No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

NEERUDE RAVIMINE HIRSIGA

by - esmaspäev, detsember 23, 2019



Mõned kõige populaarsemad retseptid, mis puudutavad selle rahvameditsiini meetodi kasutamist. 

Hirss aitab suurepäraselt neerusid ja kogu kuseteede süsteemi. Puhastab neerusid, viib välja liiva, kive, aitab naiste haiguste puhul ravib ja puhastab. Aitab kusepõie kivide ravimisel – peale hirsi leotise tarvitamist laguneb kivi nädala paari pärast ja liiv väljub uriiniga. 

Klaasitäis hirssi pesta sooja veega, panna 3 liitrilisse purki ja valage peale kuum vesi. Peale seda lasta seista toatemperatuuril kattes kinni millegi soojaga. Järgmisel päeval näete valget segu vees. Vot see ongi teie ravim.
Jooge vedelikku nii palju kui tahate ja kuna tahate. Kui vedelik otsa saab valage uuesti kuum vesi peale ja laske seista. 
Juua võib seni kuni maitse ei muutu. Siis võtke uus klaasitäis hirssi. 


Neerude ravimine hirsiga põletikulise protsessiga neerudes, kusepõies ja kuseteedes. 

Täitke hirsiga pool kolmeliitrilisest purgist, valada keev vesi peale kuni ääreni, hoolikalt segada, sulgeda ja jätta ööpäevaks seisma. Seejärel valada pealt ära vedelik ja juua seda terve päev kogus pole määratud. 
Kuur kestab nädal aega. Järelejäänud hirssi ei pea ära viskama vaid võib sellest putru keeta. Iga päeva jaoks peab uue koguse värskest hirsist valmistama. 

Veel üks retsept hirsiga, mis ravib põletikulisi protsesse kuseteedes.

Klaas hirssi hoolikalt sorteerida ning pesta külmas vees. Panna hirss 3 liitrilisse purki, valada peale 2 klaasi sooja keedetud vett ja kolm minutit energiliselt kätega segada. 
Saadud valkjat massi juua ilma igasuguste piiranguteta.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate