No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Raamid seintel

by - pühapäev, märts 22, 2020



Lihtsalt seinale raamitud pilt või foto pole veel dekoratsioon. Kuid raamistikust terve kompositsiooni loomine ja korteri sisekujundusesse oskuslikult kudumine on terve kunst.

Reeglina kasutatakse raame maalide, fotode, interjööri kaunistamiseks, kuid mitte ainult: sisekujunduse jaoks võib raami panna ükskõik millise kunstieseme. Niisiis, täna sellest, kuidas kasutada kaunistuses raame mittestandardsel ja originaalsel viisil.



Kompositsioon raamidest

Esiteks peaks teie raamidest saadud sein sobima magamistoa või elutoa ülejäänud siseruumidega, kuhu plaanite paigutada. Teie ülesanne on paigutada raamid ainult ühte kohta või mööda piki kogu seina. Kuid peate meeles pidama, et väikestes ruumides vähendavad sellised seinad ruumi visuaalselt.


Valige raami värv

See tundub huvitav, kui fotod või plakatid asetatakse seinale sama värvi eri kujuga raamidesse:
Sel juhul on mustad või valged raamid taustal - seina värviga kontrastiks, kuid kombineeritud tekstuuriga. Erineva stiili ja kujuga raamidest kaunistused näevad tavalisel seinal head välja.


Sisu või see, mida raami panna.

Tavaliselt on see pilt või foto. Reeglina peaks sisu stiil kattuma selle raami stiiliga.

Mustvalged fotod näevad sisekujunduses välja stiilselt. Parem on asetada üks värvifoto (või pilt), nii et see ei moodustaks kontrasti ümbritseva kaunistusega ega koormaks interjööri üle.



Põhimõtteliselt võite seina raamile paigutada peaaegu kõik, mida te kunstiobjektiks peate: kaardi või teksti, antiikvõti, ehitud triivpuu või kuivatatud lilled. Margikogud, postkaardid, liblikad ja mardikad - peaaegu kõigest, millest saate raamidest seina teha.

Usaldage oma kujutlusvõimet ja looge oma kompositsioon hinge ja inspiratsiooniga raamidest!


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate