No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaata millise maagilise kingituse sa oma sünnil said

by - kolmapäev, aprill 03, 2024


Teie sünnikuupäev ei ole juhuslik arvude komplekt!Kõik meie maailmas toimub eesmärgiga.

Muide, alkeemia, okultismi ja numeroloogia seisukohast ei ole teie sünnikuupäev juhuslik arvude kogum. See annab tunnistust maagilisest kingitusest, mille saite siia maailma tulles.

Pole tähtis, kas sa usud seda või mitte, on teie kingitus alati teiega. Oleks väga ebaõiglane temast mitte teada saada. Lõppude lõpuks sisaldab see teie jõudu, mis käib teiega kaasas.

Seega tehke oma maagilise kingituse arvutamiseks järgmist:

Liida kokku oma sünnikuupäeva numbrid: päev, kuu, aasta. Liitke, kuni saate ühe numbrisse kokku.
Näiteks kui olete sündinud 1. augustil 1978, oleksid arvutused järgmised:


1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3 + 4 = 7.

Nagu varsti näete, on saadav number väga oluline. Saadud teadmiste põhjal saate teada asjadest, millest te isegi ei teadnud.


Number 1. Maagia

Kui saite arvutuste tulemusel numbri “1”, siis teadke, et see number tähendab loomist, loomist.

Arvatakse, et selle numbri all sünnivad kõige võimsamate maagiliste võimetega inimesed. Neil on võti maagia kuningriiki.

Ja sellistel inimestel on ka uskumatu tahe. Kuid me peame teid hoiatama: proovige mitte manipuleerida ja kasutage oma kingitust, et kontrollida kõiki ja kõike teie ümber.

Teie kingitus: tahe ja julgus



Number 2. Empaatia

Oled meid ümbritseva energia suhtes väga tundlik. Palju rohkem kui teised inimesed. Seetõttu tead juba varasest lapsepõlvest, kuidas teisi inimesi tunda ja mõista. Sa tead, kuidas kaasa tunda ja nendega samastuda.

Sinu maagiline kingitus on südames, tahad seda või mitte. Ja ka “kolmandas silmas”.

Saate seda kingitust kasutada teiste valu leevendamiseks. Samuti - "ennast maandades" ja loodusega kontakti loomisel kiiresti energiat taastada.

Teie kingitus: unistused ja intuitsioon



Number 3. Kolme näoga Kuu

See number sümboliseerib kuu kolme faasi. Olete Kolmainujumalanna "instrument ja teejuht". Sellest jumalannast on kirjutatud inglise kirjaniku Robert Gravesi traktaadis “Valge jumalanna”. Gravesi sõnul kummardatakse kolmikjumalannat (ta ise nimetas teda "valgeks sünni-, armastuse- ja surmajumalannaks") kujul "neiu", "ema" ja "kroon", mis vastavad naise kolmele staadiumile. elu ja Kuu kolm faasi: noor, täis ja kahanev.

Seetõttu on sinus üheaegselt olemas nii loomise jõud kui ka hävitamise jõud. Inimesed ütlevad sageli: "Ole ettevaatlik, mida soovid." Nii et tea, et see käib sinu kohta. Fakt on see, et kõik teie mõtted ja soovid võivad kergesti teoks saada.

Teie kingitus: loomine ja hävitamine



Number 4. Elementalist

Number "neli" sümboliseerib meie Maa nelja elementi: tuld, vett, õhku ja maad. Sinu olemus on täiuslikus tasakaalus kõigi nende 4 elemendiga, mistõttu oled sa väga ratsionaalne ja väga intelligentne.

Kuna te ammutate pidevalt nende elementide energiat, on teid väga raske ebaõnnestuda. Asi on selles, et Tuli, Vesi, Maa ja Õhk loovad sinu ümber mingi erilise maagilise välja, mis tõrjub igasuguse negatiivsuse.

Teie kingitus: elementaarne maagia


Number 5. Spiritualist

Number "5" sümboliseerib viiendat elementi - Vaimu (eeter, nagu seda nimetati Vana-Kreeka maagias). Selle numbri all sündinud on pidevas kontaktis vaimse kuningriigiga. Nad saavad hõlpsasti välja kutsuda jõud teisest maailmast ja nendega suhelda.

Seetõttu võivad sellised inimesed olla suurepärased spiritistid. Lõppude lõpuks juhib neid "viies element" - Vaim!

Teie kingitus: võtke ühendust vaimude ja esivanemate maagiaga



Number 6. Päikese jünger

Number 6 sümboliseerib Päikest ja kõike sellega seonduvat. Seetõttu on teie sees võimas energiavoog. Sinu maagiline kingitus pärineb Päikeselt. Mis tähendab, et olete praktiliselt kõikvõimas.

Oled tervendaja ja juht. Kuid ärge unustage, et suure jõuga kaasneb ka suur vastutus. Püüdke oma kingitusega mitte üle pingutada ja mitte kasutada seda teiste inimeste kahjuks.

Teie kingitus: rituaalne maagia ja tervendamine



Number 7. Kuu jünger

Number 7 sümboliseerib Kuud ja kogu selle maagiat. Sinu maagiline kingitus on Kuu puhas ja ohjeldamatu maagia.

Sa ei pea isegi rituaalmaagia kohta midagi lugema ega õppima – tead nagu sünnist saati, mida ja kuidas teha. Ja kõik tuleb lihtsalt ja meisterlikult välja. See improvisatsioonianne on seotud intuitsiooniga, mis on sinus väga kõrgelt arenenud.

Teine kingitus on see, et teie unenäod kipuvad olema prohvetlikud. Niipea, kui hakkad millestki unistama, täitub see kohe. Kui kasutad oma kingitust targalt, võid luua imesid!

Teie kingitus: nägemused ja prohvetlikud unenäod

Number 8. Traditsiooniline nõidus

Numbrit 8 peetakse üheks maagilisemaks. Kui teie sünnipäev on seotud numbriga "8", siis on teil tohutult maagiline jõud.

Sinu sisse on ehitatud mingi kompass ja sa tead täpselt, mis on õige ja mis vale.

Teie kingitus:  energiaga manipuleerimine ja alkeemia



Number 9. Šamaan

Nimekirja viimane number sümboliseerib kõigi eelnimetatute ühendamist. See on värav, kus kõik lõpeb ja algab uuesti. Sellepärast näete asju nii, nagu ei keegi teine.

Olete kunstiline ja loominguline inimene, ning et näete maailma ja inimesi "kastist väljas" - erinevatest fookustest ja vaatenurkadest. See tähendab, et te saate ravida ja paraneda.

Kuna see number sümboliseerib surma ja taassündi, tunnete kummitusi ja vaime. Seetõttu võite minna kaugemale tuttavast maailmast ja inimvõimete piiridest, nagu seda teevad kõik šamaanid.

Teie kingitus:   astraalprojektsioon ja maagia kaitsevaim





You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate