No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sodiaagimärk näitab ära, milline partner sa oled.

by - esmaspäev, juuni 01, 2015


ROTT — Rott on kirglik armastaja, kelle tunded on tihti nii sügavad, et neid on teistel raske mõista. Ehkki ta on karismaatiline ja seltskondlik, võib ta olla ka kergesti ärrituv ja salatsev. See teeb kooselu temaga vahel üpris keerukaks. Roti soove on raske mõista ja teda tuleks enne leibade ühte kappi panemist kindlasti lähemalt tundma õppida.
Parimad panused: Draakon, Ahv, Pühvel
Hoia eemale: Hobune

PÜHVEL — ta ei pruugi olla just kõige romantilisem, kuid ta on kirglik ja truu partner ning armastaja. Sa võid Pühvlit alati usaldada, kuid toimiva suhte heaks pead õppima leppima tema kangekaelsuse ja kannatamatusega. Vahel tuleb Pühvlit päris palju suunata, et ta ei jääks vaid oma arvamusele ja hoiakutele kindlaks, vaid märkaks ka maailma ja inimesi enda ümber.
Parimad panused: Madu, Rott, Kukk
Hoia eemale: Koer, Lammas

TIIGER — ta on aus, helde, lojaalne ja kaitsev. Võib juhtuda, et ta kipub liialt domineerima — see on Tiigril lihtsalt loomuses. Tiiger võib olla kangekaelne ja rahutu ja temaga koos olemine on seetõttu vahel üpris suur segadust tekitav, kuid selle kõik korvab Tiigri meeletu entusiasm ja optimism — temaga koos on raske olla kurb ja muserdunud.
Parimad panused: Koer, Draakon, Hobune
Hoia eemale: Madu, Ahv

JÄNES — Jänes on tundlik armastaja ja otsib endale partneri, kes tekitab temas turvatunnet. Kui ta partneri leiab, võib ta olla väga omandihimuline ja ühtlasi ka partnerist sõltuv. Ent ta on alati teisega arvestav ja tema peale saab kindlasti loota — tema arukus ja tasakaalukus aitavad teid mõlemaid probleemidest välja.
Parimad panused: Lammas, Koer, Siga
Hoia eemale: Hobune, Kukk

DRAAKON — Draakon on üpris iseseisev ja võib olla tüüpiline, et ta ei soovigi end kellegagi eluks ajaks siduda. Talle tuleb anda palju vabadust. Kui aga Draakon leiab kellegi, kes suudab tema mõttelendu jagada või vastupidi — teda taltsutada, on nad siiski kogu eluks seotud. Draakon võib näida hoolimatu ja kriitiline, kuid tegelikult on ta lihtsalt liiga iseseisev, et teistele mulje avaldamisega vaeva näha. Ometi on ta äärmiselt kohanemisvõimaline ja entusiastlik.
Parimad panused: Rott, Ahv, Madu, Kukk
Hoia eemale: Koer

MADU — Madu tahab endale elegantset ja stiilset partnerit ning ta on oma partneri suhtes äärmiselt armukade. ta võib olla uhke ja manipuleeriv, kuid samas on Madu tark ja oskab oma partnerit mõista. Kui Madu tundma õppida ja tema iseloomuomadustega arvestada osata, siis võib temast saada tõeliselt väärtuslik partner — inimesed, kes teda aga sügavamalt tundma õppida ei viitsi, jätab Madu alati külmaks.
Parimad panused: Kukk, Pühvel
Hoia eemale: Siga, Lammas, Tiiger

HOBUNE — Hobune armub pimedalt ja kaotab siis pea. Seetõttu saab ta enne õige partneri leidmist palju haiget. Ta on väga sõbralik ja kaasahaarav partner, kelle partneril ei hakka kunagi igav. Küll aga võib juhtuda, et Hobuse isekus ja rahutus tekitavad partnerite vahel tülisid — ta on kannatamatu ja ajab oma tahtmist taga vahel ka siis, kui teab isegi, et see pole just õigeim tee.
Parimad panused: Lammas, Koer, Tiiger
Hoia eemale: Hobune, Pühvel

LAMMAS — Lammas tahab partnerit, kes oleks rahumeelne ja turvaline. Ta on väga õrn ja lahke partner, kes ei taha kunagi kellelegi liiga teha. Kõik sõnad lähevad talle korda ja seetõttu on Lammas ka üpris ebakindel ja sõltuv partner. Ta on tihti segaduses ja tahab teada, kuidas ja mida sa tema vastu tunned. Lammas on aga turvaline partner, sest ta on rahumeelne ja ei kipu intriige punuma.
Parimad panused: Jänes, Siga, Hobune
Hoia eemale: Koer, Pühvel, Kukk

AHV — Ahv vajab partnerit, kes suudaks tema huvi pidevalt üleval hoida. Ta armastab head huumorit ja uusi ettevõtmisi, nii et kui sa oled konservatiivne korraarmastaja, siis pole Ahv sinu jaoks just parim partner. Ahvi elu peab olema pidevas liikumises ja mida rohkem uusi tutvusi ja oskusi ta sel ajal omandab, seda parem. Paraku võib Ahv olla ka üpris pealiskaudne ja valelik.
Parimad panused: Rott, Draakon
Hoia eemale: Tiiger, Siga, Madu

KUKK — ehkki Kukel on palju austajaid, on ta lojaalne partner, kes tahab ühele inimesele kindel olla. Kukk tahab sind kaitsta ja erutada ning võid talle alati kindel olla. Samas võib ta olla ka agressiivne ja kannatamatu ning tekitada tüli eimillestki.
Parimad panused: Madu, Pühvel, Draakon
Hoia eemale:Tiiger, Ahv, Lammas, Siga, Hobune

KOER — Koer võib olla tormakas, kuid ta vajab stabiilset ja püsivat suhet. Kui ta on juba partneri leidnud, jääb ta temaga meelsasti kogu eluks. Koer on sunuga alati aus ja isetu — sinu soovid seab ta tihti enda omadest ette. Küll aga võib temaga raskeks minna, kui ta kipub olema liiga uudishimulik, ärev ja pessimistlik.
Parimad panused: Jänes, Tiiger, Hobune
Hoia eemale: Lammas, Draakon

SIGA — Sead on tõelised romantikud, kes on valmis kasvõi kogu oma raha partneri peale kulutama. Ta on alati siiras, lahke ja sõbralik, kuid samas võib ta pöörata liiga palju rõhku materiaalsele ja ilusate sõnade asemel ootavad sind pigem kallid kingitused. Siga on naiivne ja teda tuleb päris palju suunata ja õpetada, et ta ei laseks end pidevalt petta.
Parimad panused: Lammas, Jänes, Hobune
Hoia eemale: Madu


Allikas: ofesite.com
tõlge

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate