavad saiad.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.