No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test: Jõulupuu pajatab, kes te olete

by - kolmapäev, detsember 25, 2019


Oh, kuusepuu, oh, kuusepuu, kui haljad on su oksad! Valige kõigepealt jõulupuu, mis köidab teie tähelepanu kõige enam ja me paljastame midagi huvitavat teie isiksuse kohta!

1. Olete paljude inimeste elus päikeseks.

Olete paljude inimeste elus igapäevane päikesepaiste. Teie naeratus toob kiiresti inimestele natukeseks õnne. Te ei pruugi seda isegi teada, kuid mõned neist inimestest imetlevad teid tõeliselt! Teenindajad, töölesõitjad, töökaaslased, juhendajad, pereliikmed ja paljud teised hindavad teie positiivsust. Paljud inimesed märkavad teie eemalviibimist päev või kaks ja nad tunnevad, nagu oleksid nad iga kord eemal olles natuke päikest kaotanud.

2. Teate kindlalt, et kõige olulisematel hetkedel on vaja näidata lahkust.


Teate täpselt, millal lahkust on vaja kõige rohkem. Sa tunned alati, kui keegi vajab abi. Tundub, et väikesed lahked teod tulevad teile loomulikult ja te ei küsi kunagi tänu. Olete isetu, isegi mõistmata, et see ei jää teistele märkamata! Sa tood ümbritsevatele inimestele kohe õnne ja rahu.

3. Hoidke saladusi.

Kogute saladusi ja saladused näivad teie poole triivivat, kuna olete teiste inimeste tõeline sõber. Inimesed usaldavad teile oma mõtteid ja soove ning te ei mõtle kunagi nende usalduse reetmist. Teate oma sõprade ja pereliikmete lootustest ja unistustest. Teate ka mõne oma sõbra sügavamaid kurbusi. Nende saladuste kogumine on teile harva koorem.

4. Sa tood naeru kõikjal, kuhu lähed.


Sa tood naeru kuhu iganes sa lähed. Oma huumorimeelt saate kasutada peaaegu igas olukorras. Teie naer aitab teistel probleeme lahendada ja elust rõõmu tunda.
Huumorit leiate peaaegu igas olukorras. Teie inspireeritud naer aitab teistel probleeme lahendada ja elust rõõmu tunda. Inimesed armastavad teie läheduses olla, lootes kuulda midagi meeldejäävat ja naljakat.

5. Sa kingid inimestele alati parimaid kingitusi.

Sa annad inimestele alati parimaid kingitusi. Armastate kingituste otsimise missiooni, et leida oma sõpradele täiuslikke kingitusi. Teil on lihtne tajuda, mida keegi tõeliselt soovib või vajab. Hoiate teiste jaoks täiuslike kingituste jaoks silmad lahti ja tunnete rõõmu, kui leiate kellelegi ideaalse kingituse. Inimesed armastavad teie kingituste lahti pakkimist ja te naudite pilguga seda, kui nad kingid avavad.

6. Teil on võime meelde jätta üksikasju oma sõprade ja perekonna kohta.


Võite meelde jätta väikseimad üksikasjad oma sõprade ja pereliikmete kohta. Te mäletate nende sünnipäevi, lemmiktoite, lemmikloomade nimesid ja palju muud. See teie anne paneb teisi inimesi end oluliseks tundma.

 

7. Oled imeline rahuhoidja.


Olete suurepärane rahuhoidja ja vahendaja. Kui kahel sõbral on vaidlus, teete te kõik, et nad saavad teie poole pöörduda, et leida parim võimalik lahendus. Olete võimeline konflikti mõlemast vaatepunktist vaevata nägema. Samuti saate aidata mõlemal osapoolel neid vaateid mõista. Teie lepitusoskus on päästnud palju sõprussuhteid ja sugulaste õhtusöögid on tänu teie läbimõeldud sõnadele rahunenud.

8. Te teate, kuidas inimestele parimaid sõnumeid saata.


Teate, kuidas inimestele parimaid sõnumeid saata. Vahel saadate kirju, kuid enamik teie sõnumeid saadetakse tekstide ja sotsiaalmeedia kontode kaudu. Teate alati, mida on kõige parem kirjutada ja teie sõnumid teevad alati teisi õnnelikuks. Inimestele meeldib teie sõnumeid uuesti lugeda ja telefoni salvestada.


Kas see kõlab nagu sina?

Jagage seda artiklit oma sõprade ja perega, et näha, millise puu nad valivad!


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate