No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Maasikas on armastusjumalanna sümboliks.

by - esmaspäev, juuni 01, 2015



 Mis võiks olla veel rohkem rahuldust pakkuv, kui küps imeline mahlane maasikas sinu suus.
Maasikate kohta on palju hämmastavaid fakte. Näiteks on ta ainus mari, mille seemned asetsevad täiesti paljalt marja peal. Kaheksa maasikat annavad rohkem C vitamiini, kui apelsin. Maasikas ei sisalda mitte ainult C vitamiini, vaid ka foolhapet, kiudaineid, kaaliumi, antioksüdante jpm.
Vanad roomlased pidasid maasikat melanhooliat ravivaks, halba hingeõhku eemaldavaks.
Maasikaga raviti põletikke, palavikku, kõriinfektsioone, neerukive. Maksa-, vere-, põrnahaigusi.
Maasikas olles rikas C vitamiini, räni ja vee poolest – kustutavad hästi janu, loovad keha vedelikke, antioksüdeeriv toime kehas rakkudes, veresoontes ja kudedes. Pesevad välja toksiine, reguleerivad urineerimist ja neerude funktsioneerimist.
Maasikas on üks kaheksast viljast, mida seostatakse vähi vähenemisega. Need, kes söövad palju maasikaid – neil esineb vähki 3x vähem. Samuti on uuring, kus päevas kolm portsjonit maasikaid madaldab samuti riski vähile.

POSITIIVSED MÄRGID
Maasikas on iseäranis abiks üleminekuaegadel, aegadel, mil me kaldume iseendas kahtlema. Vajame muutuste ajal kohanemist, kas oma kehas või mingis ümbruskonnas: puberteedi ajal, keskea kriisis, menopausis. Maasikas on aitamas segaduste ajal suhetes, lahkujat, lapsi lahutuse ajal. On abiks praeguse hetke omaks võtmisel ning arusaamisel, et kõik meie vajadused on kaetud meie sees – ning seega maasikas ka vähendab puuduolemise tunnet.

NEGATIIVSED MÄRGID
Maasikas kehastab neid küsimusi, millega me kõik varem või hiljem oma elus kokku puutume. Võib-olla me kannatame hetkede või ka dekaadide kaupa kahtluste ja väärtusetuse tunde käes. Kõik need küsimused: „Äkki ma ei ole piisavalt hea“, „Ma ei tee midagi hästi“ – need näitavad, et vajate MAASIKAT. Maasikas aitab enesesüüdistuste, puuduolemise tunde ja süütunde puhul – ka seksuaalses plaanis.

Maasikas aitab murda vanematelt saadud harjumuslikke käitumisviise, mõtteviise. Maasikas on suurepärane rohi vabastamaks ennast sügavalt juurdunud kahjustavatest harjumustest. Ka lastele ja täiskasvanutele, kes kipuvad liigselt unistama, hajameelsuse korral. Toetab ning tugevdab neid, kes on ülitundlikud ja liigselt mõjutatud teiste energiatest.


Üks vanakreeka mütoloogia legend räägib, et kui Adonis suri, siis Veenus nuttis järelejätmatult. Tema pisarad langesid põskedelt ja kukkusid maale, muutudes südamekujulisteks maasikateks. Legend ütleb ka, et kui sa leiad topeltmaasika ja annad teisele sugupoolele poole sellest, siis te armute!
Prantslased pakuvad neid kindlasti noorpaaridele. Jagage topeltmaasikaid ja armuge …

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate