No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Pikakurgi hoidisesalat

by - kolmapäev, oktoober 28, 2020




1 kg kurke
2 tl soola
2 spl suhkrut
2 väiksemat mugulsibulat
0,5 küüslauguküüs 
3 tl 30%-list äädikat
paras ports rohelist tilli
purustatud musta pipart

Pese kurk, koori ja viiluta, peenesta till, lisa kõik ülejäänud ained. Sega hoolikalt läbi. 
Lase salatit nii 1 tund lahtiselt kausis hoida, võid soovi korral lisada vahepeal soola ja/või suhkrut lisada). Seejärel aseta hoidis ettevalmistatud purkidesse. Kaaneta.

Hoidis seisab jahedas paar-kolm kuud, kuid tegelikult vähem, sest süüakse enne ära :)






You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate