No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

3 parimat aastavehetuse rituaali, mis meelitavad teie ellu rohkem heaolu ja jõukust

by - esmaspäev, detsember 30, 2019




Õige natuke on jäänud aega aasta kõige maagilisema perioodini. Just nimelt enne aastavahetust juhtub palju erinevaid imesid.  Just vaimsel tasandil seostame seda uue etapi algusega, mil kõik meie uued plaanid peaksid aset leidma.
Tõeliselt energeetiliselt tugeval uusaasta päeval saate oma ellu programmeerida küllust ja õnne.

Meie esivanemad kasutasid paljude sajandite jooksul maagilisi rituaale, et oma elu paremaks muuta. Selliseid rituaale on väga palju, kuid mitte kõik ei toimi tegelikuses.

Siin on aga kõige tõhusamad ja meie jaoks hästi “töötavad” rituaalid, et meelitada aastavahetusel ligi jõukust.

Pidage meeles, kasutades neid rituaale, täitub soovitu või vajaminev väga kiiresti! 

 Rituaal nr 1 - "Kuldne kott"

Meelitab ligi rikkust. Õmmelge ise või ostke väike kuldne, punane või hõbedane kott ja pange sinna sisse 12 kullavärvi münti või kui neid pole siis suure kupüüri ja laske see kotike pere noorimal liikmel puu otsa riputada.

 Rituaal nr 2 - "Kaks maagilist kleiti"

See meelitab ligi edu ja õnne. Üldiselt pole need tingimata kaks kleiti. Põhimõte on see, et vana aasta ära saatmiseks peate kandma ühte riietust ja 5 minutit pärast uut aastat panema uue riietuse või vähemalt täiendama vana, millegi uue detailiga. Üheks lahenduseks oleks ehete või kella "lisamine".

Rituaal nr 3 - "Saladus aastavahetuse laudlina all"

Meelitab ligi heaolu ja küllust. Proovige seda maagiat mitte kellelegi öelda ega välja näidata, et te seda teete. Võtke münt või paberraha ja asetage see laudlina alla. Peale uue aasta saabumist pange laudlina all olnud raha omale rahakotti kuid ärge raisake seda. See talisman tõmbab teile ligi stabiilset küllust


NB! Kohtle neid teadmisi hoolikalt!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate