No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaata oma sünnipäeva, et näha kes sa oled.

by - reede, aprill 04, 2014


1-09 jaanuar ~ Koer 
10-24 jaanuar ~ Hiir
25-31 jaanuar ~ Lõvi
01-05 veebruar ~ Kass
06-14 veebruar ~ Tuvi
15-21 veebruar ~ Kilpkonn
22-28 veebruar ~ Panter
01-12 märts ~ Ahv
13-15 märts ~ Lõvi
16-23 märts ~ Hiir
24-31 märts ~ Kass
1-3 aprill ~ Koer
04-14 aprill ~ Panter
15-26 aprill ~ Hiir
27-30 aprill ~ Kilpkonn
01-13 mai ~ Ahv
14-21 mai ~ Tuvi
22-31 mai ~ Lõvi
1-03 juuni ~ Hiir
04-14 juuni ~ Kilpkonn
15-20 juuni ~ Koer
21-24 juuni ~ Ahv
25-30 juuni ~ Kass
01-09 juuli ~ Hiir
10-15 juuli ~ Koer
16-26 juuli ~ Tuvi
27-31 juuli ~ Kass

01-15 august ~ Ahv
16-25 august ~ Hiir
26-31 august ~ Kilpkonn
01-14 september ~ Tuvi
15-27 september ~ Kass
28-30 september ~ Koer
01-15 oktoober ~ Ahv
16-27 oktoober ~ Kilpkonn
28-31 oktoober ~ Panter
01-16 november ~ Lõvi
17-30 november ~ Kass
01-16 detsember ~ Koer
17-25 detsember ~ Ahv
26-31 detsember ~ Tuvi


Kui sa oled KOER : Väga ustav ja armas inimene. Sinu usalduses ei tasu mitte kunagi kahelda. Sa oled üsna aus ja siiras , kui rääkida sinu suhtumisest töösse. Sa oled tõeliselt lihtne inimene. Absoluutselt jamadest vaba, tagasihoidlik ja kahe jalaga maa peal!! See seletab põhjuse, miks sõbrad klammerduvad sinu külge. Sul on hea maitse riietuse suhtes. Kui su garderoob ei ole uuendatud sellega, mis on moes, tunned end kindlasti masenduna. Populaarne ja lahe. Sul on oma grupp väärikaid sõpru , kõik suurepäraste iseloomu omadustega.

Kui sa oled HIIR : Alati mingites pahandustes! Vallatu tuluke silmis on see, mis teeb sind teistele nii armsaks ja ligitõmbavaks. Sa oled inimtüüp, kellega on lõbus koos olla. Pole ime, et inimesed otsivad sinu seltskonda ja püüavad sind kaasata kõigile koosviibimistele. Sa oled tundlik, mis on puudus. Inimesed peavad valima oma sõnu, kui suhtlevad sinuga. Kui keegi tegeleb millegi muuga ja ajab ümber nurga juttu , sellel ajal kui suhtleb sinuga, on piisav põhjus sinus viha esile kutsumiseks. Jumal õnnistagu siis seda inimest !

Kui sa oled LÕVI : Üsna vastupidine nimetusele, sest sa oled rahu armastav inimene. Sa proovid igati vältida olukordi, kus on vaja võidelda. Vabas õhus olemist armastav isiksus, sest sulle ei meeldi pikka aega ühe koha peal istuda. Populaarne ja lahe. Sa oled sündinud juht ja sinus on seda, kuidas inimesed taktitundeliselt tööle saada. Inimestele meeldib, kuidas sa neid alati kohtled. Sulle meeldib olla armastatud ja kui saad osa kellegi teise rambivalgusest, naudid seda!!

Kui sa oled KASS : Eriliselt armas ja võluv isiksus, vahete-vahel kartlik, armastab nalja. Aeg-ajalt eelistad vaikust. Sulle meeldib avastada uusi asju ja süveneda põhjalikult igasse asja. Tavaolukorras oled lahe aga kui sulle antakse põhjust, oled kui vulkaan, kes hakkab purskama. Sa ole oled moearmastaja. Inimesed vaatavad sulle järgi kui moeikoonile. Põhimõtteliselt meeldib sulle kulgeda vabalt aga sulle ei meeldi eriti rääkida võõrastega. Inimesed tunnevad end väga vabalt sinu seltskonnas. Sa valid hoolikalt oma sõpru.

Kui oled KILPKONN: Sa oled peaegu täiuslik ja hea südamega. Näited sinu lahkusest ringlevad mööda inimesi. Sa armastad rahu. Sulle ei meeldi kätte maksta inimesele, kellel ei ole õigus. Sind armastatakse selletõttu. Sulle ei meeldi teisi taga rääkida. Inimestele meeldib, kuidas sa neid kohtled. Sa võid jagada, jagada, jagada armastust ja parim osa sellest on, et sa ei oota midagi tagasi. Sa oled piisavalt heldekäeline. Asjade nägemine praktiliselt on endiselt sinu parim iseloomu omadus.

Kui sa oled TUVI. Sa sümboliseerid väga muretut lähenemist elule. Ükskõik, mis sind ümbritseb, kurbus või rõõm, sind see ei mõjuta. Tegelikult, sa levitad head tuju, kuhu iganes sa lähed. Sa oled oma sõpruskonna liider ja suurepärane lohutaja, kui neil vaja. Sulle ei meeldi silmakirjalikkus ja hoidud kõrvale silmakirjatsejatest. Ükskõik mis, kuid nad ei saa kunagi olema heas kirjas sinu juures. Sa oled väga metoodiline ja organiseeritud oma tegemistes. Ükski hulk jamasid ei peata sind.

Kui sa oled PANTER: Sa oled müstiline. Sa oled keegi, kes talub pinget kergelt ja talud iga keskonda ilma minemata hulluks. Sa võid vahel olla õel ja armastada kuulujutte rääkida oma valitud seltskonnas. Oled täpne ja korralik. Sa tahaksid, et kõik olukorrad ja asjad oleks nii nagu sulle meeldiks aga vahel see ei ole lihtsalt võimalik. Selle tulemusena võid kaotada mõned suhted. Muidu sulle meeldib inimesi aidata rasketest ja keerulistest olukordadest välja , kui nad tõesti vajavad sinu abi.

Kui oled AHV: Väga kannatamatu ja ülev!!! Sa tahad, et asjad saaks tehtud nii kiiresti kui võimalik . Südames oled lihtne ja armastad, kui oled tähelepanu keskel. Te olete unikaalsed. Sa tahaksid hoida end eemal ohtudest igast kandist. Peaks keegi snd tirima või seostama mingit sorti vastuoluga, lähed paanikasse. Seetõttu võtad kasutusele ettevaatusabinõud juba alguses. Kui näed ette midagi halba , päästab sinu kuues meel sind kukkumast lõksu. Oled üsna materiaalset laadi mõtlemisega inimtüüp.

Jaga seda postitust, kui see kehtis sinu kohta!!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate