No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

MIS MOODI SA KULUTAD SULLE ANTUD ELU?

by - teisipäev, oktoober 13, 2020



Sa võid kui palju tahes nostalgitseda mineviku üle nii palju kui soovite, ehitada tulevikku, rõõmustada edu, osaleda olümpial, kuni ...ühel hetkel jõuad selge arusaamani, et KÕIK, mis teil on, see olete TEIE ISE ... ja KÕIK !!!!!
Mis siis on elus kõige olulisem? - See on ELU...
Milleks sulle seda vaja on? Sa ei saa isegi aru selle väärtusest. Millele sa teda siis nii palju kulutad?

Milleks seda vaja on? Sa isegi ei mõista selle väärtust. Millele sa teda nii kõvasti kulutad? Tarbimiseks ja ostmiseks - iPhone, autod, prändide, tehnika, toidu, seks, klubid, rent, laenud, staatus, raha... igasuguse jama peale... Minutitest saavadad aastad võltsõnne.
Tegelikult ei kuulu teile siin mitte miski, isegi see keha, mille peate enda omaks, anti teile vaid kasutamiseks ja see jääb siia Maale. Kõik, mida te praegu hindate, jääb siia igaveseks, te ei võta siit midagi tagasi sinna, kust tulite. Teie oma on vaid see, mis on teie sees. Sellepärast et teie olemus on VAIMNE.
Tõenäoliselt alles siis, kui saate teada, et teil on umbes tund aega elada jäänud, saate aru, et kõik, millele te oma elu raiskasite, oli tühine, kõik hajub ja muutub tolmuks... Sel hetkel justkui puhastatakse kõik ja näete nii selgelt kui ei kunagi varem et KÕIGE TÄHTSAMAD VÄÄRTUSED pole sugugi materjaalsed, vaid HINGELISED. Ainult nemad kestavad IGAVESTI.
Kuula oma hinge. Mis on teie jaoks tegelikult oluline? Milline sisim soov, millest olete unistanud, aga lükkate seda koguaeg edasi, sest muud asjad tulevad vahele? Ole selles elus suurepärane, sest üle ääre teispoolsusesse astudes küsitakse sinult: "Millele sa oma elu raiskasid?"...Mis sa sis vastad?


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate