No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Milliseid toalilli valida koju vastavalt horoskoobile

by - esmaspäev, märts 02, 2020



Pole olemas vist ühtegi kodu, kus poleks mõnda taime. Toataimed mõjuvad interjööris ühtviisi hästi nii silmale kui ka hingele.
Põhjuseid, miks mõni toataim on eriti südamelähedane ja teine ei sobi kuidagi, võib otsida ka astroloogiast. Vaata järele, milline toataim sobib kõige paremini sinu tähemärgiga!

Jäärale sobivad taimed - Asalea, Kohleria, Begoonia, Euphorbia, Haworthia, Gusmania
Jäärale sobib asalea, sest see hoiab koduses energeetikas kõrgel reipust, erksust. Asalea puhastab atmosfääri, milles uitavad ringi mustad mõtted, kuulujutud, väiklus ja tühisus. Kui maja peremees unistab saavutada edu kuid kardab alustada raske tööga-tuleb talle appi asalea. Ta võib kogu aeg nähtamatult inimest tagant torkida, sundides teda sellega ärkama intellektuaalsest uinakust.Teiseks hea on kaktus, sest Jäära jõulist iseloomu, visadust ja aktiivset meelt ei täienda kaktusest paremini ükski teine taim.

Sõnnile oleks soovitav kasvatada tsüklameeni. See lill aitab heitleva meeleolu, nõrga iseloomuga

inimestel ületada kinnisust, õpetab oma arvamust avaldama ja kaitsma. Kodus saab olema sundimatu õhkkond. Lill rahustab kapriiseid, jonnakaid lapsi, ühendab pereliikmeid soovis teha teineteisele meeldivat.
Kuid sobivad veel teisedki taimed - Calanchoe , ciclamen persicum, begonia , gloxinia, primula, peperomia.
Kõiki sõnnile sobivaid lilli võib majas hoida talismanidena kindlustamaks elu ja stabiilsuse materiaalses sfääris. Sõnn- füüsilise jõu ja vastupidavuse märk, sellepärast võib kõiki selle märgi lilli kasvatada oma jõuvarade toetamiseks.



Kaksikutele sobib tradeskansia- rõõmu ja tõeliste tunnete lill. Kui teie majas käib tihti kadedaid inimesi, kes kannatavad rängalt teiste edu ja saavutuste puhul, tasub kindlasti panna kasvama tradeskansia. Tal on eriline võime neutraliseerida “halva silma” mõju. See lill arendab inimestes huumorimeelt, aitab kergemalt, naeratusega ellu suhtuda. Peale selle, ta hoiab ära kopsupõletiku ja bronhiidi.
Kuid sobivad veel teisedki taimed - Tradescantia, Asparagus, Hedera (luuderohi), Tradescantia, nephrolepis. Kaksikud- sõpruse, sõbralike suhete märk. Kõiki selle märgi lilli võib kodus kasvatada heade sõpradevaheliste suhete talismanidena. Kaksikud- see on ka alghariduse märk, seepärast poleks paha neid taimi kasvatada nii kodus kui koolis eduka õpingu ja kiire infoomandamise talismanina.
                       
Vähk- peaks tingimata panema kasvama agaava. Ta rahustab, tasakaalustab õhkkonda, täites teda õrnusega. Aitab inimesel laiendada silmaringi. Kui on probleeme mao ja seedetraktiga- agaava leevendab neid ja aitab. Need lilled aitavad hoida enda füüsilist ja psüühilist tervist, parandada kodust atmosfääri.
Kuid sobivad veel teisedki taimed - Agave americana, Acorus calamus, Aloe arborescens, aloe aristata, begonia mesona, gasteria verricosa, diffenbachia amoena, calanchoe , peperomia, sempervivum arachoideum, sedum , pachyphytum oviferum, fuchsia hybrida.
Selle märgi lilli võivad kodus kasvatada kõikide sodiaagimärkide inimesed pereõnne talismanidena.



Kui lõvile on kallis pereõnn, siis on tal vaja kalla kasvama panna. Kallal on võime efektiivselt läbitöötada negatiivsed emotsioonid ning kõigi vaidlejate ja kangekaelsete kahtlused muuta helisevaks rõõmuks. Kalla kõrval ei ole ruumi masendusele ja kurvastustele. Aitab ka neid, kes haiglaselt reageerivad igasugusele kriitikale. Kalla arendab fantaasiat, muudab kõne ilusaks ja emotsionaalseks: isegi kõige tulisemate vastasteni jõuavad teie veenvad kõned. See lill mõjub hästi ka südamele- hoiab teda infarkti eest.
Kuid sobivad veel teisedki taimed - Acalypha hispida, amaranthus caudatus, aphelandra squarrosa, Impatiens , gardenia jasminoides, calla, calceolaria ,camellia japonica, mimosa pudica, pelargonium, Roos chinensis.
Need lilled on lõvidele hädavajalikud kas kodus või tööl selleks, et toita ja hoida emotsionaalset ja füüsilist toonust, puhastada keskkonna energeetikat nende ümber. Ükskõik millist sellele märgile sobivat lilli võib kodus omada eduka loomingu talismanina ning õnne märgina armastuses.


Neitsi jaoks on monstera. See lill kutsub korrale neid kelle peas on kogu aeg”pudru ja kapsad”. Kui kodus on segadus, kui ükski asi ei asu omal kohal, kui peremehe peas keerlevad ebakorrapärased ja totrad ideed- ostke monstera ning kõik laabub ja saavad oma koha. Veel hoiab monstera ära inimesi mürgitustest.
Kuid sobivad veel teisedki taimed - Aucuba japonica, fatsia japonica, monstera deliciosa, philodendron, syngonium, cissus,dracena.
Selle märgi lilled on kodus tervise turgutamise, intellekti arendamise ja mõistuse võimekuse talismanideks.


Kaaludele sobib hortensia- see hoiab kõiki ära valulisest armukadedusest ja põlgusest inimeste vastu. See lill toob kasu neile, kes uitavad pilvedel ja on täielikult ja lootusetult ilma praktilisest soonest ja ka neile, kes liialt tõsiselt on maandatud. Praktilisus ja unelmad saavutavad harmoonia. Hortensia pöörab inimese tähelepanu keha ilule: tema juuresolekul on lihtsam ära öelda magusast ja rasvasest toidust.
Kuid sobivad veel teisedki taimed - Achimenes, azalia, ananas, castrum nocturnum, chrysanthemum, codiaeum croton, crossandra, cuphea ignea, fatsia, heliotropum, hibiscus, hydrangea, lilia.
Kui te olete väsinud omavahelistest tülidest või tööpartneritest või tahaksite hoopis oma maitset lihvida, pange kasvama selle märgi lill- isegi kui teie isiklik märk ei ole kaalud. Partnerluse, koosluse tunne- mis on omane neile, lubavad teil sõbruneda ja aidata kooskõlastada suhteid ning harmoniseerida maitset.


Skorpionide lill on kaktus. Kui teie kodus juhtuvad ootamatud vihahood ja raevupursked- ostke kaktus- tema kustutab hinge tulekahju. Skorpionid oma loomult on solvuvad ja kättemaksuhimulised. Kaktus aga hoiab neid tagasi inetutest tegudest. Kui Teie kodus kasvab kaktus, siis kahaneb kindlasti pereliikmete omavaheline nääklemine, aga mis veelgi tähtsam- asetage kaktus välisukse kõrvale ja aknalaudadele- ta peletab eemale mustad jõud.
Kuid sobivad veel teisedki taimed - Cactus, datura, stapelia, aloe , orostachis, dracena, ginura, nerium, faucaria.Kõik, kes unistavad selgeltnägemisest, võivad endale soetada ühe või mitu selle märgi lilli ja saladuslik skorpion läbi oma taimede avab neile teispoolsuse, nähtamatu maailma.



Amburitele sobib bonsai. Kui kodus mõõdetakse kõike raha mõõduga, siis bonsai pöörab inimesed tagasi hingeelu ja jäävate mõtete juurde. Bonsai aitab kergesti äraseletada unenägusid, ülesseada, panna paika side inimese ja peene maailmaga.
Kuid sobivad veel teisedki taimed - Bonsai, terrastigma , sansevieria, limon, klivija.
Lilled tugevdavad immuunsust, hoiavad organismi haigustest. Amburile on omane välismaa teema, kauged reisid- sellepärast tema lilled arendavad inimeses neid omadusi, mis on vajalikud reisimiseks, suurendavad huvi ja tõmmet teiste maade kultuuri vastu.


Veevalaja peaks soetama toa vahtra. See aitab võidelda kurbuse, halbade mõtete ja raskete üleelamiste vastu. Ta oskab hästi konflikte maandada, peletab meie kõnest solvavad sõnad ja ebameeldiva kõla.
Kuid sobivad veel teisedki taimed - Abutilon, alocasia, nolina, dracena, calathea , coccoloba, coleus, senecio rowleyanus, callistemon, maranta , poinsettia, rhoeo discolor, stromanthe, fittonia,jatropha.
Kes te ka ei oleks ja millega te ka ei tegeleks, selle märgi lilled aitavad teil vaadata vanale uute silmadega. Ning kui Teid on ära tüüdanud rutiinne harjumus, kui tahate inimesi üllatada millegi uue ja huvitavaga uuest vaatevinklist lähtuma- mitte nii kui kõik nägema probleemi, siis istutage kodus või tööl üks või mitu veevalaja taime.


Orhidee hoiab eemal ülevaid kalu elumuredest. Kodus, kus on orhideed, on tahtmine tunda elust rõõmu, seal pole kohta depressioonidele. Valged orhideed puhastavad mõtteid, kollased- kutsuvad üles loomingulisele tööle, punased- raputavad laiskvorste unest aga roosad aitavad Teil võita ümbritsevate armastuse. Need õrnad lilled loovad inimorganismis täieliku korra, ei lähe ühestki haigest rakukesest tähelepanuta mööda.
Kuid sobivad veel teisedki taimed - Hypocyrta glabra, Asplenium, Cymbidium, Pilea, platycerium, plectranthus, rhipsalis, crassula, tolmiea, ficus, cyperus.
Kalade lilled aitavad kõigil arendada hingelisust, eemalduda muredest ja pöörata tähelepnu igavesele. Seepärast kõik, kes tunnevad selle järgi vajadust, peaksid soetama ühe või mitu abilist talismani kalade märgi lillede näol.


Kaljukitsele sobivad Dracena, Jucca, Ficus, laurus, crassula. Lilled aitavad esmajärjekorras parandada inimestel oma füüsilist ja psüühilist tervist, puhastada kodu õhkkonda. Kõik kaljukitse lilled võivad olla nii kodus kui ka tööl eduka töö talismanideks. Eriti hästi mõjuvad nad ülemustele ja nendele, kes nendeks unistavad saada. Võivad omada enda kõrval need, kelle unistuseks on ilus figuur, kes tahab kaalust alla võtta.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate