No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Asjad, mille kinkimist tuleks vältida

by - laupäev, detsember 21, 2019



Eestlased on päris ebausklik rahvas, on ebausk: mida kindlasti kinkida ei tohi. vanarahva sõnul on terve hulk kingitusi, mis oleks targem kinkimata jätta.
Kingitusi valides ei mõtle me sageli isegi sellele, et teatud asjad võivad negatiivset energiat kanda.

Asjade nimekiri, mille kinkimist tuleks vältida:


Kella – kella (olgu siis nt käekella) kinkimine annab teada, et teie aeg on otsa saamas, armastajad lähevad lahku ja sõprus lõppeb.

Rahakott tühi – rahakotti ei tohi kunagi tühjana kinkida, vastasel juhul tood vaesuse majja. Kellel aga siiski plaanis rahakott kinkida, tasuks seemneks sisse pista ka mõni rahakupüür.

Taskurätt – taskuräti saajat ootavad ees pisarad. "Kui saate kingituseks taskurätiku, peaksite selle eest midagi vastu andma. Pole midagi ebatavalist, taskurätik - pisarad on see, mida teile kingitakse energiatasandil. Selleks, et mitte" seda "saada, tasub see ära osta mündi eest.

Jalanõud – jalanõude saaja astub kinkija elust välja.

Sokid- Naine ei tohiks mingil juhul oma mehele sokke kinkida, sest neis võib ta majast lahkuda ega naase enam kunagi.

Sussid - Usutakse, et susside kinkimisega saate inimesele tuua haiguse või isegi surma.

Labidas – labidaga kaasneb vanasõna «kes teisele auku kaevab, see ise sinna kukub», sest labida saaja pidavat kaevama kellelegi auku või võib ise auku kukkuda.

Kaelakee – armastajad ei tohi üksteisele ketti kinkida, kui nad ei kavatse just lahku minna.

Kunstlilled – kunstlille saajat ähvardab surm. Lisaks on "surnud" kimpidel negatiivset energiat, seetõttu on parem need asendada potitaime või värskete lilledega.

Kaktus – kaktus kingitakse inimesele, keda vihatakse. Seega võib südamest kingitud kaktus jätta kingisaajal hoopis mulje, et kinkija teda vihkab.

Lips – vanarahva sõnul tõmbab kingitud lips kandjal kõri kinni.

Labidas – labidaga kaasneb vanasõna «kes teisele auku kaevab, see ise sinna kukub», sest labida saaja pidavat kaevama kellelegi auku või võib ise auku kukkuda.

Peegel – peegli saaja hing võib peeglisse kinni jääda. Ühtlasi usutakse, et see toob lihtsalt õnnetust. Kui aga peegel peaks katki minema, on oodata seitse aastat õnnetust või õnnetut armastust. Seetõttu poleon peegel kõige parem kink.

Noad ja kahvlid - Noad, kahvlid, käärid, sealhulgas maniküürikomplektid, samuti nõelad, käärid ja muud teravad esemed - pole kingi jaoks hea idee. Need võivad uuele omanikule probleeme tuua.

Kindad – kindad toovad kingina ebaõnne, samuti ennustavad saabuvat haigust. Kindad ja labakindad on eraldamise sümbol, nii et kui te ei soovi lähitulevikus saajaga lahku minna, keelduge selliste tarvikute ostmisest.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate